Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 149
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
majceto - чудесно е че се справяш с шофирането Peace опита му е майката.
микки - малката е такава кукла, с тези изписани очи, немога да повярвам, че някой може да я сбърка с момче. Снимките на който са двамата са страхотни - излъчват близката връзката между брат и сестра, която много ме разчувства (незнам дали се изразих точно ooooh!).

Искам да попитам майките най-вече на момиченца, как назовавате външните полови органи на момите. Когато бях бремена бях чела такава тема, но тогава незнаех още пола и не обърнах внимание, но сега вече трябва да измисля нещо - Ники пита "Кво е това?"

Вярвам, че Деян се е държал като малък герой и дано бързо се възстанови от неприятната случка. След болестите, паданията са най-големият ми страх - да не се пребие, да не я блъсне нещо. Предполагам че уплахата е била голяма и за двамата Sad

# 166
  • София
Добро утро!
Тити, щом не сте със сътресение, малката беля е станало. Много са опасни такива травми (пупу), от нищо-нещо става.

Искам да попитам майките най-вече на момиченца, как назовавате външните полови органи на момите. Когато бях бремена бях чела такава тема, но тогава незнаех още пола и не обърнах внимание, но сега вече трябва да измисля нещо - Ники пита "Кво е това?"
Охххх, аз казвам нещо смешно, така казваше баба ми на 6те си внучки - 'пипе'. В яслата им казват 'дупе', там всичко е общо  Mr. Green.

# 167
ние мием дупето отпред и дупето отзад  Mr. Green
рано ми е още за вагини и срамни устни.на. но след година-две, когато започне да се заглежда и самоосъзнава като девойче, т.е. различна от момчетата, ще започна да назовавам нещата с имената им. така планирам. ще видим натам - може пък да се самообразова в ДГ и да ми спести тая работа  Mr. Green

# 168
Здравейте.
Сисе, аз му казвам муни.
А пък вчера проведохме първия разговор за жената и нейните месечни промени. Видя ми превръзката и попита това защо е цапано. Аз скалъпих някакво обяснение за яйцеклетки, бебета и т.н., но тя не разбра и каза - а мама акала памперса. Мама бебе. И така приключи този разговор.

# 169
Добро утро,

то обед стана, ама съм толкова недоспала тази нощ, че още ми се затварят очите  Tired Tired Ади цяла нощ се буди с рев, искаше да спи в хола пред лаптопа, че да гледала филмче с Пепеляшка (това до 4 сутринта). Заспиваше на дивана, пред изключен компютър, спи така половин час и се събужда с рев  Confused Confused За капак от днес съм пак на работа, болничния ми свърши. Ади сега реве у дома за мама и мъжа ми за 2 часа е луднал. Искам да съм щраус и да си заровя главата в пясъка .....

тити, как е сега Дидко? Силно съчувствам! Дано само с белегче се разминете и няма по-сериозни последици!

Напоследък само болести и лошо забелязвам  Tired Искам всички да са здрави, да са по-щастливи, по- неуморени .... А около мен все нещо става и ми едно никакво и скапано ...

А да, и ние мием две дупета - предно и задно  Laughing

# 170
Деян е добре, нищо му няма, разбира се, само досажда напред-назад, но пък снощи за пръв път спахме в новия дом, а той е доста близо до гърмежите днес  Mr. Green станахме раничко днес по принуда  Mr. Green

# 171
И нас ни събуди силен трус. В Слатина се усети наистина доста.

Аз реших че е земетресение в първия момент. Но после като се чуха гърмежите разбрахме че не  е.

Абе много е страшно..........

# 172
В кръгът на шегата може да се каже, че сте прекарали първата нощ с гръм и трясък - паметно начало Mr. Green, въпреки че в действителност положението хич не е смешно Naughty

Предполагам е било доста стресиращо за всички, които са го усетили, а потресаващата липса на информация допълнително ви е притеснила. Преди малко чух, че най-голямата опасност е минала. Дано всичко отшуми по-бързо и да няма последици Praynig

# 173
планирахме утре по обед да заминем към рибарица, но натрапчиво, истерично и паникьорски започвам да симисля да духнем още днес.

прилича ми на чернобил - има лек гръм, леко завишаване на мръсотията, няма страшно, ама вие все пак не излизайте навън и затворете прозорците    Confused

# 174
В кръгът на шегата може да се каже, че сте прекарали първата нощ с гръм и трясък - паметно начало Mr. Green

абсолютно Simple Smile

аз още не съм се научила да се стряскам. Първата ми работа беше да се залепя на прозореца, та и аз отнесох една от ударните вълни, но по-леките - мъж ми беше отблъснат почти в стената от първата вълна, точно тогава се опита да излезе на терасата. После търсех да снимам, ама оттук няма видимост. Още не съм намерила за какво да се притеснявам. Въпросът е, както писа някой, от какво се опитват да ни отвлекат вниманието пък сега  Mr. Green

# 175
  • София
Simple Smile Само ние нищо не сме усетили и чули...явно спим като пънове Simple Smile

# 176
И при нас се усети и то доста силно.

# 177
  • София
Аз си легнах в 1 часа, в 6,30 трудно ще ме събудят, а и ние сме далеч от мястото на събитието.

Детски градини: В нашата днес имат градинско парти, ще напълнят басейна и поискаха бански за децата, за да се къпят днес и някаква фирма са извикали да ги забавляват. Не вярвах, че се правят някъде такива неща, ама суппер де. Боян много се вълнуваше.

Лек ден на всички!

# 178
Ние нищо не сме усетили, не сме се и затваряли вкъщи, не обмисляме и евакуиране.. бяхме на вън, накупихме си много книжки, този път повече за мама, че нещо ми дойде муза за четене.. Готови сме и с всички документи за пътуването, включително и нотариално завереното съгласие на Георги, че пуска Юлиана извън БГ с мен.

Исках да се изкажа и за вредните неща - Юлиана вече опита шоколад, сладолед, разбира се й харесаха, но забранени неща продължавам да не й купувам, както й всичките ни близки спазват стриктно и даже и приятели се съобразяват и вече не носят шоколади, зрънчо, а плодове, но ми е все по-трудно. Радвам се обаче, че когато непознати я черпят тя казва - "мама не дава". Та яде само понякога когато сме на гости или на рожден ден, или друг празник, тогава намазва и е много щастлива, но това ми е целта да разбере, че не може всеки ден и всеки час да се дъвчат боклуци.

Юлиана пък казва "муне", аз така съм казвала като малка и на нея и хареса, иначе също преди бяхме на предно и задно дупе. Simple Smile

тити, нов дом - имаш предвид след ремонта, нали?
Били, как е да се чувстваш отново на работа?
Dominika, как е Ади, изседванията?
Милейди, чакам още снимките, пък! Crossing Arms
Елспет, браво на вашата градина!
еххо, ехо..!? Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:22 от Сисии

# 179
и ние явно спим като пънове. нищо не чухме. всъщност нещо чух в просъница, но явно съм заспала пак.
не знам за вас, но мен днес ми е много тежко да дишам. имам чувството, че просто въздух не ми достига. дали защото заоблачи и стана задушно или пък заради взривовете  Thinking изведох кейти малко навън, ама ме хвана шубето и си влязохме обратно. макар че прозорци не съм затваряла. само това остава, тогава наистина ще се издушим.
и аз планирам евакуация, но към морето в неделя  Laughing
кажете ми къде има избор на столчета за кола . и ако знаете кои са най-добрите, ще ми е от полза. засега съм се насочила към чико.

Общи условия

Активация на акаунт