КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -29

• 20 944
  • 591
  •   1
Отговори
# 90
Янче,
Какво прави твоята красавица ?
Как всъщност й казвате Анжи или...
Нашата директорка пък колкото и да искаш дни,плаща и то по 3,4 часа лекторски.
А ти караш цяла смяна.
А накрая става така,че горна степен избират учебници,други са проверяващи матури,трети в отпуска и начална степен махат с четките.   #2gunfire #2gunfire

# 91
  • София
      Поздрав за тези,които днес продължават да не пушат:http://www.kefche.com/mim1?q=video&id=119417
      А това е за тези,които не удържаха на крастата: smile3538

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 20:32 от baba iaga

# 92
Янче и Деси, абе вие по какво преподавате? Що не сте ми казали досега? Аз ви писах веднъж за мен, а за вас нищо не знам. Я си кажете бързо!

Янче, ям ама щот не пуша, нали ги отказах, та вълчи апетит ме гони!
Яжкее, мерси за поздрава! Hug

# 93
  • Кубрат/ Пишурка
 Танита,видях,че си ходила да видиш новия МОЛ. Срещу него има 5 или 6 15етажни блока. В третия на 10ти етаж живеят щерката,зетя и Анжелка.
 Деси,викаме й ту Анжи,ту Ане ( тя сама си вика така),ту Желка,щото Криси й вика така....
Ние на 7ми и 8ми юли ще избираме учебници - прекъсва ни отпуските.От 2-3 години не размахваме четките,щото наемат фирма,на която се плаща за ремонт!
 Диди,аз съм преподавател по БЕЛ от 5ти до 10ти клас,а Десито е начален учител.Ама аз защо ли пиша вместо нея?

# 94
  • в малка спретната къщурка
Яне,това е любимия предмет на щерката.
Щях да си замълча обаче,ако беше математичка.
Диди,гордея се с теб.Защо ли нямам твоята воля.
Иначе съм върховен инат.

# 95
Янче,
Страхотна хубавица е тази Анджи -  бонбон.
Днес бяхме на банкет и шефката закъсня като каза че са дошли учебниците и след изпитите за 7 клас почват разглеждане и избиране.
Дидке,
Благородно ти завиждам за упоритостта за непушене.
Всичко при мен и вид извинение и аз го отчитам,но не мога да се откажа. Embarassed

# 96
  • София
Танита,
Да са ти живи и здрави внучетата, да ви радват и растат щастливи!   newsm59  Tada

# 97
Янчее, да не кажеш до сега, че преподаваш БЕЛ, аз цяла година се блъскам да пиша темите на сина си - майтапя се! Laughing Моя син пък хич не обича да пише дълги теми, все гледа да ги претупа набързо и затова все петици му пишат.
Фурийке, ами за пръв път проявявам воля, досега винаги съм нямала. Накарах и мъжО, да ги отказва и той не е пушил от сутринта. Тая вечер говорих с него по телефона, незнам дали ще устиска горкия, той е още по-страстен пушач от мене. Ама и баща му преди 7-8 години го беше хванал рак на дебелото черво, после на тънките черва, но сега е добре и това му е достатъчно като се сети какво беше преживял с него.

# 98
  • София
      Поздрав за тези,които днес продължават да не пушат:http://www.kefche.com/mim1?q=video&id=119417
      А това е за тези,които не удържаха на крастата: smile3538

Поздрав и от мен на отказващите "витаминчетата" (така казваше баща ми). Не е лесно, но останалите ще ви подкрепяме.

# 99
Диди имате сериозен мотив и двамата и дано успеете.
При нас мъжа ми постоянно мърмори,че трябва да се разделим с тях,
но не искам да мисля за деня,когато наистина ще спре.
Ще трябва да пуша само на работа и да слушам само ,че съм
без воля и съм несериозна.Голям мърморан бееееее,не се трае.
Иначе и двамата сме ги отказвали,но после аз първа започвам.
Не ми се говори,но трябва сериозно да се замисля май.Детето и то
постоянно ме атакува,но мама е с дебела кратуна и не взема от дума.

# 100
  • Кубрат/ Пишурка

Попитали Бърнард Шоу лесно ли се отказват цигарите.Той отговорил:
- О,много лесно! Аз до сега съм ги отказвал поне 100 пъти!

Бе,я си пушете!!! Не можете да ги откажете,пък! На! Ако ги откажете на всички ще дойда на гости да проверя!Проверката е висша форма на доверие!
 Диди,аз от 26год. преподавам в Помощно у-ще,а там не пишем интерпретативни съчинения ! Но мога да помагам!!! Само се обади! Плащаш във вицове!

# 101
Дидке,
какво те интеренсува за съчинението?
Мога да помогна.
Но то ще бъде тест и преразказ на непознат текст (преразказан от всевиждащ човек в сегашно време).
Това в скобите го предполага колежката,която проверява работите и е вътре в нещата.
Което е казала е станало.  Peace

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 21:35 от desi_minkova

# 102
Ало,учителите! Карайте си ваканцията.
Оставете децата да се мъчат.

# 103
Да,да  Naughty
Ами на 20 и на 26 юни..... Whistling

# 104
След 20 минути свършвам с работния процес.
Незнам от в къщи дали ще се включа,но пожелавам приятна
вечер.Един поздрав,няма да дойде в по вече.

Общи условия

Активация на акаунт