Бързах аз да се родя, с обич мама да даря!

• 19 720
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз докато ви предупредя и малък Жорко скочил.
Дияна за 1ви път падна на 5м от нашето легло. След това на 8м падна от нейното. Прескочила през решетката.
Всичко ще мине.

# 241
той, застава до решетката и започва да скача. Laughingскача ,скача ,и тряяяс ooooh!

# 242
  • София
Дияна се набираше на ръце, и като й стигне решетката до корема... няма връщане назад Simple Smile
Ще видим дребос как ще е.

# 243
Олеее, ние такова изпълнение сме нямали, ама като се замисля, още не е късно   Sick

# 244
  • Варна
Вики продължава да вдига доста високи температури, но вече сме на антибиотик. През нощта яко ми оповъща спалнята на 2 пъти, та днес му давам само мляко и то по малки дози, че още ми държи влага боледуването му март месец (тогава се беше обезводнил от такова повръщане - стомахчето му е доста чувствително и лесно се раздразва).

Гери, много се радвам, че приятеля ни се изправя сам в кошарата.  Heart Eyes Неминуемо обаче идват и паданията. Като потече така кръв, намазваш с риванол и бързо спира. Устата е много кръвоснабдена и обикновено като текне кръв изглежда много по-страшно отколкото е в действителност.
Mirama, браво и на вас!   bouquet
AnMary, аз водих Вики на около 3месеца на частно на ортопед, защото според педиатърката ни нямал нужда от преглед (жената има поглед над нещата - има много опит), а аз се бях шашнала, че гънките на крачетата му се различават (оказа се, че при бързо наддаващите се получавало така понякога и нямаше повод за притеснение).
Относно кошарките - моята (а и на Dundurela е същата) е с ниска решетка и няма как да се промени нивото - та откакто се изправя в кошарата не го оставям без надзор там, че много ме е страх от такива прехвърлянки през решетката и падане с главата надолу от високо. 
ivanah, как е Жорко? Мина ли хремата?

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 16:20 от Viki_76

# 245
и ние сме болни ,трети път за два месеца.две ангини  и сега зачервено гърло ooooh!.
тоя път успяваме без АБ,дано ни се размине.носната сливица е огромно,и пак ще я вадим.

# 246
  • Варна
Паликарова, ти ли си с този забавен ник?  Hug
Щом казваш, че пак трябва да вадите третата сливица, значи първия път не са я извадили, а само са я остъргали. Намери друг хирург. А защо не пробваш с лимфомиозот? Сестра ми така намалява третата сливица на племенника ми.

# 247
тъй ли? newsm78Паликарова ти ли си?  bouquet                         TadaЧестит празник, на рожденничката и от мен!!!

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 21:08 от GERI844

# 248
  • Варна
Днес сме си имали рожденничка.
Честит рожден ден на Жана на мама Zipur!  baloni bdbaloni baloni Да е здрава и щастлива, и да радва много мама и тати!

# 249
аз съм ,сладурки Hug
огромна е ,двама специалисти казаха че без вадене ,няма да минем.
купих на Аква сорс,колактив и зелена енергия,много ги хвалят ,дано се стабилизираме.

# 250
Привет от мен! Още дребното е сополиво, кога ще мине не ми е ясно. Днес пак не е на ясла, сигурно цяла седмица ще си го оставя вкъщи, та да забравяме вече тия пусти сополи  ooooh!
Надявам се, болничките се оправят   Peace

# 251
ццц ooooh!ей тези деца ей!Дано ,всички се оправят по-скоро.Жоро днес ,направи опит за полет ама го хванах на време. ooooh!така щеше да се изтрещи, ако беше се приземил на земята ,че не ми се мисли #Crazyнастръхнах цялата .

# 252
Децата Господ ги пази. Какви падания е имал и Слави, не искам да си припомням.
С малката бяхме в болница 3 дни, оперираха и хемангиом /голям колкото бобено зърно/. Много бях притеснена, направо щях да откача, докато чаках да излезе от операционната. Казаха, че често се случва при недоносени.  Сега трябва да мажем мястото с един гел, за да не и остане белег. Моля, споделете, има ли и други такива случаи.

P.S. Бързо оздравяване на болните малчугани.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:42 от tanita

# 253
  • Варна
tanita, Вики има хемангиом на лявото слепоочие. Обаче аз попроучих нещата и отказах да го оперират (освен ако не започнеше да расте по-бързо от растежа на главата). От няколко месеца видимо намаля - и на височина и на размер, избледнява с всеки изминал ден и се надявам скоро да изчезне съвсем. Племенника ми също имаше на ръката, и неговия изчезна около 2-рата година.
ivanah, пробва ли с капки Виброцил - 3дни, 3х3 капки. На Вики така му "спрях" носа преди 2-3 месеца.
Вики преди 2-3 часа вдигна 40.0 градуса температура  #Crazy (въпреки че преди няма и 40 мин. му бях дала панадол). Добре, че вече съм "старо куче" - дадох му 1/4 аналгин, разтворен във вода и почти веднага започна да я сваля. Не мога да не похваля и педиатърката ни - почти веднага дойде да го види. Оказва се, че още няма налепи по гърлото, но е много силно червено. Добави още 2 лекарства и се надяваме да овладеем ситуацията.
Гери, браво че си успяла да хванеш Жорко. Ей, голям бандит - докато усвои новите умения, иска да пробва и нови усещания. 

# 254
Слави също вдигаше такива високи температури като малък. Свалях с Нурофен и свещичка Ефералган редувани през 4 ч.

При нас хемангиома започна бързо да расте и се наложи премахването му. /Беше отпред на телцето/.

Бързо оздравяване на Вики.

Общи условия

Активация на акаунт