Бързах аз да се родя, с обич мама да даря!

• 19 718
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Допреди няколко месеца повечето бяха относно храната - че едва ли не гладно ще умре горкото,
Мама е била в такова положение с приказките по адрес на моята личност - "Ау, колко е грацилно, вие това дете храните ли го?" В 1ви клас бях 16 или 17 килограма. И аз съм се родила 2400.

С Дияна имах други приключения. На 1,1г й откриха кариеси на горните 4 предни зъба. Мазаха я със сребърен нитрат, зъбите й станаха черни. Постоянно ме питаха "ти зъбите на това дете не ги ли миеш?" В началото много се връзвах, но до един момент, после престана да ми пука. Даже отговарях "ами, да не ги мия, Дияна не знае какво е четка и паста за зъби" Simple Smile Защо да мъча детето с такива уреди  Joy

# 61
  • Варна
Да не забравя - честита месечинка (половин годинка) на Вяра на мама rib4e!   bouquet

AnMary, комичното в цялата ситуация беше, че Вики на ръст си върви ако не едър, то поне наравно с връстниците, а точно в този период, когато го съжаляваха, че не му давам детска кухня имаше много гривнички и бузки.
Тази вечер разбрах защо Вики не иска много-много да върви в последно време - обувките са му направили пришки на кутретата.  #Crazy
Днес май сама си говоря  Embarassed. Хайде, лека вечер на всички!

# 62
  • София
Тази вечер разбрах защо Вики не иска много-много да върви в последно време - обувките са му направили пришки на кутретата.  #Crazy
Расте детето Simple Smile Ще купуваш нови обувки Simple Smile
Не си говориш сама. Ние бяхме на разходка, после хранене. Малкият пак бил гладен, та ще тичам да предлагам цица Simple Smile

# 63
тъй ,тъй Laughingне си сама VIKI_76 ,и аз съм тук Wink

# 64
AnMary И аз в 3-ти клас бях 18 кг. и за мен на майка ми са й казвали - "Това дете не го ли храниш ?" , но тъй като аз имам брат две години по-малък, който винаги е бил даже едричък. Та майка ми отговаряла "Не това дете не го храня, храня само това  hahaha и сочела брат ми  Joy
А и аз много се дразня от чуждите коментари- то все професори се навъдиха...
А най-много се дразня като ми заявят, че какво като бил недоносен - трябвало да изглежда като 8 месечен. Да ама не изглежда...А щом съм го брояла по корегирана възраст, то кога щял да му бъде рожденния ден... #Crazy Та ходи им обяснявай на такива хора каквото и да било... #Cussing out

# 65
Здравейте, да се запишем и ние. Мамита искам да ви попитам решила съм да водя близнаците на ортопет. Какво ще кажете? И искам да ми кажете къде да ги заведа в Горна Баня ли и кои доктори са добри там? Благодаря ви много.

# 66
Добютро  Wink
Снощи питие бяхте обещали, ама като гледам нищо   Thinking Ма то и аз забравих, де  ooooh!

Айде, отивам да си пийна кафенцето и да оправям дребното, после по задачки, че днес доста са се събрали, май  Rolling Eyes
Хубав ден от мен  Wink

# 67
А щом съм го брояла по корегирана възраст, то кога щял да му бъде рожденния ден... #Crazy
Та ходи им обяснявай на такива хора каквото и да било... #Cussing out

smile3534 smile3534 smile3534
 Това и на мен ми се  е случвало ....
 Питат ме кога ще е рожденния ден на Мими ... Хи - Хи - Хи ....
 Отговарям, че няма да има рожден ден ...  Joy hahaha hahaha

Онзи ден си вървя аз на разходка , малката Мими е с доста коса за  7 месечно момиченце  и съответно има две големи розови фльонги на главата . Облечена е в розови панталонки и розово боди на пеперудки  ... има и обички .
 Една жена ме заговаря и ме пита :
 - Момченце е, нали ??
 отговорям
 - Да, момченце е !
 - Как се казва ?!
 - Митко !  Peace
 и жената много доволна остана .  hahaha hahaha hahaha

# 68
  • Варна
Усмивка !, ти ме разби  rotfImbo .
ani-r, хубаво е да  ги прегледат и да им направят ехография на ставичките. За доктор обаче не мога да дам съвет.
Гери, как е Жорко?

# 69
Жорко е добре ,само дето му излезаха едни пъпчици  Rolling EyesИма по-вратлето(ситни са) и по-ръчичките  Sadмного кофти.Ще звънна на педи ,да видим с какво ще ги третирам.

# 70
  • Варна
Гери, сигурно са от претопляне. Самички ще минат. Hug

# 71
Гери и на Вики му излизат от жегите по вратлето  Hug до ден , два ще ги няма ако са от претопляне... Hug

# 72
ами, те са по-детето(пъпките)вече трети ден близо.Надявам се скоро да се махнат Outta Joint

# 73
  • София
Много е възможно пъпките да са от претопляне. На Дияна често й излизаха, Алекс за сега държи фронта. Но и не го навличам много.

hahaha
И аз имах подобна случка с Дияна. Бяхме на гости на мама, чакаме трамвайче да се прибираме. Виждам един мой колега от ТУ (комшия ми беше), радва ми се той и пита "какво е?"
Аз гордо отговарям "момченце", при което очите на мама и мъж ми станаха на поничка Simple Smile

Веднъж пък ме среща възрастна двойка. Жената се радва на Дияна и пита "момченце ли е?" (Дияна нямаше много коса, но пък и бях сложила някакви ластичета и диско въшки, имаше и обици). Дядото подръпна бабата за ръката и рече "не виждаш ли, че има обици?", "е, нищо де, аз да попитам" Simple Smile

На Алекс все още не му личи какво е Simple Smile Возя го в синя количка, но хората питат за пола Simple Smile

# 74
  • София,
Здравейте мами, аз набързо да се разпиша и да Ви кажа за няколко месеца - може би два - довиждане и много да се радвате на умниците ни. Ами така де може да са малки ама са сто процента по умни от другите. Ние след малко заминаваме и много ще ми липсвате.  Hug
А сега да се оплача и аз. Вчера бяхме на консултация. Вероника е качила само 40 гр. за 1 м. и 1сантиметър Cry Е това е какво да се прави. Педи каза да започна да давам свинско и черен дроб и кисело мляко в огромни количества, щом не ще да пие адапте. И аз снощи се прибрах и направих 160 гр. кисело мляко с малко захар в едно шише и учудващо тя го изпи цялото, направо не можах да повярвам, а аз патката досега не посмях да и дам и ей на цял месец е без мляко, ами как ще порасте  Sick. Днес изпи още едно шише и сега съм приготвила още едно и то не като основно хранене, а ей така между храненията, даже и сок пропи днес, много странно  newsm78, но се радвам.
МАма ЖАба хич не и се връзвай на тая ОВЦА, купи на Преска най хубавите сандалки и я разхождай напук, ама вземи от ония най скъпите и се хвали навсякъде, те такива хора незаслужават дори и внимание да им обърнеш. И при нас има в компанията една такава, дето всеки ден ме пита това от къде съм го купила, онова от  къде съм го купила, пък колко струва ..... и ей такива въпроси и накрая все ами закакво са ти, те толкова бързо умаляват, нямало смисъл, дрън дрън. Аз обаче да ти кажа вече не и обръщам внимание и имам чувството, че тя се дразни и може би завижда, знам ли  newsm78. Все ми вика, ама ти Вероника всеки ден я обличаш като кукла, все е с нещо ново и различно. И аз и казвам ами да купуваме и нали си ни е мъничка и сладка, глезим си я. Днес даже ми заяви, че съм била луда, че за всеки тоалет имаме обувки, яке, шапка и биба. Еми имам, защо да нямам, баща и прави всичко възможно за тях да има всичко. А и да са ни живи здрави бабите всеки път нещо ще и купят, ще и изпратят, а това че не слиза от количката няма никакво значение. Е вадя я поне тоалета да и покажа  Mr. Green. Та така хора злобни и невежи колкото искаш има една приказка, че ПРОСТОТИЯТА не ходи по гората, а по хората!
А Усмивка направо ме разби, ами така де и аз така бих отговорила и щях да допълня, да си сложи очила бабата с много голям диоптър!
И на нас ни излизат пъпки, по лицегто и около ушите отдолу по вратлето, но тя много се поти.
ani-r пиши на лични на hellche, тя беше водила Дани и Лора в Горна Баня и беше много доволна, помоли я да ти даде координати на лекаря при който бяха ходили и те, но мисля че се заплащаше  newsm78.
Хайде момичета ще Ви оставям, но ако мога някъде от  провинцията да се включвам отвреме на време пак щи пиша! Приятно и спокойно лято на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт