Виена (тема 2)

• 78 684
  • 505
  •   1
Отговори
# 465
  • На дивана, под юргана
Ако може да мине за ръчен багаж - не е необходимо, но ако е по-голям, няма да стане.

# 466
  • България
благодаря   bouquet
какъв е максималния размер, който приемат за ръчен багаж?
виждала съм и доста големи куфари.. newsm78

# 467
  • София
SofiaV, размерите принципно са стандартни, но зависи и от компанията, виж на сайта.

Лилибон, градините на Мирабел - невероятна красота, нямам търпение да ги видя Heart Eyes

# 468
  • България
Благодаря   bouquet !

# 469
Ей, момичета, да ви похваля коректността на виенчани. Бяхме си забравили една вещ на дребосъка в един ресторант, но нямахме време да се върнем да я вземем. Когато се прибрахме в България, писах имейл до ресторанта във Виена дали случайно не са я намерили и те ми отговориха, че са я намерили и че ще ми я изпратят. И вярно я пратиха хората - грижливо опакована и дори пощенските са поели...Просто нямам думи!!!  Heart Eyes

Ресторанът е този: http://www.figlmueller.at/

Между другото, известен със страхотните си виенски шницели и невероятната картофена салата към тях.

Следващият път ще им занеса бутилка хубаво българско червено вино на хората, за коректността!  Peace

# 470
  • Linz
Жасмин, заслужават възхищение. Австрийците по принцип са много точни, коректни и принципни хора. На светлинни години пред нас са, но лошото е, че и там плъзнаха много балканджии.

# 471
Рени, наистина съм възхитена. Представи си само нашенския вариант как би изглеждал - ако австриец забрави някаква играчка на детето си в софийски ресторант, почти 99,99% сигурно е, че никога няма да я види повече. Камо ли от ресторанта да му я пратят до Австрия по пощата и да поемат разходите за опаковка и транспорт. Аз поне не си го представям. Има мнооооооого още десетилетия да минат, докато ги настигнем по възпитание и поведение австрийците.  Tired

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 23:16 от Анонимен

# 472
  • София

мда, и аз по-назад го похвалих този ресторант. такава опашка пред ресторант никъде другаде във Виена не видях да се вие. доколкото разбрах това е най-старият ресторант за шницели във Виена Peace
наистина картофената салатка е невероятна Simple Smile

# 473
  • СОФИЯ

мда, и аз по-назад го похвалих този ресторант. такава опашка пред ресторант никъде другаде във Виена не видях да се вие. доколкото разбрах това е най-старият ресторант за шницели във Виена Peace

И аз го харесвам. Ако резервираш предварително си спестяваш чакане.

# 474

Те са два еднакви ресторанта, на съседни улици. Ние видяхме, че пред първия има голяма опашка и отидохме във втория. Той е на не повече от 50 м. от първия, просто се подминава първия, минава се до края на безистена(тунела) и се завива надясно. 30-на метра след завоя е вторият Филмюлер (не знам така ли се произнася?). Има си табела, така че лесно се намира.  Peace

# 475
Има мнооооооого още десетилетия да минат, докато ги настигнем по възпитание и поведение австрийците.  Tired
Ох,Жаси,мисля ,че и век да мине,няма да ги настигнем нито по възпитание,нито по поведение,нито по манталитет. Tired

# 476
  • София
Моля ви, бихте ли ми казали имат ли Скай все още call center в България и кой е номера,че нещо на сайта не го намирам.Както и наясно ли сте, ако пътуването пропадне дали може да се презаверят билетите за друго време пък макар и на загуба?

# 477
  • На дивана, под юргана
Моля ви, бихте ли ми казали имат ли Скай все още call center в България и кой е номера,че нещо на сайта не го намирам.Както и наясно ли сте, ако пътуването пропадне дали може да се презаверят билетите за друго време пък макар и на загуба?

Заповядай: 02-489 489 9

Ето от тук: http://www.skyeurope.com/en/help/contact.aspx

# 478
  • София

Заповядай: 02-489 489 9

Ето от тук: http://www.skyeurope.com/en/help/contact.aspx

Благодаря!Аз случайно го намерих и се обадих, но бях удивена, че говорят само на английски.Миналата пролет си спомням, че звънях и бяха българи.

# 479
Ние днес се прибрахме от Виена и аз съм много впечатлена - планираме по натам пак да го посетим.
Направи ми впечатление, че в четвъртък след обяд всички магазини бяха затворени -хранителни, за дрехи и т.н. само тези за сувенири работеха.

Общи условия

Активация на акаунт