ЮЛСКИ съкровища'08 (тема 65)

• 20 742
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ПП:Тая сутрин щях да умра от болка в крака.Така се беше схванал,че newsm61Не помня от кога не ми се беше случвало такова нещо,та се замислих е ли е възможно като тръгна да раждам да ми се схване някой крак newsm78

Joy Joy Joy Ох, извинявай че се смея, ама се сетих така предишната бременност ми се схвана пръсеца посред нощ Mr. Green и не мога да си стигна стъпалото и викам  на пожар от болка " Любо, Любо, крака, крака, оххххх" smile3514 А той милия така се стресна-сънен и се изправя бързо и се чуди какво да прави и ме гали по крака newsm62 newsm62 newsm62 а аз му викам ," Абе дърпай бе , не ме гали" Та се освести  и какъв смях падна после  newsm62 newsm62 newsm62

Мерси, че ми отговорихте за Деня на таткото Hug Ама заваля, а и моите мъже още ги няма Thinking Тоя моя мъж кога си мисли , че ще спи детето не знам ooooh!

# 31
... купих за бебчо  шампоан за коса и тяло, крем за подсичане и мляко за тяло на Хип, други неща не ми трябват май, за сега - тези 3-те неща ...
.... летните бебета само с мляко и крем в топлите месеци

И аз мисля с мляко да мажа бебо, а не с олио за през лятото. Да питам нещо по темата:
Ще мажете ли бебетата със слънцезащитен крем? аз мисля моя бебо да го извеждам още преди да стане на 1 месец (ясно е че няма да го изложа на пряко слънце, но както знаем по принцим и под чадър се изгаря), а някъде пише първите 6 месеца да не се мажат бебетата със слънцезащитни кремове! Но от друга страна и БЮБХЕН, и НИВЕА, и др. фирми предлагат бебешки кремчета с SPF 50.

# 32
Момичета току що изядох три филии хляб намазани с масло и отгоре резени кашкавал и към тях няколко хубави домата посолени със сол ..... и сега повярвайте ми ....търпя със гладните ..........
а направих и една бисквитена торта .... обикновенни бисквити с нишесте карамел отгоре поръсена със две натрошени вафли "Морена" - много отваря работата ..... уж за децата и мъжа за следобед, но да видим кой ще иска допълнително .... мисля че съм аз ....
и аз имам апетит особено в дни като този , полу-дъждовен, мрачен само за сън секс и ядене ..... първите две ме затрудняват леко / временно / разбирате ме всички и затова явно с третото компенсирам
хахахах
значи гледам пишете за спалното бельо аз също съм много капризна и маниачка на хубави чаршафи .... и да споделя че най най най съм доволна говоря за бебешки ... бях си купила два три комплекта преди за Владимир памучни като все едно тениска .... но много хубав памук бели на разни дребни завъртулки човечета ли какво... още си ги постилам не са мръднали и са най меки и хубави от всичко , иначе имам два комплекта от българското хасе то направо като шкурка.....
за нас купувам от "Тас" и съм много доволна не мръдват нито цветовете нито нищо само сега зимата мъжа ми взел един комплект от техните памучен сатен и го бяхме сложили .... умряхме от студ трябва да го извадя ще е подходящ за сега .... и той този сатененеия е в тъмно синьо зелено и нещо и пусна първия път при прането.......

# 33
и аз много се чудя за слънцезащитните кремове
но тези на нивея този бебешкия 50 фактор както и на Мустела съм имала 50-ти фактор те са ужасно мазни и плътни едни бели стават децата няма размазване смятай .... дори мисля че Владимир като мъничък някъде към 6-7 месеца първото лято от точно тези кремове му се запушиха порите на лицето и му станаха едни пъпчици  с които се борих безуспешно много време ....
след това открих един пръскащ се лосион на Юсерин ..... извинете че пиша на бг всички ме разбират който е фактор 40 много е лек не е така мазен попива и не оставя такова бяло като пудра .... а е проверен .... моите деца са бели и миналата година малкия само с него на морето не е изгорял грам ..... а на прякорче му казвам "Белия" тъй като мъжа ми с по тъмен тен а големия е смесен .... и малкото е направо като скандинавче покрай баща си

# 34
... купих за бебчо  шампоан за коса и тяло, крем за подсичане и мляко за тяло на Хип, други неща не ми трябват май, за сега - тези 3-те неща ...
.... летните бебета само с мляко и крем в топлите месеци

И аз мисля с мляко да мажа бебо, а не с олио за през лятото. Да питам нещо по темата:
Ще мажете ли бебетата със слънцезащитен крем? аз мисля моя бебо да го извеждам още преди да стане на 1 месец (ясно е че няма да го изложа на пряко слънце, но както знаем по принцим и под чадър се изгаря), а някъде пише първите 6 месеца да не се мажат бебетата със слънцезащитни кремове! Но от друга страна и БЮБХЕН, и НИВЕА, и др. фирми предлагат бебешки кремчета с SPF 50.

Виж тук - до сега чета тази тема и има доста мнения по въпроса за слънцезащитния фактор  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247825.240

# 35
Не би трябвмало да се предизвика раждане от едното взимане на секрет. Секрет може да се вземе още малко след входа на влагалището, а от там до шийката на матката има едно поне 8 сантиметра -между 8-12см е дълбочината на влагалището...
За да ви предизвикат раждане тр да е целенасочено - да се опитат да ви направят разкритие - лекаря с пръсти. Или да имате мн късо влагалище или нещо руго специфично във физиологията...Или да си му е дошло време на бебето и просто да стане съвпадение.

белинда, как спиш до толкова късно, малкия не те ли занимава, не иска ли да закусва, да тича около теб..или майка ти добре го забаламосва. Яна събуди ли се сутрин - никой не може да спи - мн е гръмогласна и тича из цялата къща.

# 36
а още от един слънцезащите съм много доволна значи когато големият ми син беше на около три годинки беше при баба си докъто ние с баща му на море ..... сега не бих си оставила децата така но младостта беше друго нещо
та ....
баба му си отишли на село и детето явно цял ден по слънцето и вероятно без шапка или кой знае и какво става цялото беше станало по лицето на спукани капиляри .... на ситно като все едно гледаш мрежата на сито но червени от капиляри и аз това го виждам след два дни защото се върнахме след ден .... след като се свързах тогава с лекарката / тя първоначално казала че е някаква шарка но то само по лицето и вратлето там където е било открито направо на тениска .......и ясно от слънцето /
та беше предписала един слънцезащитен крем на Виши за деца за лице за много чувствителна кожа мисля че беше супер висок фактор но не оставяше така като напудрено

# 37
ketito, голям смях с тоя твоя мъж Simple Smile
belinda, наистина спалното бельо на "Мария дизайн " е страхотно. На мен ми го препоръчаха тук във форума и съм страшно доволна! И аз си взех комплект с жирафче Simple Smile

# 38

Емзи, честито и от мен!
Да расте весела и щастлива малката принцеса Тея!!!
Ейййй страхотна новина направо, за една тема... ей го на  Party Party Party

Аз нещо пак не стигам на темпото с което пишете  Crazy Mr. Green пък и покрай тези мачове хич не се засядам пред компа... и така като гледам още една седмица че тепърва идва интересното Whistling Mr. Green

Тук е толкова скапано времето че няма на къде, като гледам слънцезащитен едва ли ще ми трябва Crossing Arms

Белинда
до 10.ч . не съм спала най-малко 10.г.  Mr. Green ама и Ники ли спи до толкова Thinking
Направо ти завидях, аз през нощ спя, през нощ не... такава последователност забелязах напоследък Rolling Eyes

Донке
как е шарката на Сами?

# 39
Честита бебка на Емзи
Да ви е жива и здрава и само да ви радва

ние утре сме на преглед при доктора при който имам желание да раждам д-р Скочев

# 40
Ейййййййй, голямо писане е станало тука...
Емзи,  newsm44 честита ти  smile3522 принцеска, да ти е жива здрава, възстановявай се бързо!

Бухтичка, родилното в Русе се намира много близо до авто- и жпгарата, ама не ти препоръчвам да раждаш там, виж за Букурещ не знам как са болниците  Satisfied

аз съм спряла на количка Маг Ингланд, модел Принцес ролл, 8 кг. много са удобни и практични.
от тази марка само този модел излизат наистина качествени, препоръчвам...
лек ден на всички.

# 41
  • София
Деси, става индианчето още рано-рано, обаче аз нали точно това казвам - спя като пън Shocked Нищо не чувам...Майка ми казва, че идвал да ме буди поне 3 пъти от 8 до 10, обаче аз като в несвяст ooooh! Laughing
За мазането на бебето - не знам, може да зависи от кожата, но на Ники веднага след раждането си му трябваше олио, никакво мляко. Кожата му се лющеше. Клепах яко около две седмици и после вече минахме на мляко. И сега така съм взела - едно мъничко олио Хип и едно голямо мляко, пък ще преценявам според бебето.
За слънцезащитните продукти - не бих мазала малко бебе с такова нещо. Химията си е химия, дайте да не се лъжем Laughing А и не бих излагала бебе на слънце, ама грам. То каквото има да си взима, ще си вземе от отразените лъчи Peace Ники започнах да го клепя на 9-10 месеца чак, с  Виши фактор 60.

# 42
Бухтичка, родилното в Русе се намира много близо до авто- и жпгарата, ама не ти препоръчвам да раждаш там, виж за Букурещ не знам как са болниците  Satisfied
А, мерси, поне за посоката ме ориентира Simple Smile Аз съм живяла в Русе и имам представа от някои неща. Иначе не искам да раждам там, но просто сега като си го мисля много весело ми се струва, а и ще ми е кеф, че детенцето е родено на същото място като мен Grinning
Така де, аз изобщо не вярвам, че бебето ще тръгне да излиза точно тогава, но всичко е заради спокойствието на таткото Laughing

# 43
Само да се запиша, после ще пиша  Peace ние чистим цяла събота и неделя и вече направо не мога да гледам .... по - късно ще ви чета

# 44
Върнахме се снощи, малко на юруш, щото се подплаших. Вчера сутринта  при бърсане в тоалетната на хартията имаше гъста бяла слуз, към 1 см в диаметър, без кръв, без болка, без нищо.  Обадих се да питам точно 2 гинеколожки дали така изглежда тапата, и двете не можаха да кажат категорично. Препоръчаха обаче да се прибирам незабавно и така и направихме. В учебника пише, че тапата е слузно - кръвениста, не знам може ли да е само бяла слуз? До момента нямам никакви други проблеми, бебето си е високо, оре ми в черния дроб, рита косо и не е спуснало главата към малкия таз. От днес съм вече в деветия месец. Още нямам конкретна дата за плановото секцио, но много ми се иска да избутам до първи юли, и  така съм се настроила, ама да видим дали няма да имам изненада по-рано и кой знае как по нощите... Нали и първото е секцио, нямам грам личен опит за каккво става дума при спонтанния ход на нещата... Пия си но-шпа-то и магнезия, то каквото ще става, ще става.

Общи условия

Активация на акаунт