Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 565
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Дано Морска!Това с правенето на момчета един доки ми го обясни съвсем сериозно,че било приоритет на мъжете и единствено от тях зависи дали ще е момче.
Докито при,които евентуално ще раждам също се казва като твоя Laughing,та предполагам за един и същи става въпрос.
Така  и така си говорим,да взема да питам юлките и августинките 2007,на колко дни изкарахте бебоците навън,че като си помисля само за стоене вкъщи и лошо ми става.Аз вече съм в болнични,но въпреки това си ходя на работа,не ми се стои изобщо вкъщи.

# 151
хихиихи,охх дано моя не е дефектен Whistling искам мома Flutter
ше прай докато стане женско Joy
Честита месечинка на Теди Heart Eyes

# 152
шшшшшшшшшшшшшш,да не 4уе Joy

# 153
шшшшшшшшшшшшшш,да не 4уе Joy
е, то това е тайна Joy

# 154
  • Варна
Добър деен  Hug
Ох аз вече едвам дишам.. Rolling Eyes
От жега и дебелина  Crazy Mr. Green
Морска ,честита ви месечинка!
ver4eto32 и аз при др. Жоро Георгиев смятам, запознах се с него преди 10-тина дни, след седмица пак ще ходя да го видим мойто бебе кога ще го излюпя ... В частния му кабинет ходих до рибната борса.Симпатяга е, с чувство за хумор..аз обичам такива хора..Та се посмяхме и така, харесах го..Морска също ми го похвали  Mr. Green Heart Eyes
Количка купих от Биберон, с/у Черно море, от там взех и комплект за изписване и др. неща .Магазина е добре зареден, хареса ми...
Искам и аз на плаж, ама нямам смелост нещо...2 пъти ходих само...вече не смея че малко остана ,да не ида в болницата с пясъка по краката  #Crazy Joy

# 155
Верче, ха-ха! Добре дошла в клуба на мъжките майки. Joy Ами, ще гледаш мъже какво да се прави. Ще те носят на ръце- нали знаеш. Joy Аз също много харесвам магазин "биберон"- има страхотни неща за бебчето и богат избор на колички. Peace
Vessi_to , едва ли ще учудиш много докторите с пясъка по краката. Доста подобни истории има- от плажа- хоп! в родилното. Sunglasses
Морска, да ти кажа, не е много лошо да гледаш момчета. Ще бъдеш принцесата вкъщи. Joy

# 156
Верче, относно излизането с бебето, нашите педиатри казват, че на десетия ден може. В цял свят изкарват бебетата веднага навън. Особено в това топло време, няма страшно, няма да стоиш дълго вкъщи. Peace
Мацки, отивам на разходка. Hug

# 157
Веси то,като гледам кога ти е термина може и по едно и също време да раждаме newsm78 как ли ще разделим доктора Joy Защото аз си определих термина по някакви смътни спомени кога съм имала цикъл за последно и винаги ми излиза с две седмици по -рано от термина.Но то милото си знае кога ще е готово.Имам голямо желание за нормално,въпреки лошите спомени от преди 8 години.
За количката имам няколко изисквания ,едното от които е да влиза в багажника на колата ooooh!,че ни подариха една много ,много хубава,ама като не влиза в колата,ще се ползва само на къси разтояния.А сега возилото е на ремонт и като излезе от сервиза,ще трябва с нея да ходя да меря количките Joy Голям ужас!

# 158
  • Варна
Веси то,като гледам кога ти е термина може и по едно и също време да раждаме newsm78 как ли ще разделим доктора Joy
Ще го разделим някак си, то и аз не знам дали ще изкарам до термин, .. Mr. Green поне 10 дена още да минат ,а после когато иска - тогава да излиза.. Crossing Arms няма да го върна,я  Laughing
Количката е важно да влиза в багажника ,да.. Аз взех кенгуру въжън от новия им модел, оранжева със сиво.. Не ми се даваха един куп пари,защото живот и здраве, тези колички са големи всичките дето са за новородени и знам ,че следващото лято ще искам лятна - 5-6 кг  100% .. Crazy Laughing

# 159
Мдаааа, за коли4ки си говорите,болната ми тема

аз пък да похваля Макларън имат комбинирана коли4ка с напълно легнало положение на супер цена 550лв май на скъпо се продаваше и нее тежка само 6кг е Peace

Саши ,аз нямам нищо против и пак мъжко да е,но да яде да нее злоядо Tired

Теди е роден на 21 август и на 10 ден бяхме на вън Peace

# 160
Честита месечинка на Теди Tada
 bigdance2
Аз съвсем тихичко да кажа, че снощи Ема спа за първи път без да се буди до 5 сутринта, което си е направо рекорд Laughing

Добре дошла на Верчето  welcome

# 161
Тенкюю,за поздравите Crazy

Деси, тихууу Hug

# 162
честити мамо Морска Валя!! Да ти е жив и здрав момъка Теди,да е все така чаровен и послушен!!

Ние бяхме от 9.30 до 12 навънка и като се показа големия кораб= облак се прибрахме...то и бая напе4е тогава...сега се храним и по леглата  Wink

# 163
  Имам 3 години безсънни нощи с това хранене през ноща със синът ми/ни,педиатърката ми ме питаше дали го храня през ноща,а аз много учудена отговарях не,та насила заради нея започнах да го будя да се храни през ноща.Само като се сетя как се навирах в кошарата му Joy,а пък как се събуждах #Crazy После като мина на АМ в полусън броях 6-те лъжици на фризомела до третата година,Веднъж  бабата го беше взела за три дни и ми го върна без шишетата.....и трябваше психически да го настройваме за първата му нощ без мляко.Сега съм се заканила-никакво нощно хранене,но ще видим!
Колкото по рано децата се отвикнат от манджата през ноща,толкова по добре.Успех на мамите с нощните хранения.

# 164
Теди,докато беше на кърма задължително се будеше през ноща,това продължи 7 месеца Peace

Общи условия

Активация на акаунт