КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -29

• 20 942
  • 591
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Жабче разби ме с тази картинка. Аз знам,че си живеете живота ,ама ми липсваше. Както и всички останали.... Арита,Маселена хептем зачезнаха... Хайде момичета пишете не стойте на балкона  bouquet  bouquet

# 76
Деси, не се ядосвай, несправедливости винаги е имало и ще има. И аз съм от съкратените учители, защото беше най-лесно моите часове да съкратят по рисуване, нищо че имахме колежка която трябваше да се пенсионира, ама имала била право по собствено желание да работи, тъй като била трудоустроена, нещо такова. Аз хич не ги разбирам тия работи, какво трябва и какво не, ама здраве да е!
Днес говорих с приятелката ми назначили са и химиотерапия и почва от неделя. Това е за сега.
Не съм пушила и днес, нямам и намерение.

# 77
  • в малка спретната къщурка
Танита да са ви живи и здрави рожденниците !
Как сте банда ?Виждам,че на всички ни е тежко
още в началото на седмицата,но ще се справим
и няма да се дадем.

# 78
Браво Диди! За пушенето и най-вече , че започвате борбата с твоята приятелка! От сърце и желая късмет и победа! Hug
Жабке - влюбих се тая твоя жабка! Радвам се че се забавлявате дабре с Краси! Ние сме тук и те чакаме!
На вилата на балкана си имаме крастава жаба -  много си я харесвам и всяка вечер ходя да си я гледам и да и се радвам! Grinning Grinning Grinning Снимам си я редовно - някой път ще ви я покажа.
Аз си тръгвам след малко. Ако не успея в къщи да се включа - хубава вечер на всички! Hug Hug Hug

# 79
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Нали съм си жаба , та и поздравите да са жабеЖки.  Joy Joy Joy
Не съм крастава , ма се права на кикерана.  hahaha

# 80
  • София
Танитка,честит рожден ден на твоите две внученца-слънчица!Да са здрави,весели и щастливи, и все така умни и талантливи!
  http://ecards.myfuncards.com/myfuncards/Birthday/Birthday-Friend/10283/7144.jhtml

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 18:11 от baba iaga

# 81
Еееееее,Ягееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Откакто си смени аватара много летиш бе....Не мога да те засека  hahaha hahaha hahaha hahaha
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
  • София
Мило Мастерче,здравей! Hug Hug Hug HugДнес рано излязох и се прибрах по-рано.
   Как си Мастерче?Домъчня ми за теб,Не сме се засичали отдавна.Как минаха почивните дни?

# 83
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на малчовците! Много здраве и щастливи дни!
   Появих се и аз след първия ден без ученици.Не знам как е при другите,но нашата директорка реши,че понеже работното време в Б-я е 8 часа,ще стоим в у-ще от 7.30 до 14.30 с една почивка от 10.30 до 11. Умрях гладна.Поне в петък да беше предупредила,а то така ще си разваля хубавата фигура!
 Мастерче,с теб доста трудно се засичаме.Но от 25ти вече съм си у дома!

# 84
  • София
Янче,завиждам ти за голямата отпуска!Сега,като децата са ваканция какво ще правите по 8 часа?

# 85
  • в малка спретната къщурка
Къде сте бабета,по разходки с децата или тъкмите масата за вечеря?
Хайде ако е готова вечерята да пристигам,че съм на работа и
пригладнях.

# 86
Здравейте момичета кокичета.
Аз съм баба ви Моничка но пиша от компа на дъщерята.
Не мога да ви изчета , много сте писали.
По късно пак ще се включа.

# 87
Ехооо, къде сте бе момичета - кокичета? Яде ли ви се бананче а? Аз само за ядене мисля. Голям глад ме гонииии....и цял ден яммм! Mr. Green

# 88
Моничка,
тъкмо си бях приготвила  малките прегръдките  Hug  
за нов човек,
но сега ще бъдат големи love001 smile3525 newsm51
Не бъди така конспиративна.

# 89
  • Кубрат/ Пишурка
 Тука сме,но на салатка и ракийка.
 Мони,не надничай нелегално! Пиши!
 Яжке,аз съм си я изработила предварително голямата отпуска.Замествала съм болни колеги,а това означава,че съм била от 7 до 7.Била съм дежурна в събота или неделя с оставащите и т.н.
 По закон трябва да ни плащат тези дни,но негласно при нас дават дни.Та така се събира голяма отпуска!
 Диди,седни и се наяж като хората! Колкото повече се опитваш да отлагаш - толково повече огладняваш!

Общи условия

Активация на акаунт