ЮЛСКИ съкровища'08 (тема 65)

• 20 748
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Все си мисля малката мишка Тея на Емзи каква е късметлийка да се роди на петък 13-ти Heart Eyes

Данидан не е писала скоро...

# 91
  • Варна
Все си мисля малката мишка Тея на Емзи каква е късметлийка да се роди на петък 13-ти Heart Eyes

И то на петък 13-ти в 23.35....за малко да изпусне, но не  Naughty Heart Eyes Mr. Green

# 92
  • София

Данидан редовно идва на лекциите в Мис Каприз, на последната в четвъртък също. Е, то вярно и Emzi дойде на онази лекция  Joy Wink Но все пак вярвам, че и утре ще я видим /Данидан, разбира се/ в пицарията Wink

# 93
Добро утро и от мен  Wink

Първо да честитя на EMZI дъщеричката и да им пожелая много спокойствие и радости!!!
Вчера подочух за среща и понеже ще е почти до вкъщи, ще взема да отскоча и аз  Grinning,като се надявам, че няма да ме забави някой майстор ,от тези дето се навъртат в новото ни вкъщи.
А като се замисля, може да ни е на някои последната среща,щото вече се започнаха бебетата ....

# 94
Аз снощи до 3 седях, не можах да заспя и четох, а преди час се събудих защото ми се ходеше зверски до едното място. Така се надявах да си доспя... ама не. И съответно ме боли десния крак, който беше отново подут тази сутрин. Вчера си е било наистина чудо, че се чувствах така добре.

Много ми се идва и ще гледам да дойда, въпреки че офертата е градския транспорт в жегата и се надявам да успея да се вдигна  Peace. Но ако до обяд не ми се върне тонуса... и да се сърдите... просто няма да е добре да си форсирам състоянието и... сори. Значи при мен 1-то процентче си остава, както си го казах вчера.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 09:25 от Pea®ly

# 95
Здравейте и от мен.
Мамита които сте вече в 9 месец- я да ви питам- забелязвате ли промяна в движенията на бебчо?
Моя бебок, колкото по-наближава времето да излиза става все по-див. Напоследък постоянно се движи - дупи, пъчи рита с крачета, та чак ги завира под ребрата ми. То разбирам, че му е тесничко на душичката, ама и мама и тя е човек.  Crazy

Последните 2-3 нощи не мога да спя. Събуждам се с адски болки в корема и кръста. Корема ми се втвърдява като камък, а бебчо бушува и не спира да се движи. Не знам защо така.  newsm78 Спя само настрани, би трябвало да му е комфортно. Стряскам се да не би да е дошъл момента. Вече съм се побъркала и постоянно ходя във WC-то да проверявам за прословутата тапа. Е за сега нищо такова не съм видяла. А всъщност тя може да падне и по-късно в процеса на раждането, нали така.

А бе добре, че се съмна. През деня ми е по-спокойно.

Тези които сте родили със секцио, боли ли ви мястото около шева?? Аз вече си мисля, че и от това ме боли корема. То главичката на бебето била доста ниско и явно натиска шева.

Весело дърдоркане днес на срещата. Аз тъкмо си викам ей на сега като съм без дете най-сетне и аз ще се включа, обаче тъкмо по това време съм в Тина Киркова да ми правят тест за алергии. Ако някой има път натам по обяд да пише.

kami_ch голяма красавица си имаш - малка мацка  Mr. Green. Аз предпочитам дъщеря ми да не се сеща много за мен, докато е при баба си. Току виж се разревала и ако започне да плаче и да се тръшка, ще стане страшно.Обаче за щастие добре се приспособява към промяната. Играела си с някакви какички, яде спи. Така че аз съм спокойна.

Астарта бързо оздравяване.

Чета как хората си организират летните почивки и ми се ревеее Confused
Ние се гласим септември да идем на моренце. Само, че не знам дали от сега да си запазим места или ще има свободни и в последния момент. Тъкмо временцето ще е по-хладничко, а и може и по-евтино да изкараме.

Лек и прохладен ден на всички.
Да видим тази седмица дали ще ни донесе нови бебочета. 

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 09:31 от Kokolin@

# 96
  • София
[ Сега ако имаме възможност(дай Боже всичко да е наред) ще отидем септември.

Благодаря за успокоението.  Hug  bouquet
Ама вие през септември с бебето ли смятате да ходите? Не е ли прекалено рано за бебета на по 2-3 месеца?

# 97
Добро утро и от мен!Тези седмица никак не мога да спя Tired през ноща бебока реши да играе и аз се въртях като пумпал в леглото.От миналата седмицата чакам да доставят кошарка и си ходя да проверявам ,но уви.Вчера вече продавачката ми взе номера да ми звънне като получат,че направих пътека до магазина Crazy
От Варненските мами някоя за разходка днес?

# 98
  • Sofia
Добро утро! Аз пък ще се включа позитивно Mr. Green

Снощи си заспах в 11 и спах сладко до тази сутрин в 9 Sunglasses Днес гледам, че лентичката вече ме показва в 9 месец newsm44

Тапа нямам още, както вече казах поръчала съм я за юли Wink Мамита, вие какво сте се шашнали - в 9 месец вече всички трябва да сме спокойни и доволни - скоро ще си гушнем бебоците Grinning
Аз днес ще чакам един куриер и няма да мога да дойда на срещата, освен ако не вземе да дойде рано, което хич не ми се вярва. Иначе лагунката ми е любииима сладкарница Heart Eyes

Моето бебче се кротна тия 2 дни, затова попитах за движенията. Преди бях като на видеото, което някой беше пуснал- едно бурно море. Но май му намалява мястото на бебчо, сега само се чуди къде да си намести дупето и краката.

Айде весела седмица на всички, болните да се оправят веднага Party

# 99
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug. Аз два дена да ме няма и гледай какви новини Simple Smile

Първо честито на Емзи,да и е жива и здрава малката принцеса   ylinfant.Бързо да се възстановява мамчето и да си се прибират в къщи.

Аз най-накрая мога да се похваля, че ремонта приключи. Вече си имам и нова кухня  newsm44. Сега остана само чистенето и подреждането. Днес смятам да изпера и дрешките на бебка и всичко вече да е напълно готово. Аз утре или в сряда (още не сме се уточнили) съм пак на запис на тоновете, да видим какво ще кажат. Ще излизаме ли вече или още не.

# 100
За лагуна - аз ще съм с трамвая и Пепи Simple Smile Мразя да ходя в центъра с кола.

Благодаря за успокоението.  Hug  bouquet
Ама вие през септември с бебето ли смятате да ходите? Не е ли прекалено рано за бебета на по 2-3 месеца?

Да, заради брат й. То дали меря улиците в София или на морето, все тая. Даже там е по-добре, въздуха е по-чист.
На плаж няма да я водим или пък много рано и късно следобед, в количката, под чадъра... Как живеят децата, родени на морето Whistling

# 101
  • Sofia
Абе Шмилянка няма ли да я изписват вече? Много време я държат в тази болница, защо така newsm78

# 102
Добро утро и от мен!
Айде честито на новата ни мама!Да и е жива и здрава дъщеричката, а Емзи да се въстановява бързо!  bouquet
Ей само да ви изпусна за уикенда и почвате да раждате Grinning!
Някой може ли на бързо да ме ориентира в колко е срещата,че нямам време да чета назад сега!

# 103
Ми май 13 часа остана като последна уговорка.

# 104
  • София
Леле, реших да видя за срещата, че не съм влизала от петък на обяд, а то какви новини:
Честито на Емзи    bouquet !!! Да се възстановява бързо и да си гледа малката Тея /моята племеница се казва така и много го харесвам това име/ А на бебка и желая едно прекрасно детство и мнооого да папка и слушка мама  Laughing

Та да се запиша и аз за срещата - от 12 съм на педикюр, но се надявам до 1 да съм на линия, че нали не мога да се стигам вече там и поне да не съм като някоя граблива птица  Blush

Общи условия

Активация на акаунт