Летните вълнения на..НАБОР'95

• 19 868
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Не знам за какви картони говорите, на нас личната лекарка ни дава едни листове, попълнени с разни данни, в т.ч. и имунизациите, които са правени на детето. Обаче вие от Красно село, ако много закъсате, обаждайте се - обяснете за какво иде реч и ще  пращам.  Grinning Направихме вече годишния профилактичен преглед - обикновено ходим по-рано и се обаждам предварително, щото водя моите трима и племенницата и правим голям калабалък пред и в кабинета.  Grinning
За бележниците  - още не са заредили от новите в книжарничката, от която обикновено ги купуваме.
Аз чак днес се сетих,че трябва да водя младежчето на ортодонт.Тя ваканцията свърши ,а аз блея ли блея. Whistling
Даммм, ние  заведохме щерката и другата седмица ще ́и слагат брекети.
Иначе дъщеря ми е в поредния си караконджулски период - не може да заспи и будува по цели нощи. Случва се не само, когато е във ваканция, така че спането до по-късно сутрин не е причина.  Някое от вашите деца практикува ли караконджулизъм?

# 151
Моят син е така ooooh!
седи до никое време и сутрин става след 12 на обяд Sad
незнам какво ще правиме,честно ooooh! ooooh! ooooh!
Мъжът ми е също от тази порода хора ooooh! ooooh!

Блещулка--това  е картон като медицинския, само че е от 2 листа и вътре са нанесени имунизации,ръст тегло -ей такива неща
всяка година ги правим,

# 152
  • Бургас
За пръв път чувам  Embarassed

# 153
  • гр. София
А вашите пубери практикуват ли така: ходене нервно от единия край на апартамента до другия и ръмжене защо няма с кой да си играе и защо всички те му приятели ходили по два пъти на море,а той горкия само веднъж.И колко му е скучно.И като ми каже ;Няма какво да правя! Crossing Arms

# 154
  • Сливен
Никога не съм купувала такава карта ...
JP-то си прави прегледа и ни дава едни попълнени бланки ...

И на нас ни е скучно. Цяло лято в къщи между компа и тв-то  ooooh!

# 155
  • София и там където не се пуши
Аз за едното училище купувам, за другото не, та кой как я уреди.  Joy Joy

# 156
И на нас ни е скучно. Цяло лято в къщи между компа и тв-то  ooooh!

PeaceНа нас всичко ни е "тъпо" Whistlingвече на третия ден-и мненията/за нещо си/ варират от "сууупер" до "супер тъпотия"-само след 5 минути,което ме вбесява-незнам тази непостоянност само на пуберитета ли се дължи или и на зодията-близнаци- Laughing,което е по-страшното,че е завинаги ooooh!

А ние токущо привършваме семейната почивка и още всички сме на отпускарска вълна.Не съм купувала нищо-онази вечер слушахме новините само,относно бележниците и това,че всички учебници вече били по училищата и само чакали да бъдат разпределени по класове Crazy
Медицинските бележки ги получаваме от ЛЛ и правим ксерокопие на последните страници с имунизациите от здравната книжка.

# 157
  • под тепетата
И ние сме на същата "тъпа" вълна  #Cussing out Книгите от списъка са тъпи, нормалните дрехи са тъпи...

# 158
PeaceНа нас всичко ни е "тъпо" Whistlingвече на третия ден-и мненията/за нещо си/ варират от "сууупер" до "супер тъпотия"-само след 5 минути,което ме вбесява-незнам тази непостоянност само на пуберитета ли се дължи или и на зодията-близнаци- Laughing,което е по-страшното,че е завинаги ooooh!
Мда, или пък в един момент е ясно слънчице, а в следващия вече е буреносен облак, или дори гръмотевична буря.
А понякога  успява да се скара с мен без  дори да съм си отворила устата - казва ми нещо от сорта: "аз сега ще те питам нещо, ама ти ще кажеш "не" и продължава сама да се навива: "ама, защо "не", защото ти така, пък аз така..." и накрая обобщава: "ти винаги така правиш". И всичко това без аз да съм казала нещо Grinning - приписва ми въображеми реплики,  докато накрая я попитам дали осъзнава, че се кара сама със себе си.  Grinning

# 159
  • Монтана
   Simple Smile Здравейте,да се включа и аз в темичката с моя хубавец.Онзи ден си дойде от морето-изгорял,но много щастлив;абе друго си е,не е като да седи по цял  ден я пред компа,я пред тв-то.   smile3516
Сега ще се стягаме за училище.И при нас личния лекар дава всички необходими бележки.

# 160
може ли помощ с съчинение разсъждение на тема не всичко е пари приятелю!

# 161
  • София
Аз ще ти помогна с правописа, а ти си напиши после съчинението:

Може ли помощ със съчинение-разсъждение на тема "Не всичко е пари, приятелю"?

Кой пише съчинения през ваканцията?

# 162
не много е важно а нямам никакви идеи как да го напиша инече вече да съм го написал одавна!

# 163
и все пак ще ми помогнете ли! Sad Sad Sad Sad Cry Cry Cry Cry smile3516 smile3516

# 164
  • Сливен
Идеи казваш? ...
Кое не се купува с пари, съществува ли, всичко ли се заплаща по един или друг начин ...
Мисли! Най-лесно е на готово.
Ако може сдъвкано и изплюто ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт