ДЕКЕМВРИйската тайфа расте, в нас живее мъничко дете!

• 11 565
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
А и от самото начало не ми е взимала секрет, нито цитонамазка. Нормално ли е? Иначе е любезна, всеки път вика мъжа ми да гледа и той.
Трябваше да ти вземе и цито, и секрет. И към кр. на бременността отново.

Цвета пиле, ФМ се прави 19-22 ГС, когато органите са формирани и идеята е лекарят да огледа бебето за малформации или проблеми в органогенезата.. Обади се сега да си запишеш час, защото рискуваш като се обадиш да са заети датите.

От няколко дни съм забравила фолиевата киселина, днес ще си я глътна. Но тя май вече не трябва да се пие . Вие пиете ли я?
Тези витамини на Хип колко струват горе-долу?

# 136
alessia, друго си е щерката да има избор ......  Joy Друго е между двама,друго е само Анди. Не губи кураж и надежда- третото може да е мома, че и две!  Laughing

# 137
Alessia, az hodih v Femina pri Vragaleva - mnogo mila, mlada i simpati4na jena. Pusna tatkoto,pregleda be6e okolo 40min, struva 50 lv,a ako iska6 disk dava6 o6te 10lv. Na men mi kaza da otida pak v 18g.s.
Moite rokli ot minalata godina sa mi kato tuniki - ujasno kusi i mnogo sme6no mi sedqt  hahaha
Dnes si kupih edna bqla rokli4ka s visoka talia, pamu4na. Mnogo mi haresa Simple Smile
Na men su6to ne sa mi vzeli citona maska nito sa mi izsledvali urinata, za6toto kakvoto i da imam ne moje da se lekuva sega. Da vi pitam ne6to - moje li sled kato sum se zapisala pri Evtimova v Tokuda na JK, sega da se zapi6a pri druga v Tokuda?

# 138
Поли, благодаря!  bouquet

Елмина, не би трябвало да има проблем ако искаш да смениш лекаря, който ти води консултациите.

# 139
  Здравейте,аз също искам да попитам за фолиевата киселина,тя до кой-месец се пие аз съм в 4-ти. А на ж.к. съм чак след 2-седмици,надявам се и аз да разбера какво име да мисля-за принц или принцеса!!!! Laughing

# 140
На мен доктора ми каза, че мога да спирам вече ФК, а съм в началото на 14 г.с. ,но аз мисля да я пия още. Други витамини не взимам защото това са само химикали.

За ФМ мен ме викат в 17г.с. и до сега винаги таткото е с мен, странно че вашите не ги пускат.

# 141
  • София

От няколко дни съм забравила фолиевата киселина, днес ще си я глътна. Но тя май вече не трябва да се пие . Вие пиете ли я?
Тези витамини на Хип колко струват горе-долу?

[/quote]
Аз продължавам да си пия фолиевата киселина. не знам докога засега...

# 142
дбро утро мами ...странно е че от бременноста се събуждам много рано имайки предвид до колко часа обичам да се излежавам.вчера за пръв път влязох в детски магазин имше невероятни неща кошчета лулки ,играчки ,дрешки,абе направо луда работа идваше ми да изкупя целия  магазин и незнам дали си внушвам но корема ми изведнъж стана напрво на топка за първи път усетих че имам нещо в корема си ,явно на бебчо много му хареса.и честно да ви кажа едван ли ще остискам да не купувам нищо това просто няма как да стане аз не мога да издржа. ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА? особенно тези мами които вече имат деца пазарихте ли предварително?

# 143
  • Пловдив

Успешна седмица на всички момичета
И аз вече се оглеждам в детските магазини.На моменти силно се изкушавам за нещо , но е много рано нека не дърпаме дявола за опашката.
За ранното ставане в тая жега е нормално. Аз и през нощта се въртя , а сутрин се събуждам като пребита.

# 144
Добро утро и от мен! Hug
Аз да се похваля - вчера ходих на плаж за първи път това лято.  grinning039 И въпреки че отидохме рано за моя изненада предпочетох да стоя повечко под чадъра. А аз обичам слънцето и винаги съм се пекла като гущер. Ама сега, като застана на слънце и направо имам чувството, че не ми стига въздуха. #Crazy И въпреки всичко час и половина отразихме плаж.
В събота и неделя и аз си направих едно ревю вкъщи с летните ми рокли, за да видя кое ми става и кое не. От днес ги метнах, че има една-две, които ще нося още малко.  Cry
Онзи ден докато се въртях в леглото се обърнах по-рязко на една страна и усетих доста остра болка вдясно, притесних се. Но после - нищо, всичко беше спокойно. Снощи не мога да разбера сън ли беше или истина, но усетих едно свиване точно под пъпа. Малко се притеснявам, чудя се дали да пия едно Нош-па, въпреки че се чувствам добре, нищо ми няма в момента. Едно ми е такова притеснено. Whistling Някой от вас чувствал ли е нещо подобно?!?

За Хип - онзи ден го гледах в МЕТРО. Струваше 6,10 лв. А те са две бутилчики по 120 мл, тоест стигат за 12 дена.  Аз спрях фолиевата киселина в края на 14 г.с. както ми каза доки. А сега в четвъртък съм на ЖК и мисля да я питам да почвам ли с ХИП. Тя предния път беше споменала за Матерна, но аз ще я попитам мога ли да пия ХИП и какво е мнението й за него. Една колежка пи Хип, докато беше бременна и каза, че е много доволна. Единственото, което спомена като недостатък е, че в началото сокчето е много вкусно, но колкото по-малко остава, повече се усещал железен вкус. Това е на последните две-три дозички, което не е болка за умиране.
Хайде, успешна седмица на работливките, а на тези, които почиват - да им е пълноценна почивката. 1swing

# 145
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро, мами!

Вчера се чувствах УЖАСНО!!!! Много бях вдигнала пулса, а кръвното ми беше паднало и незнаех къде се намирам. По съвет на доки пих хапче за пулсът и мнооооого кола. Това с колата беше голям кеф, защото я избягвам на последък, а вчера Laughing

Karacheviyska мен по няколко пъти на ден ме прерязва ту отляво, ту отдясно, ту под пъпа, особенно ако лежа и се опитам да стана, но не се притеснявам особенно, защото и с Йоана беше така до към края на 4месец.

# 146
  • София
Добро утро и от мен момичета! Simple Smile

Честно казано за написаното за Мазнейкова не се учудвам. Чувала съм за много такива изпълнения от нейна страна. Не смятам, че при такова отношение бих дала 80лв., при положение че на останалите места е с 30лв., че и повече по - евтино и отношението е различно.

Фолиева киселина спрях да пия, но тя се съдържа и във витамините на Хип. Karacheviyska, относно железния вкус на витамините и при мен се получи така при първото шише, но сега го разклащам при всяко поемане и той изчезна.
И аз имам някакви болки от ляво от два дни и незнам от какво е. Може би матката се мести и затова ме боли, че точно от тази страна имам сраствания.
И аз се оглеждам по детските стоки вече и определено няма да чакам да родя и тогава да пазарувам. Но още е рано според мен. Мисля, че някъде към 6-7 месец е нормално да се започне с пазаруването, че след това ще ни става по-трудно.

Лек и успешен ден!

# 147
Благодаря, ninanb! Просто досега не съм усещала такива остра болка. Боцкане тук-там да и затова се притесних. Thinking Но като цяло се чувствам добре.
Да наистина и фолиевата киселина се съдържа в тези витамини, аз гледах съдържание на едната опаковка.
А за пазаренето - наистина към 6-7 месец си мисля и аз. Суеверна съм, макар не в крайности. Но все пак... раничко ми се струва. А и то такива красиви неща има, че от мерак можем да изкупим магазините. Joy Пък и като се има предвид, че ще имаме зимни бебета по-добре е да пазарим по-късничко, че сега са напускали летните дрешки, а зимните са прибрани по складовете. Naughty

# 148
Аз също имам една досадна болка в левия хълбок точно около плаващите ребра. Сякаш съм паднала и съм си натъртила мястото там и боли като се изкашлям или кихна... на-лошото е че от доста време вече ме боли.
За дрешки и име мисля че е доста рано, затова изобщо не се замислям по тези въпроси

# 149
Здравейте майчета! На мен тази сутрин ми стана много лошо в метрото, защото нямаше къде да седна, беше обичайната блъскница и за малко да загубя съзнание. Слязох на Вардар и като ми мина се качих на другото. И преди ми се е случвало, дори точно преди един от прегледите и се надявам да не е нещо сериозно. Сигурна съм че е заради стомаха. От вчера не мога да отида до тоалетната и ме боли така както преди да ми кажат че имам изострен-гастро ентероколит. Това вече ме притеснява, защото освенс  диета се лекува и с лекарства, но се надявам да ми се размине Simple Smile
Относно дрешките за сладурчета няма да си купувам предварително. Най-рано в края на 8 началото на 9 месец. Дай Боже само да сме живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт