Летните вълнения на..НАБОР'95

• 19 870
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
не си прав ан бибиан човека ти каза че се е мъчил но не може да измисли нищо лично аз ако имах сега свободно време ще му го напиша ама нямам!

# 166
  • под тепетата
Ако му го напишеш с тази камара правописни грешки, най-много да му направиш лоша услуга  Wink

# 167
# 168
проблема ми е започването започна ли мога да пиша цял ден!

# 169
  • usa
проблема ми е започването започна ли мога да пиша цял ден!

ами те ти помогнаха вече с началото - започни да мислиш какво от нещата, които са важни за теб, не могат да се купят. имаш ли идеи кое е важно за теб? можеш ли за всички тези неща да си платиш с пари?
още една идея - седни и си поговори на тази тема с приятел или родител. така сигурно ще се избистри началото  Peace.  не мисля, че някой ще седне да ти напише съчинението наготово. а и щом е важно, по-добре да си го напишеш сам/а, за да не се сърдиш после на някого, че ти го е провалил/а Simple Smile.

# 170
  • usa
PeaceНа нас всичко ни е "тъпо" Whistling

да, и у нас всичко е тъпо и досадно... от вчера тръгна на училище и вече и то е тъпо и досадно. от всички предмети само математиката била интересна. как ги оцени всичките предмети и учители за един ден, не мога да си обясня. но гледам да не питам, че ако много питам и аз минавам в графата тъпа и досадна... мда, не знам как ще я караме за напред.

# 171
  • София и там където не се пуши
Е още малко и почваме.

# 172
  • Бургас
Днес (  Embarassed ) избрах курс за подготовка по български. 

Другата седмица ще се записваме.

# 173
  • На село
Моята седмокласничка започна уроците и по двата предмета още миналата седмица. Цяло лято решава задачи за седми клас - почти две тетрадки голям формат изписа, поради което аз спечелих медал за "най-гадна" майка, а учителката й по математика, по чието  настояване щерката реши толкова много задачи, също беше обявена за "гадна".
Иначе си прекара едно доста интересно лято с почивка на море, два пъти на планина, през останалото време на село, а утре заминаваме за Холандия - този път без сборника по математика  Mr. Green.
И пари през това лято разбра как се печелят - с толкова джобни, колкото си изкара, никога не беше разполагала преди. Доволна съм, че не й дадох възможност да се шляе безцелно из София като повечето й приятелки.

# 174
  • Бургас
И моята решава, не през цялото време и не по много, но за повече не успях да се преборя. От книгите прочете Немили-недраги и Мамино детенце, сега мъчи Бай Ганьо.

# 175
  • София
Стига бе! Кой решава задачи през ваканцията?! Не се сърдете, но дори на мен като майка това ми звучи гадно Sick Все едно през отпуската да си взема работа за вкъщи. Забравете!

Виктория си прочете книгите от списъка. Последно пребори "Мамино детенце", че и беше ужасно досадна. Те книгите и не бяха много, де. Сега е зачела "Чучулигата".

Вчера се записа на школа по български език. Сама си я избра, само заведе баща си, че не можело да я запишат без да се срещнат с родител. Записа се и за поредното ниво в школата по английски език.

Другата седмица отива на училищна екскурзия в Гърция. Още никой не знае кога ще започнат да учат, защото СМГ е в ремонт. И тетрадки не си е купила, но има време.

Лятото й беше хубаво - три лагера, почивка на море, пътуване до Англия... Посрещна и изпрати много приятели от чужбина. Не знам дали и е останало време да скучае.

# 176
  • Бургас
Абе по малко е добре да се решава, да не губи форма. Още повече, че през октомври е на състезание в Тайланд. Много се притеснявам, не знам дали следите събитията оттам  Praynig  Даже вече ми се иска изобщо да не ходят, но до преди седмица това беше източникът на голяма и несмущавана от нищо мотивация.

Ние също не скучахме - 2 пъти ходихме на планина, в неделя се върнахме от Боровец, имахме гости от чужбина (брат ми с жена се и двете деца), и естествено много много плаж. Вечер - разходка из квартала с приятелки. С две думи, мисля, че си прекара добре.

# 177
  • гр. София
Янита ,коя школа по бъгарски език е избрала дъщеря ти?

# 178
  • София
Записа се в "Дружба". http://ec.drujba.org/

Щяло да й бъде много удобно да пътува до там, има приятели, които вече са били там и са доволни... Абе важното е да ходи с желание, където и да е.

# 179
  • гр. София
Благодаря. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт