Oт чаканите ЮЛСКИ рачета, излюпиха се вече три близначета :) (тема 66)

• 15 795
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
6milianka, разплаках се от умиление!!! Страхотни бебчета имаш! Толкова са красиви!Много, много, много да им се радваш и да те слушкат, да папкат и да не ти създават големи грижи! smile3525 Браво на вас! Щастливци сте с таткото!

Четито бебе и на познатата на Аелиа! Това си е сериозно постижение  тегло 4100.  smile3521
Сакси, мерси за темата! Страхотно заглавие!!! Peace
Душичка, благодаря!!! Успокоих се! Hug

# 61
Коколинче, разбира се че можеш да отидеш по свое желание и усмотрение да ти запишат тоновете.  Peace Кабинета е по ЗК - профилактичен и всичко е безплатно. Работи си и като обикновен гинекологичен, където отиваш без направление даже.
Отиваш на регистратурата, искаш си час за 106 каб. за запис. Въвеждат ти данните от личната карта и ти издават талонче с часа - за същия ден. С тоя талон чакаш пред кабинета да ти дойде реда.

Хиляди благодарности. Утре ще се обадя, и мисля да ида. И без това нямам какво да правя по цял ден, а болницата ми е наблизо.

# 62
6milianka много сладки мишленца Heart Eyes да са ти живи и здрави и само радост да ти носят

# 63
Забравих,
Чесита годишнина на Десита!!! smile3525
Честити рожденик на Вещичката!!! txtloves Two Hearts

# 64
  • София
4естито на 6milianak,4е ве4е са си в къщи,стархотно кукли4ки са и двете  bouquet

Оф,абе хора имам 4увството,4е сега този месец ще мине като цяла ве4ност.Аз като цяло тази бременност я изкарах без да я усещам,като изклю4им малките неразположения дето имах,но сега този месец ще ми се стори като отминалите 8 SadИскам си бебето ве4е9айде може и след седмица Mr. Green)

# 65
Бебките, Шмилянка, са много хубави, ококорени и едрички! Да са живи и здрави!
Джули, сигурно стерилизират инструментите, но май винаги при вътрешна намеса /абразиото/ следват възпаления и пр.
Рапунцел, и моето бебе беше седалищно, но се обърна. Четох за много просто упражнение - да се седи на " 4 крака". Може би се създава повече пространство така. От време -навреме като се сетиш се прави.

# 66
Шмилянка , много са сладки бебките !  Hug Hug Hug Много много да ви радват ! Направо като видя такива малки бебета и ми се струва нереално и като си помисля че скоро и аз ще гушкам едно такова и ми потичат сълзите от умиление !
Нип и моя хубустник беше с пълен пикучен мехур последния път , не виждам нищо странно , той нали и при тях се пълни и се изпразва периодични . Не му се връзвай на лекаря , те понякога говорят без да мислят  Wink

# 67
Шмилянка много са хубави да са лви живи и здрави и много да ви радват Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
Незнам за вас,но аз като видях бебчетата на Шмилянка и се разплаках.Миличка,отново ви желая да са здрави,да спинкат и папкат,и мноооого щастливо детство.На теб  и таткото много търпение да си ги отгледате без проблеми. Киса, ако питаш за праха ФРОШ  има го в Кауфланд/ Embarassed не ми се връща назад да прочета/.Много ми е тежко така се наплюсках,че имам чувството,че ще се пръсна.За капак и една чаша beer3 изпих,а иначе не съм и любител,и така ми се доспа,че ако не дежуря от бирата тази ве4ер- ще се наспя.

# 69
Шмилянка големи красавици са малките коконки  bouquet

# 70
  • София
Шмилянка, големи сладурки са бебките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ви живи и здрави и много да ви слушат и радват:)

# 71
Шмилянка,
страхотни са бебките  Heart Eyes Hug

Мацки
страшно много пишете  Grinning
Аз днес бях на контрола.... няма скоро да раждам, шийката по мека, по къса... но нищо обещаващо...
При мен притеснителното е че ми се потвърди отново Резус - фактора  Rolling Eyes докито каза че при раждането ще ми бият антибиотик за антитела, или нещо такова, аз се пулих докато ми обясняваше за втори път, попитах я в крайна сметка опасно ли е за бебето, тя каза не, щом е издържало до сега вече всичко ще е ок, но накрая е опасно за майката...
Сега чета по нета уж някакво инфо, ама не мога да попия инфото нещо...
Все се чудя че с Емата не сме имали такива проблеми... пък сега ... а мъж ми не знае дали е + или -, но аз съм А Rh+ , което май значи че той е с -, което пък от всичко прочетено днес ме успокоява, че големия проблем е когато майката е с Rh-
....Оф ... май много замотано стана... обаче и на мен ми е такова... ще се радвам ако някой който разбира повече сподели нещо...

Вещичкеее
честито на любимия!!!

# 72
  • София
Eli_cz , след като си с положителен няма проблеми. Аз съм с отрицтелен, мъжът ми е с положителен, проблем има ако бебето е с положителен също, тогава до 72 часа след раждане се слага инжекция, която да предпази от евентуални проблеми следващо бебе, което евентуално ще бъде също с положителен.
Марти се роди с отрицателен и на мен такава инжекция не са ми слагали, сега ако бебо е с положителен ще ме боцнат, макар да не смятам да имам трето дете, но пък нищо не се знае.

# 73
Ели
аз до сега четох че при първа бременност обикновенно няма проблеми с различните резус-фактори при родителите, че се появяват при втора и тн...
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/622/37/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280602.msg7034307#msg7034307
Ти как си с антителата в кръвта втория път?
Всъщнсот защо са ми завишени антителата като уж съм позитивна... от бащата идва проблема, нали така...

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:36 от Eli_cz

# 74
  • Sofia
Ех, много щях да пиша ама всичко забравих.

Близначките са страшни сладурки, пу пу Heart Eyes
За курса никой не каза какво полезно са казали Crossing Arms

Кой говореше за зимен ли летен матрак - то при разрязване разлика в пълнежа на повечето няма. Има разлика в плата - летния е лек тип сатен, а зимния - по-топъл вълнен.

Аз днес нямам настроение. Сутринта тъкмо се спретнах мъжа ми да ме води на преглед и изненада- някой от съседите идиоти ми срязал гумите на колата #Cussing out Та се мъкнах в жегата с градския транспорт а и сега следват ядове за да я оправим. Ама здраве да е. Хубавото е че дали щото се ядосах и бебо пак си се размърда здраво. Малко ме е яд щото бях предупредила мъжо да не паркира там, че тия са идиоти.
Иначе прегледа мина ок, тонове нормални, само пак си имам гъбички и ще слагам наново таблетки.

Нип, това за пикочния мехур за първи път го чувам newsm78 Само ни стряскат тея доктори Confused

Общи условия

Активация на акаунт