Летните вълнения на..НАБОР'95

• 19 866
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • There I was on a July morning
Е успокоих се, че не сме само ние с този номер, това да са ни проблемите:  Simple Smile
Успех с аеробиката на момичето на Ян Бибиян, а моята убавица ходи на модерни танци newsm35

# 136
  • Бургас
На тази възраст момчетата все още изостават по ръст от момичетата.
Елица, помня, че навремето момчетата от моя клас, които най-рано възмъжаха, спряха и да растат по-рано и след година-две другите ги изпревариха.

# 137
  • гр. София
Това,че момичетата се развиват по-бързо в тази възраст ми е ясно.Самата аз навремето стърчах с една глава,но се заковах на 169 см.
И че съученичките му са с по-големи бюстове от моя и това го знам. Joy
Всеки ден се мери на кантара белким е сложил някой грам,но от 36кг не мърда.Ама и те моите деца от какво живеят се чудя, едвам хапват.

Иначе си е прочел всичко от списъка по БЕЛ,както си е написал и преразказите и тема-разсъждение,които им беше поставила г-жата им.

# 138
Аз сега ще бъда седмокласник.Четох малко.На уроци няма да ходя.
Само незнам как са изпитите-записвания ала-бала(майка ми знае по малко и от мен-сестрите ми са големи)

# 139
ДОБРЕ ДОШЪЛ  SomeRandomKid !!

ЗА ИЗПИТИ И ЗАПИСВАНИЯ --ще разбереш от съученици и учители,нека само започне годината Wink
добре е да следиш и темичката ни-оттук също може да се ориентираш!
Успех  Grinning

# 140
Добре дошъл и от мен. Дали ще ходиш на уроци или не, е твое и на родителите ти решение, но това не пречи да се упражняваш и сам/а. На първо време-ето ти едно упражнение от мен. Открий си правописната грешка в твоя пост. Подсказвам - тя е в четвъртото изречение .

# 141
Пише се Не Знам.(Правописа и краснописа ми куцат-математиката и физиката са по-добрите ми предмети).
Досега никога не съм ходил на уроци,и все пак съм един от най добрите в класа си.Лошите оценки са заради неподготвяне у дома- ако не си напиша домашното примерно.

# 142
Браво, хубаво е, че си самокритичен, но сори, пак си допуснал грешка-не се пише с големи букви в изречението друго, освен съществителни собствени имена и първата дума от изречението. Затова тази година си пиши домашните и наблегни и на правописа, защото в тестовете има и въпроси отнасящи се до правописа. Моят син също не е ходил никога на уроци по български, но това не му пречи да е най-добрия в класа по български. Ако нещо ще му изяде главата, това е тоталния отказ да чете худ. литература. Всичко му било тъпо, дай му само книги за компютри ...

# 143
  • София и там където не се пуши
В темата за третокласниците са пуснали и почивните дни през годината. Там съвсем сме на учебна вълна та ме подсетиха и  днес ходих да купя картите за годишния предучилищен преглед и да купя бележниците. Бележниците са нови. За единя имам снимки за другия не. Вчера и това свърших. Купих последните карти за преглед на Красно село  Joy Joy Joy защото и съседките ме бяха помолили. Търсете другаде  Joy Joy.

# 144
  • гр. София
Ето една майка съвсем в час.
Аз чак днес се сетих,че трябва да водя младежчето на ортодонт.Тя ваканцията свърши ,а аз блея ли блея. Whistling

# 145
  • Сливен
dorothy, що е туй  "годишен предучилищен преглед" ?

# 146
dorothy, що е туй  "годишен предучилищен преглед" ?
и ако бях добавила и медицински щяхте повече от 50 % да се сетите  Joy

Туй е дет се ходи при личната лекарка  Joy и се попълва Лична здравна - профилактична карта, на някои училища ги раздават във формата на лист - фотокопие.

# 147
dorothy

добре ,че подсети за тези картони
аз лично ги бях забравила ooooh!

и сега,ние в района на Кр село кво ще правим ,като си ги изкупила Laughing Laughing

# 148
Ако не намерите казвайте сканирам и ви пращам.

Обаче аз дори днес исках да купя 10, те имаха само 8.

Бележниците на едната сергия имаха 10 и ги взех всичките, но бележници не мога да си представя, че няма да има. Цветът на бележниците е друг - нещо като зелено на бял фон и отзад пише 2008 г.

# 149
Да--нови са , взех бележник ,но за тези картони съвсем изключих
нищо де--ще докарат Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт