Отговори
# 45
Ние сме си вкъщи вече.
Имаме рожденичка днес на 18.06. каката ни.

Лека вечер на всички!

# 46
  • Русе
pepa_ilkova   да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet   bouquet   bouquet

# 47
За сухата кожа - на Ради много странно му е суха само на краката и то достааа, а на останалата част не, много странно Shocked

И нашата е много суха на крачетата и ръчичките ooooh! Другаде си е добре.

Тодоран, ние ядем поне 6 пъти на ден, случвало се е и 5 пъти, но по-рядко. Днеска обаче явно имахме криза на растежа - общо 8 пъти #Crazy #Crazy

Слузта е като малко сополче (какво описание Sick) - обаче на пръв поглед не се вижда, ами малко се позагледах де Embarassed Embarassed

pepa_ilkova, да ти е жива и здрава рожденничката!  bouquet   bouquet  Gift Tada

# 48
  • София
И ние сме на 6 пъти, но Ради от два-три дни е просто незнам, милото такъв рев му дръпна днес, че направо немога да си позная детето  #Crazy
Първо днес на консултацията и сега вечерта вкъщи, няма спиране, чак въздух неможе да се поеме, ужас горкото, аз не се оплаквам но честно ви казвам много се ошашках. С нищо неможахме да го успокоим, дори и на ръце не се оспокояваше, а той попринцип не седи на ръце и не е свикнал така и обикновенно като го гушна и му много хубаво и си оглежда света, но като го оставя няма проблем (пу пу).
На края реших да го храня, нищо че бяха минали само два часа от последното хранене, естествено почти не хапна и пак рев, направо се побърках. Дадох му малко Панадол, той е недаваше да му измерим температурата, майка го погушка и се кротна и точно преди да започне отново и го изкъпахме и сега си спинка мъничкият ми  Heart Eyes Дано утре е по-добре  Praynig

# 49
  • София
Ама всеки път забравям  Embarassed Верчо много ти благодаря за думите, ти си един от малкото които смятат, че Ради прилича на мен Simple Smile Не помня коя беше писала, но съм напълно съгласна с нея Ава ти е одрала кожата, особенно очите Simple Smile

Да са ни живи и здрави бебчетата, на тях си приличат, това няма значение Simple Smile  Heart Eyes

# 50
Съни ако ти се прави направи го колажа, аз нещо не мога да се организирам тези дни!  Embarassed ЗА пюретата не искам да си налагам мнението, само споделям че Ганчев аз не бих дала, не съм чела нищо добро за тях! Ето един пример - http://www.slkbg.com/serv/Document?Action=show&OrderBy=Creat … p;DocID=212165151

Сисе браво на Дани!!! Heart Eyes baby_neutral
pepa_ilkova честита ти рожденничка, да е жива и здрава!   bouquet
Тодоранче за слузта в акото няма начин да не я забележиш, при нас беше като марсолчета, все едно някой си е издухал нослето в памперса. Ох и аз цял ден се навирам в тия памперси  ooooh!
За яденето, хич не знам, ние сме на поискване и не ги помня, кога и колко да ви кажа честно!  Embarassed
Доли може да е плакал от жегата, днес термометъра показваше 30 градуса  Shocked

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 01:06 от Aquariel

# 51
Хайде по леглата!
 Заспивайтееееее!!!

# 52
Е,хайде лека нощ и от нас ! newsm46 newsm07

# 53
Здравейте

Ние вчера цял ден бяхме навън и по едно време като се разплака това дете - няма спиране- какво ли не пробвах - гушкане, люляне, цица, накрая й свалих памперса и кеф, кеф - то жега му било на детето, но кой да разбере и се мандахерцахме по голо дупе насред Славейков  Laughing

И на Боряна и е суха кожата на крачетата и се чудя дали не е от памперсите. Мажа я с олио, но ще почнем с мляко вече.

Тази седмица ще й бият Пентаксима, дано да е спокойна и да е наред всичко. Четох че е добре преди ваксина да се дава лъжичка захар /предполагам с вода/ и се чудя да давам ли.

# 54
SUNI 22 много смело от твоя страна - това с пюренцето. Имате ли колики още? Моето Коленце още има. Новата храна може да докара колики. Надали ще ти се стори О'К , ако се случи Wink
Почвало се със сокче от ябълка, после морков (но той понякога запичал), пак ябълка....и така. Сокчетата са за да посвикне бебето с новата храна - бебоците нямат достатъчно ензими за преработка на храната, затова  направо пюренца би им дошло малко хард.
Коликите на моичкия бяха доста силни преди да почна да му давам Бифидус (и да масажирам с Бейбинос).
Приятелка ми препоръча книгата на д-р Лиляна Тифонова за храненето. Детето и е на 2 годинки и тя е много доволна.

# 55
А иначе  - аз мисля да захранвам малкия, когато му дойде времето, с HIPP пюренца. Те са доста добри. То всичко на HIPP е добро.
Отзивите за Ганчев са противоречиви, ама ако няма човек пари...

# 56
Сисе браво на вас. Ние сме 6.200гр./60см, но сме на смесено хранене (:
Да ти завиди човек за кърмата!

# 57
  • София
Здравейте!
pepa_ilkova,ЧРД на дъщеричката ти !Нека да е здрава,весела и много да те слуша и да ти помага! smile3525
SUNI_22,каучоковите биберони на НУК не се ли раздуват ?
Цитат
arodoet2 аз не съм специалист, но си мисля, че не може да се дават такива заключителни мнения без да са правени съответните изследвания. Все пак биопсията е доста крайна мярка, и си мисля че ако изобщо има някакво заболяване, което непременно се нуждае да бъде установено с биопсия, то би трябвало да има някаква промяна в някакъв друг показател - кръв, урина и т.н. Нито едно заболяване няма само един симптом и не влияе само на едно нещо, то засяга целия организъм, затова не се шашкай, а ако приемаш съвети потърси второ и трето мнение  Peace
Peace
Цитат
А иначе  - аз мисля да захранвам малкия, когато му дойде времето, с HIPP пюренца. Те са доста добри. То всичко на HIPP е добро.
[/color]
 smile3521
  Аз трябва да водя Крис на ваксина ДП и ми е много притеснено Rolling Eyes!А може да го отложа за утре рано сутринта.
Хайде,лек и приятен ден!

# 58
Извинявам се, ама не можах да се сдрържа!  ooooh!
SUNI22 , какво пюре бе жена?!!!!!   Shocked Спри се, моля те, вземи прочети из форума информация за захранването  ooooh! Поне на 4 навършени месеца! И се почва с един единствен зеленчук/плод - най-добре картоф или морков или тиква. С по две лъжички и постепенно увеличаваш на следващия ден. Какви искаш да ги вършиш, сърцето ме заболя. Няма да избяга лъжицата и на мен ми беше зор с първото, да направи това, да направи онова, а сега знаеш ли как ми се иска да си остане бебе, ама няма, времето си тече. Моля те бе, жена, иди в Хранене с АМ и захранване пък прочети, пусни една търсачка и не си мори детето!

P.S. И ако ти се търси информация, питай google-то да ти каже и за националния план за хранене и за плановете на СЗО и т.н

# 59
Добрютро   bouquet,
 наш Самуил тудей става на 2 месеца и черпи всички набори с любимото му ......МЛЕЧЕН ШЕЙК  Mr. Green  Ние започнахме деня с мощен взрив в пампврса (ама мощен ви казвам!!!), да видим как ще го свършим  Grinning
  тъйййй, да почвам на ред! Съни и аз те моля да се поразгледаш относно захранването-най-вече за пюретата на Ганчев-те не са най-доброто, пък и мъника няма да изяжда цяло от веднъж, по-добре Хип или някоя друга по-сносна марка.....ама пък хлапето си е твое и си го гледай както сметнеш за добре  Peace А иначе ако направиш колаж-ша та чакам да ми го пратиш!!!
  Тодоран, все се каня да ти кажа , че много ми харесва името на дъщеря ти-аз си го бях харесала като малка от една книга-"Тайната градина".
  pepa_ilkova , честита рожденничка   bouquet
  а къде се скатаха stefinka, Tiffany, galivo  и прочие???
  не знам на вас прави ли ви впечатление мириса на липи по улиците, ама аз съм като омагьосана, много го харесвам. мислите ли, че има парфюм с мирис на липа  newsm78? ей Стара Загора, как е там??
  А последно да питам-мислили ли сте от кога да почвате да приучавате хлапетата да ходят на гърне и как точно се процедира? особено ми е интересно за момчетата как става "фатката"  Wink
 айде весел ден от нассссс

Общи условия

Активация на акаунт