Бързах аз да се родя, с обич мама да даря!

• 19 732
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
иии... хооп , Mr. GreenЩом има бирицаа,тук съм!Ами...мезенце  smokeuu?

# 226
Еее, Гери, супер, че си тук  Mr. Green
Как е Жорко днес?
Моя е още сополанко, но два пъти по-голям калпазанко  ooooh!

Ами, аз съм без  Wink

# 227
Жоро, бива Hugсамо дето е с разстройство и е обринат.Звъня на педи, да и кажа, та да видим дали не е от Аб newsm78тя не отговаря разбира се #Cussing outТа на своя глава ,спрях да давам Аб защото ме е страх.От ,сутринта и звъня на нашата лекарка ,ама мобилният е изключен newsm78странно.

# 228
Гери, обрива може да е остатъчна реакция от температурата, както и от жегата...

# 229
Гери, по принцип Аугментина действа разхлабващо, но пак се консултирай с педиатър.

# 230
  • София
Гери не спирай АБ-то. Педиатърката на Дияна винаги ме предупреждава за това... да не направя зорлем някаква алергия на Дияна.
Аз така се сдобих с алергия към Тубоцин.
Обривът може да е от горещината.

Днес бяхме по задачи, но доста неща свършихме.
Равносметка за календарен месец - 3,570кг (1,170кг+) и 52 см (7см+). Педиатърката изписа Вигантол. Каза ми, че не Алекс е лятно бебе и не е много редно да даваме Вигантол, но Алекс доста дърпа на см.
Започвам с гимнастиката. И да съм го обръщала по корем, но Алекс от известно време си спи по корем.
Питах я аз черепа. Излезе точно това, което си мислех, ама викам "да не се изложа във форума" Simple Smile Става дума за Satura Coronalis. При Дияна не си личеше, но нали Алекс се роди по-малък си личало повече. Така, че черепът му е ок Simple Smile

После ходихме до "Света Неделя" да ни почетат молитва, но имаше много хора, и отидохме до малката църква. И това свършихме. След това до офиса на тати, да се похвали със синчето. Шефът му го нямаше, явно пак ще се разхождат някой ден Simple Smile

# 231
мили майчета благодаря на всички за съветите HugЖорето, днес е още по-обринат от вчера Shockedима пъпчици по-вратлето, корема, и малко по-рамената,само по-гръбчето няма.По-препоръка на педи давам фенистил .А ,сега и нещо хубаво Hugднес ,моя мушмурок сам се изправи в креватчето си.много съм щастлива, и горда с него.

# 232
  • София
Браво на малък Жорко Simple Smile И като почне да прескача... дръж го мамо Simple Smile

Този обрив не ми се струва да е от претопляне. Може и някаква алергична реакция да е.
Но Дияна до сега от Аугментин не е имала алергична реакция, само 1-2 пъти се разстрои. А този АБ го е пила доста.

Вчера се смяхме с педито. Алекс има да качи още толкова, че да мине Харо (котака) Simple Smile А докторката почна да хвали на сестрите колко голям и добре гледан котарак имаме Simple Smile

У нас е едно скучно... Алекс се събуди, яде и пак заспа. И понеже ревнал малко, и каката станала. Премести се на нашето легло, уж за малко, гушна Харо... и отнесе плувката. Та 'сите хора у нас спят. Само аз и котака си 'праим компания.

# 233
  • София
Вчера изкл. и забравих да питам за прегледа при ортопед. Кога е най-удачно да заведа Алекс?
Сега чета в юнската тема, че трябвало бебето да се заведе до 40тия ден newsm78

# 234
  • Варна
Привет и от нас!
Да не останем и ние назад - и ние сме болни. Вики пак вдигна 39.6. Гърлото му е червено, но сутринта нямаше налепи (тогава и температурата беше под 39 градуса). Сега още се ослушваме дали ще се наложи антибиотик.
Гери, нормална реакция към аугментина е разтройството (поне за нас), но пъпките ако не са от претопляне... говорят за алергия. Сега не даваш нищо с цитросови плодове и никаква нова храна, нали?

# 235
Viki_76,Вики пак е болен ли бе ooooh!?лоша работа, дано по-бързо премине.Не ,пъпките не са от претопляне ,ама Жоро и друг път го е пил този Аб и не е имало проблеми,пък сега защо така се получи незнам  :tired:ANMARY,аз заведох малкият на ортопед когато бе 5 месеца.

# 236
  • София
Днес говорих с аптекарят от входа ни. Неговата племенничка (поне мисля, че му е племенничка) е с каиши на крачетата.
Препоръча ми Алексиев от Горна Баня. Каза ми, че е най-добре м/у 30 и 40тия ден да се води детенце. Мисля в понеделник да ходя да взема талон. Или пък на частно.

Гери освен да направиш консултация с алерголог...

# 237
Здравейте и от мен момичета, аз от много отдавна не съм писала, но все пак да намина. )))

При нас има разни интересни неща, имаме 2зъбчета от около 3седмици. Опитваме се да пълзим, катерим се навсякъде където можем да стигнем. ))

# 238
Пак ви казвам първа добро утро  Mr. Green Ноо, заварвам пак болно детенце  Sad Viki_76, дано Вики бързо се оправи, да мине леко, каквото и да е...
AnMary, аз водих Жоро на ортопед на 4 месеца, просто до тогава личната не сметна за нужно да ни даде направление. Пък и изобщо не знаех как трябва да е в действителност, та да си поискам. За щастие всичко беше наред.
Mirama, браво за хубавите новини от вас  Mr. Green Лека полека му се вижда края на спокойствието, а  Wink

Айде, отивам да си правя кафенце  Mr. Green Хубава неделя!

# 239
Аз, нали вече ви писах ,че Жоро взе да се изправя в креватчето си сам,ееее хубаво ама сутринта рано така се изтрищя ,че му потече кръв от зъбите.Викам си край ooooh!още не сме се порадвали на зъбаците, и ще ги потроши  :lol:Mirama,беше се изгубила  bouquetцелувки на Калина Wink Viki_76,как е днес Вики?Има ли Т?

Общи условия

Активация на акаунт