Сдружение Шилер - какво е всъщност?

• 166 524
  • 1 108
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
  Fata аз лично дотук съм доволна, но и в предучилищната група натоварването все още не е голямо. Сутрин са заниманията по немски, ако не се лъжа и български и математикат, тоест нещата които изискват по-сериозна концентрация и внимание. В междучасията си играят с приятелките си, хапват в стола, а следобяд обикновенно рисуват или нещо по-леко ако учат.
  Близначките отдавна не спяха на обяд, така че това не им е проблем. Четири от дните съм ги записала и на допълнителни занимания от 5 до 6 вечерата, за да можем да ги взимаме без проблеми, но не са изморени и не си лягат много рано вкъщи примерно, но мисля че това е индивидуално. Предпочитат да си тръгват в пет принципно, но разбират че нямаме вариант да ги взимаме всеки ден по-рано.
  Ходят с желание и им е интересно, имат си приятелки, харесват учителките си и засега са доволни и те и ние.
  За подбора не мога да кажа, макар и двете да бяха класирани почти еднакво, разликата само между тях двете е огромна. На едната просто и се удават нещата без проблеми и нужда от помощ, докато с другата се налага малко да се занимаваме и вкъщи.

# 1 006
  • София
Искам да попитам децата родени през 2008 година сега ли кандидатстват или догодина?

# 1 007
И аз това исках да попитам, Валя, на сайта нищо не са качили Sad

# 1 008
 Благодаря, Aila, за споделеното.
 Звучи наистина така, както трябва да бъде - приятно и ангажирано в точната доза и за деца, и за родители. Имам предвид, че малко у-ща предлагат  "екстрата" за родителите  да занимават допълнително децата им до 17 -18ч., докато те са на работа.

Сега кандидатстват набор 2007г.

Аз тъкмо подадох молбата. Свърших за 2мин. Дават веднага дата и час. Любопитно колко ли кандидати ще станат до края на месеца, ако първият ден в 10ч вече бяха към 50  само в едното у-ще? newsm78
Хайде, на добър час на всички!

# 1 009
  • София
Fata  заниманията са им до 5 следобяд с учителките. След това са си вече ивънкласни и платени неща, но в сградата на училището. Моите съм ги записала на айкидо и на музика/театър, каот така само в четвъртък са до 5. В началото на първата родителска среща има представяне на всички допълнителни занимания и възможност за избор и записване.
Към самото училище има плувен басейн, където е някаква символична такса за семестъра, но е през деня, а на мен ми трябваше нещо от 5-6. Отделно тази година имаше по желание преглед на децата, стойка, поза и тн и има нещо като рехабилитационна гимнастика два пъти седмично, която също е безплатна и на която може да ходят по желание, ако имат проблеми или просто профилактично.

# 1 010
Ехааа и басейн. Aila благодаря, не знаех. Това за кое училище?
Все повече ми харесва. Дано малкия се справи с теста.

# 1 011
Привет, момичета,
днес нашият дядо подаде документи и след 1 час ми се обадиха, че тикетът ни е анулиран, защото детето е набор 2008. Няма да има прием тази година, въпреки казаното ми по тел. и обсъжданто на общото събрание на 17.02. Та родители на набор 2008 не ходете и не си губете времето. Иначе записването беше в 55-то, влязал е втори нашият дядо и са му дали  вх. номер 37 с изпит в 9 ч на 31 март.
Казаха ми, че на са разбрали в канцеларията, че детето е набор 2008. Та ние оставаме за догодина  Peace

# 1 012
Бих искала да ви попитам какви дати дават за изпит, на тези които вече са подали заявленията. Благодаря предварително!

# 1 013
 30.03. е първата дата и вече са стигнали до 1-2 април.   Laughing

# 1 014
На мен пък ми е интересно по колко деца влизат наведнъж в стаята където се провежда изпита. Иначе ние сме на 31-ви от 13ч.
И как точно се провежда изпита? Първо се оставят децата да поиграят и порисуват и след това са задачите ли?

# 1 015
  • София, Младост 2
Записват ги в групи от около 15 деца - и влизат всички заедно. Първо играят около 20 мин и чак после са задачите.

# 1 016
А има ли събеседване с родителите и в кой момент се случва? Някъде се споменаваше.

# 1 017
трябва ли да се носи някакъв документ при подаване на молбата? акт за раждане?

# 1 018
  • София
Да, мисля, носи се акт за раждане.

Нали само в 145-то ще има подготвителен клас?
Мерси   bouquet

# 1 019
Не, не ми искаха Акт за раждане при записване.

Общи условия

Активация на акаунт