Бързах аз да се родя, с обич мама да даря!

• 19 715
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
ivanah,днес сте свършили, добра работа  а?Скоро правихме изследвания на малкия(урина)ми ,аз сигурно смених около 5-6 пликчета,така и не успях да сложа това чудо ,та ходих да моля педи за помощ Blush   сега пак ще се хваля LaughingЖоро, вече се опитва да се изправя сам в креватчето си,все още залита и пада на дупето си ама скоро сигурно ще свикне HugТова ме радва много.

# 46
  • София,
Ох Гери, аз се радвам повече и от тебе! Браво на малкия герой и да му е честито и зъбчето! Знаеш ли Жорко като направи нещо и Вероника след него и тя, та затова и аз чакам ли чакам още. Днес на кафето където се събираме майки и стана на въпрос за пустото изправяне и ходене и на мен ми стана много гадно, защото всичките бебета са колкото нас на 10 м. даже повечето са родени август даже и знаете ли колко са големи и стават сядат, някой даже ходят сами. Аз дори не я вадя моята от количката, хем да не се гледа колко е слаба и кльощава, хем да не се излагаме. А един ден пак бяхме там на кафе и то с мъжа ми и дойдоха и две други майки и той после ми вика, ама тези бебета са по големи от нашата, ДА ДА Друг път викам му, те са по малки даже, а той ама как те много големи. А Аз му казвам те не са големи, ами нашата си е малка, той направо остана като гръмнат, ама като не е виждал друго бебе освен нашето  Mr. Green

# 47
dundurela,да ви е жива и здрава Вероничка Hugкакво като е слабинка ?Всичко с времето си.И ще стои, и ще ходи,ти за къде си се забързала?аз пък имам една позната (уж, приятелка),като се видим все ми вика"ее ,Гери ми той този Жорко, няма ли да порасне бе глей ,го дребчо" #Cussing outпък, аз будалата все и мълча и  не реагирам по-никакъв начин.еми...дребо е аз какво да направя Hugнали ми е здравичък Hug

# 48
Здравейте мили мами. HugНе сам писала много време.Радвам се,4е дечицата се развиват много добре. Дани ве4е е 7 кг и 64см. Ходим на гимнастика,защото кра4етата са и стегнати.Надявам се да се оправи.Скоро ще по4ваме и ваксините. Тони про4етох 4е вие сте по4нали,на нас ни казаха на 6 кор.мес.

# 49
Гери не се притеснявай, за тази твоя"приятелка". Хич да нети пука. Дундурелка и на теб ,нашата Стефи и тя е слаба,и аз отначало много се ядосвах като гледах децата около нас,но сега не ми пука. Важното че ми е здрава. Ние от днес хапваме бананова каша. като първи опит се изложих Embarassed - направих я рядка, малката я хареса дори искаше още след 2-те лъжички, но това е положението утре повече. Целувки от нас   love001

# 50
Като сте заразправяли за ходене и за изправяне ще ви разкажа нещо от което ми стана много мъчно. Миналата седмица излизам с една друга мама, уж приятелка голяма, и и казвам, че искам да купя на Преси рокля и обувки за ден ден. Та нали ставаме на една годинка и тя ми вика ами за какво са ви обувки като не може да ходи, а тя Преска ходи хваната за ръчичка. И аз ами нали все някой ден ще проходи, пък може и още другия месец, а тя ми вика: ами незнам, може ако и купиш гащи с перка. Мами казвам ви само дето не ревнах. Ебати подигравката и то уж от другар. А нейното дете и то не ходи, ама тя му взе обувки. Ужас. Ама то всичко се връща, Peace

# 51
  • София
mamajaba предполагам колко обидно ти е станало, но вдигни глава и да не ти пука. Слагай я тази "приятелка" в графата "10та глуха".
И моята Дияна е финно гадже. На 2г беше заветните 10кг Simple Smile Проходи на 1,3г. И сега какво? Да не купуваме рокли и обувки ли? Simple Smile

# 52
Понеже по щастливо стечение на обстоятелства (или по-скоро поради желание от двете страни) познавам mamajaba и знам колко слънчева личност е, а за малката Преслава думи нямам да опиша колко усмихнато дете е, искам само да й кажа:

"Детето ти е едно прекрасно същество и още утре отивай да й купиш обувки и рокличка, обличай я и я хващай за ръка!"

Лошите думи ще ги забравиш, бъди сигурна!  Hug

# 53
  • Варна
Добро утро!
Гери, и аз пробвах с колекторчета за урина. Единия път се оказа,че са ми дали за момиче (уж били универсални  Crossing Arms), та тогава нищо не се събираше - всичко отиваше в памперса. Накарая пред лабораторията го извадих с 10-тина капки вътре и питах дали е достатъчно. Номера мина Simple Smile. Май ми е най-удобно със стерилно контейнерче за урина (при момченцата е лесно - само почакваш малко и ги пълнят  Laughing).
И да не забравя - браво на Жорко за новите постижения!  Hug.
За сравняването с другите деца ще пиша като нахраня Вики.
Някой ще направи ли кафе?  Heart Eyes

# 54
Ето го кафенцето

Аз определено имам нужда от едно.Малката я мъчат зъби и по цели нощи само се мята и мрънка.
Изобщо не обръщайте внимание, на 'добронамерени' коментари към дечицата ви.Аз отдавна съм се отказала и си ги пускам покрай ушите.
mamajaba - Били на годинката едва се изшравяше и изобщо не ходеше хваната за ръчички.
А тези колектори за урина аз успявам от 5 опит трудно.
 От жегите Били се е ачервила под пампито, сега ще я оставям за по малко с гащички(с риск да опикае цялата къща) да видим дали ще помогне.
Dundurela - няма защо да се срамуваш , че сте по-малки и по-бавно се развивате.Били беше на 4 и 1/2 месеца когато ме попитаха в парка 'На колко дни е бебето?' Сега дребното изведнъж порасна и всички , който я знаят мъниче, много й се радват и се изненадват.Всичко с времето си  и да не ти пука.
Лека седмица от мен

# 55
Ей го на, кафенцето  Wink На морския бряг съм го сервирала дори, с кеф да си го изпиете  Mr. Green

Довечера от вас питиенцето  hahaha

Дребното се научи да изключва компютъра  ooooh! Не мога с никой да си попиша вече, по сто пъти на ден го включвам  Sad Имате ли идея как да  предотвратя това  Thinking

Айде, хубав ден! Ние ще бягаме навън  Tired

# 56
Мерси за страхотното кафе с мирис на море и усещането за пясък  Hug
Благодаря ви мамчета за страхотните думи. Знам, че само сред свой ще намеря разбиране. Бях се научила да не обръщам внимание на злобни коментари, но от приятел не го очаквах. Може би и затова ме заболя толкова много.

# 57
  • София
Права си, че от близки хора боли най-много.

Мерси за кафенцето, имам нужда. Тази нощ спахме малко. Мъж ми даже избяга от стаята - гледам го опънал се на дивана в хола Simple Smile Алекс е нахранен, спи на моя матрак. Ще видя разходката как ще я уредим.

# 58
  • Варна
Благодаря за кафенцата!  Hug Много добре ми се отразиха. Simple Smile
Доскоро и на мен не ми пукаше от коментари. Допреди няколко месеца повечето бяха относно храната - че едва ли не гладно ще умре горкото, защото не беше на детска кухня и много бавно и плавно го захранвах (в момента също не му давам боклуци - кроасани, пръчици, чипс ... има време и за такива храни). Сега обаче много ме коментират за това, че често сме с детската количка (даже последната седмица без нея почти не сме излизали). Проблема е, че особено след последното боледуване Вики много бързо отказва да върви и иска да го нося, а дори и да върви, ако не стане нещо на неговото започва да реве и се сърди и ми е по-лесно и по-нестресиращо да го сложа в количката, където мирува и му е добре. Идеята ми е, че по-важното е самото излизане да ни носи радост и удовлетворение.
mamajaba, много неприятно се е получило. Купи си каквото ти е на сърце. Важното е на теб да ти е приятно, да й се радваш, като я гледаш  "наконтена". А в ситуацията е станало ясно колко ти е приятелка. Ако беше така, щеше да знае какво би те разстроило. Целувки от нас!
ivanah, аз съм залепила копчетата на монитора и телевизора с изолирбанд (чувала съм да лепят и капачки, но на мен ми се вижда неудобно). Важното е да се скрие бутона и да не те вижда да го натискаш (аз моя компютър го включвам с крак докато вземам вниманието на Вики с нещо).

# 59
AnMary,значи не сме единствени Joy  Joy и моят, мъж така бяга от стаята ,като стане напечено hahahaАз ,обаче  за тази нощ ,не мога да се оплача.Жоро спа цяла вечер и се събуди към 8, 30 Laughingот както се е родил ,не помня и аз да съм се излежавала толкова до късно.Целувки на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт