ДЕКЕМВРИйската тайфа расте, в нас живее мъничко дете!

• 11 558
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Оххх, върнахме се от кръстосване на центъра - майка ми и баща ми са на сватба и искаха да си купуват обувки, а компанията натовари нас да купуваме подарък за 30-годишнината на едната ни приятелка.
Познайте какво купихме Whistling За 30 годишната ни кума, омъжена при това  Joy Whistling Whistling

Сега се опъвам, че мъжете спят и аз да използвам момента да разпусна краци и корем. Моят е видим, той принципно беше дебелшък, а сега вече е ужасен. От първото секцио+сланинките имам гънка като на шарпей и да ви кажа надявам се да се опъне, та белким този увиснал геврек се замаскира. Извадила съм си роклите, туниките и това е.

Предпочитам да не взимам флуор нито на таблеки, нито на капки, не се лъжете , имаше изследвания, че е канцероген ли там какво е, но е вреден. Нито съм давала на Тони всеки ден, а като ми казаха д давам хем му давах, хем пропусках. Пра-дядо ми флуор не е взимал, а имаше прекрасни зъби, ген е това, ако има късмет ще дса му здрави, ако не, не.

# 121
Yoyoana и на мен можеш да ми сложиш едно синъо щъркелче. Grinning stork-boy А и забелязах, че още съм засега гост, можеш да ме смениш на Alessia. Praynig  bouquet
 Вчера бях на преглед при д-р Мазнейкова. Всичко е наред, детенце си има всичко, вкл. и пишка. Laughing Явно ще бъда мъжка мама. Много ми се искаше този път да пошия рокли и да побродирам цветенца върху тях. хич ме няма в момчешките дрешки. Mr. Green нищо, важното е че на детенце всичко си му е наред. пак си е радост на мама голяма. Hug
 Само, че малко съм разочарована от самия преглед.  Sad Първо не позволи на мъжа ми да влезе. което беше важно за мене. При миналата ми бременост, след като беше с мен на прегледа после се усещаше, че се чуства много по съпричастен с бременоста и с факта, че ще има бебе.
После прегледа не продължи повече от 5 мин. С някаква досада в поведението.  След прегледа стана и си седна на компютъра без по никакъв начин да показва, че аз присъствам в този кабинет. Видях една хвърлена касова бележка върху бюрото и си извадих портмонето да плащам. чак тогава сестрата ме забеляза и каза - А, да 80лв. ми дължите. Платих ги и пак мълчание. Никой, нищо. Като аз си мисля, че Мазнейкова пише нещо за мене на комрютъра. Да, ама не.  по едно време сестрата се сепна и вика, - А, да това е за вас - и ми даде бележка с три снимки. Често казано очаквах малко повече. 80лв не са малко пари и очаквам хората да се държат малко по-добре с мене след като им ги давам за 5 минутен преглед. миналия път не се държа така. Прегледа беше много по-обстоен, много повече неща обясняваше и се държеше къде, къде по любезно. не съм решила дали пак ще ходя на ФМ, но ако ходя със сигурност няма да е при нея. сигурно ще отида, защото тя даже не пожела запис да ми направи.Е, Ако чак толкова съм настоявала щяла да ми направи, ама нямало смисъл. Е да, ама аз вече нямах желание да се разхождам разкопчана и намазана, за да и дам диск. когато бях с Андрей бремена, бях в същите седмици и тя сама ме попита дали искаме запис. Нищо, бели кахъри. важното е живот и здраве през декември да имаме едно хубаво бебе. newsm30

# 122
Привет и от мен. Днес за пореден път се убедих, че коремчето вече доста ми личи. Даже вчера за пръв път ми станаха в тролея.

Относно дрехите и бельото, днес ходих да си купувам сутиен и се оказа, че съм качила един номер, чашката още е същата, но май не за дълго. Както и да е, купих 2 памучни на Триумф, много са хубави за лятото. Виж с другите дрехи е по-зле, но определено ще трябва да си обновя гардероба. Сега моята племенничка е много щастлива, защото я напълних с дрехи.

Аз пък днес обикалях и за лампи, понеже от година сме в новия апартамент и все не намирахме време, но трябва да започнем да го подготвяме лека полека.

Хубава съботна вечер.

# 123
Еххх само на вас ви познаха пола  Sad   И аз искам

# 124
Еххх само на вас ви познаха пола  Sad   И аз искам
И аз, и ааааз!
А 11-ти още е далеч..

# 125
Еххх само на вас ви познаха пола  Sad   И аз искам
Не се къхари те нашите  ще са дами и затова се крият  Grinning  Нямам търпение да дойде 16.07 .

# 126
И на мен ми казаха, че може би ще са момче и момиче, но след 3 седмици ще ходя пак на 4Д и се надявам да ми кажат със сигурност. Голям кеф е.

Joy

# 127
alessia, да ти кажа добре е че споделяш, но май е крайно време като някой не е доволен от нещо да си го каже директно на лекарката. 80 лв са си доста пари, в крайна сметка това не е щега работа и как така бащата няма да влезне?! Аз съм леко казано разочарована от тази тенеднция бащите да чакат отвън.  При Димитрова отидох с двете баби, нали се сещате каква суматоха беше. Свекърва ми после се хвалеше на всички, че е видяла внучето, а майка ми беше толкова впечатлена от това, което се вижда! Та те не бяха видели своите деца навремето... Димитрова нищо не каза, даже говореше на глас и им показваше! При това ако видеше, че се пулят отново им казваше и показваше с мишката.
Сега искам пак при нея да отида. За гънката ме гледа 15 минути някъде, както вече ви казах коремно, вагинално, коремно, дори не ме попита дали съм платила на касата 20-те лева /но нали бях платила миналата седмица за грешката, но пък тя не знаеше и пак не повдигна въпроса/. Не знам, много ме разочарова това, което казвате за Мазнейкова и според мен е редно всеки прегледа да е на 80% поне, а не аз съм доволна, но друга не е . За нас 15 минути са малко време, може това да е причината да мислиш., че са 5, но фетална моргология, особено в 18-22 седмица е около 30-40 минути.

# 128
Аз като ходих при д-р Сигридов в клиника Малинов, човека ни отдели поне 30-40 мин. като ни показваше и на двамата с мъжа ми двете бебета, гънки, крачета, ръчички, всичко много подробно. После ни даде консултация и това ни струваше само 30 лв. Аз сега пак ще ходя при него в 17 г.с. но мисля за 21 г.с. да се запиша или при Марков или при Димитрова.
За Мазнейкова вчера и аз чух същото от една приятелка, че я е гледала нейната сестра, че са я претупали набързо и после само са и подхвърлили бележка за 80лв. Това е ужасно направо. Аман от сметкаджии и бизнесмени.

# 129
Привет, мацки! Hug

Ровя се в предните темички, но не мога да открия къде писахте за онези витамини/сокчета на Хипп.
Някой ще пусне ли инфо отново как изглеждат или как се казват?

# 130
Добър ден!  Grinning
alessia,честито ти синичко вързопче и на теб!  Laughing

# 131
yoyoana  ето линк  http://www.hipp.bg/index.php?p=products&c=17&id=7
Аз си ги взех . Една опаковка  стига за 12 дена  много е приятно на вкус. Даже питах акушерката която ми води ЖК и каза ,че са хубави да ги пия.

# 132
Е много се радвам, че пола на бебо може да се види толкова рано, не че за мен има особено значение - живи и здрави да са бебчетата и ние - това е важно  Peace
Моето коремче е доста издуто, но под пъпа.
Аз да попитам за ФМ (така наречената втора), кога е най-добре да се иде след 19 седмица и за да си запишеш час ти ли си определяш кога да отидеш или ако попиташ по телефона за записване - могат да ти дадат съвет?
Простете за невежеството ми, но когато бях бременна с дъщеря ми такова нещо ФМ нямаше или аз не съм чувала... Embarassed

# 133
  • София
Здравейте момичета
zuerich, много ме развесели твоята история за роклята Simple Smile
Преди два дни ходихме на гости и си облякох любима моя рокля с цип на гърба. Уж ми беше добре вкъщи, по едно време усетих, че си губя дъха. Явно на бюста ме притискаше ужасно. и срам не срам, разкопчах ципа отзад и си стоях така, сякаш е с гол гръб.

За ФМ моята лекарка нищо не е споменавала до момента. А и от самото начало не ми е взимала секрет, нито цитонамазка. Нормално ли е? Иначе е любезна, всеки път вика мъжа ми да гледа и той.

# 134
Здравейте мами,
искренос се надявам това което разказва Алисия за Мазнейкова да е било просто в резултат на лошо настроение от нейна страна,не че я оправдава но аз се записах при нея на женска консултация и вече почти месец чакам заветния ден да видя бебчо. Едно е хубаво,ще се настроя да съм нахална,аз искам запис искам и бащата да види бебо,за разлика от алисия аз не плащам,плащат тези при които съм осигурена ,затова че ще видим.Грозно е такова поведение, липса на елементарна емпатия.

Мен тези сънища ме побъркват,толкова са  Crazy странни.
А иначе,как ми се иска да усетя че бебо мърда  Confused ама май нищо не усещам
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как стана това с 4 месец сега  Shocked по средата на 14 седмица  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт