Емма честит ти мини рожденник,и на всички празнуващи,много хубав този шейк бе с какво мляко го правите

pepa_ilkova да ти е жива и здрава красавицата и да и купиш най0големият подарък

Аз пък вчера като я изтипосах мойта красавица по голо дупе с една пелена върху спалнята ни и то милото като заспа не мога да я събудя 5 часа,ами като се замислих от както се е родило голичко е оставало за някакви си минутки докато се къпе и преоблича,ама явно и беше мнго гот а и с тия памперси,представих си аз да съм с такова....Между другото когато излизаме си изцеждам за едно ядене и завивам шишето в памперс,ами като го извадя после пак си е топло,за разлика от термобокса ,който имам.
ето едно мнение и от мен за Съни все пак всеки сам решава как и кое е най-доброто за детето му и как ще го захрани и кога ,съгласна съм и аз че точно пюрето на Ганчев не е най-подходящото,ама мился че и Съни е голяма жена и може да го прецени ...Все пак няма да ги убием тези деца като им даваме сокчета или пюрета,аз също давам сокчета не съм най-върл привърженик на ранното захранване(ако бях щях да и давам не по една-две лъжички сок на два дена ,а по 50 грама всеки ден на този етап),но не съм и върл привърженик на захранване след 6-тия месец,поради няколко причини ,който не са за тази тема.Мен например майка ми ми е дала кисело мляко на две седмици и съм била първоначално само с това,ми като не е имала кърма жената и като е слушала не когото трябва,пък още "дишам"(била съм болна единствено от ангини).Може би малко противоречиво звуча
.Ародоет(теди) я иди на още един доктор че като си представих как се взима биопсия от кожата на едно бебе и чак ми се доплака...дано не се стига до там

Айде облякохме си роклите и отиваме да пием каХенце....ей ни на

Целувки момичетаааааа и момченцааааа
Имам питане относно мамите,които са на АМ.Ние сме на НАН хипоалергенно,но все е запечен
Питах педиатърката какво да давам тя каза дуфалак.....на мен много не ми се иска такива слабителни,защото няма гаранция,че пак няма да се запече.Мисълта ми е да сменя храната с друга хипоалергенна.Добри отзиви чувам за NUTRILON OMNEO 1 :thinking:Mога ли от едната храна да я спра и веднага да почна новата? 
... изглежда нашата госпожица отсега започва с диетите

Защо да не са тази тема, нали обсъждаме всичко дето ни вълнува 

!!!
Добре е по-често да се пускат подобни теми, че гледам има доста майки, които искат да захранват. Не искам да звуча като фанатичка на тема късно захранване, но е време да се признае, че "старата" школа, която е за захранване от 3-тия месец се отрича навсякъде, та дори и у нас. Това, че някои педиатри още не са разбрали това си е техен проблем, но дано не го прехвърлят върху малките си пациенти.