На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 465
  • 852
  •   1
Отговори
# 540
  • СОФИЯ
Благодаря ти Анет, а да ме насочиш към агенция, защото не успях да видя last minute оферта  Hug

# 541
Успях ме да намерим двама желаещи да попълнят освободилите се места.Така и момичетата, които трябваше да се откажат са доволни-не губят пари и новите ни "попълнения" са щастливи.Милите бяха отчаяни , че не могат да пътуват от Варна и като разбраха, че има 2 места подскочиха от радост, дори забравиха да ме питат за цената и хотела LaughingАма така е Турция си е страст,запалиш ли се веднъж, няма избавление Mr. Green

# 542
цвете радвам се за вас  Hug

# 543
Ще сме в същия хотел, в същия период, с полета от Варна. Нямам големи очаквания за хотела, отиваме основно защото ще сме голяма компания и несъмнено ще си изкараме добре.
Za кой период и хотел   newsm78става дума, че аз нещо се обърках?
Пинета парк де лукс.

Ха и ние сме там. Grinning

Вие на коя дата пътувате?

# 544
  • Sofia
Пинета парк де лукс.
Ха и ние сме там. Grinning
Вие на коя дата пътувате?
По- напред ти писах, на 27.09 пътуваме с полета от Варна.

# 545
  • Sofia
Здравейте, средата на септември заминаваме за Алания, ще отседнем в Beach Club Doganay , вече сме капарирали, хотела изглежда на снимките много добре, но ако някой е бил там ще ми е интересно да прочета какви са условията за да не се изненадам неприятно на место.

# 546
За тези, които вече са ходили в Мармарис- труден ли е прехода с автобус?
Малко се притеснявам за децата как ще издържат. Колко часа се пътува, колко пъти спира автобуса за почивка и т.н. Никога не сме пътували толкова дълго и дори не знам какво да очаквам. Смятам да си взема от онези възглавнички за пътуване, а друго newsm78. Благодаря!

# 547
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Извинете, ако сте писали някъде по темата и се повтарям, обаче не съм чела предните мнения. Ще ходя на почивка в Кушадасъ от 05.09 и ме интересува, някоя от вас има ли представа какви са цените на вътрешните екскурзии от Кушадасъ тази година?
Имам в предвид екскурзиите до:

- Ефес и къщата на Дева Мария ?
- Памуккале ?
- о-в Самос ?
- целодневна разходка с Яхта?
- Адаланд ?

Интересуват ме тазгодишните цени, понеже нали имаше увеличение на бензините и т.н. Четох из Интернет, обаче там нещата са много противоречиви като данни, и за това ме интересуват актуалните цени.

Благодаря предварително!

# 548
Здравейте, средата на септември заминаваме за Алания, ще отседнем в Beach Club Doganay , вече сме капарирали, хотела изглежда на снимките много добре, но ако някой е бил там ще ми е интересно да прочета какви са условията за да не се изненадам неприятно на место.

Ето отзиви  и реални снимки на туристи. Рейтинга му е добър!  Peace
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297961-d548362-Reviews- … ganay-Alanya.html

# 549
  • в джунглата
rozali не искам да те отчайвам но именно след едно пътуване до мармарис/ с автобус/ спраях да се качвам на автобус за по големи преходи. На мен ми се стори ужасно, автобуса беше толкова тесен че и деца не биха се побрали. Аз лично не бих тръгнала с дете, все пак са 20часа минимум.  Незнам за колко голямо дете питаш но в автобуса имаше една баба с 7-8год дете, направо ги съжалих.  Ако е по голямо детето сигурно няма да има проблем и би изтраело пътя.

# 550
Много късно резервирахме и съответно избора беше ограничен. Хотела ни няма собствен плаж и се интересувам за цените на чадърите и шезлонгите на обществения плаж в Кушадасъ.

# 551
  • Шумен
rozali не искам да те отчайвам но именно след едно пътуване до мармарис/ с автобус/ спраях да се качвам на автобус за по големи преходи. На мен ми се стори ужасно, автобуса беше толкова тесен че и деца не биха се побрали. Аз лично не бих тръгнала с дете, все пак са 20часа минимум.  Незнам за колко голямо дете питаш но в автобуса имаше една баба с 7-8год дете, направо ги съжалих.  Ако е по голямо детето сигурно няма да има проблем и би изтраело пътя.

Thinking и ние сме от 5.09,от Варна,с Емералд за Мармарис с автобус.А мен бързо ми се стяга душата.все си внушавам че пътуването ще е част от емоцията.Да се надяваме значи автобуса да е добър Praynig

# 552
По повод пътуването с автобус мисля ,че е въпрос на нагласа. Аз съм ходила до Турция /17 часа/ до Италия поне 4 пъти единия от които пътувахме 36 часа /бях сама с дъшеря ми която беше на 3.5 г./ другите пъти стигахме за около 27-8 часа и честно казано никога не съм имала трудности или проблем. Спира се често на около 4 часа ,даже на мен ми идва по често от необходимото.

# 553
  • Sofia

Thinking и ние сме от 5.09,от Варна,с Емералд за Мармарис с автобус.А мен бързо ми се стяга душата.все си внушавам че пътуването ще е част от емоцията.Да се надяваме значи автобуса да е добър Praynig
Просто ще ви излезе киста на дупето от седене. Кошмар е меко казано. Рейса спира на всаеки 3 часа за по 20 мин, но само си представи какво е да седиш на едно място около 24-25 часа, некъпан, вмирисан. Никога повече с рейс. Не си заслужава за 100лв отгоре на човек да с еизживее това нещо

# 554

Просто ще ви излезе киста на дупето от седене. Кошмар е меко казано. Рейса спира на всаеки 3 часа за по 20 мин, но само си представи какво е да седиш на едно място около 24-25 часа, некъпан, вмирисан. Никога повече с рейс. Не си заслужава за 100лв отгоре на човек да с еизживее това нещо

Стига бе хора ,аз ли съм извън земна или вие се глезите /не го казвам с лоши чуства Heart Eyes/ не е толкова кошмарно пътувала съм страшно много пъти и никога не съм се схващала нито пък кисти имам  Joy
А по повод 100-те лева повече за със самолет ще ме извиняваш ,но това е САМО летищтната такса за един човек та за 4 членно семейство излиза около 1000 лева по скъпо със самолет  Wink не всеки може да си го позволи ,а според мен смисъла е абсолютно никакъв и то най вече заради тъпото време на полетите на повечето агенций. Просто всичко е въпрос на избор и гледна точка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт