Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 144
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За първи път ги чувам тези муне-та....то верно, че съм с  момче...но и момиче да беше пак щяха да са си - пишата и дупето....така ми е най-естествено.

Столче -  за какви килограми търсиш...
Иначе в 9+( http://www.9plus.eu/9plus_new.pdf ) и в бебемаркет( http://www.bebemarket.eu/bm/ ), предполагам и в пигис(но там не стъпвам) има избор...ако е за 15-36 кг аз за сега съм избрала конкорд....евентуално може и макси кози...но това догодина ще го решавам...големите модели на чико не ми харесват....

# 181
Синьо безвремие.., аз също не харесвам на Чико, препоръчвам ти - PLAY, много сме доволни, малко по-скъпи са, но си заслужава, ние за такива неща, свързани със сигурността и комфорта на детето, не пестим! Разгледай всички категории тук - http://www.kolichki.com/index.php?m=320&lang=1&category=66&pc=66

# 182
Момичета, баща ми каза, че това са складове с обикновени заряди или както там се казва.
Химическото бойно оръжие не се съхранява в София и око нея. А той това е работил 30 год - бивш военнен беше в София.
Така че едвали има някаква радиация или друго, освен повече въглероден диоксид.
И аз се притеснявам де, че сестра ми е в София.

# 183
  • София
Синьо безвремие.., аз също не харесвам на Чико, препоръчвам ти - PLAY, много сме доволни, малко по-скъпи са, но си заслужава, ние за такива неща, свързани със сигурността и комфорта на детето, не пестим! Разгледай всички категории тук - http://www.kolichki.com/index.php?m=320&lang=1&category=66&pc=66

Да, забравих малечко....там има марки , които на другите места общо взето няма....
А плей 15-36 кг като гледам не е по-скъп много от конкорд и макси кози и др такива...иначе и рекаро и рьомер са добри марки....

# 184
Да, забравих малечко....там има марки , които на другите места общо взето няма....
А плей 15-36 кг като гледам не е по-скъп много от конкорд и макси кози и др такива...иначе и рекаро и рьомер са добри марки....
Имах предвид тези - http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=5953&lang=1, те са по-скъпи, ние сме с такава, но я взехме още след като махнахме тази до 9 кг. Иначе за тази - http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=5954&lang=1 си права. Кейти вече е по-голяма, така че ще преценят в каква ще й най-удобно и колко време въобще прекарва в колата, варианти има много. За посочените от теб марки също съм  Peace

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:26 от Сисии

# 185
  • София
Я да ви питам..като отворихме пазарна тема - някой да е виждал летни, момчешки дрехи, 92 р-р...в ЛИЛАВО в СФ????

# 186
благодаря ви за линковете. сисии, ще разгледам тази марка play, досега не я бях чувала. искам да взема за кейти столче за над 10-13-15 кг, защото това в момента ми се струва, че й е малко, а и хич не ми харесва. взехме го уж временно, а си остана толкова време. този път съм решила да дам колкото трябва пари, но да е най-доброто.
а усетихте ли и земетресението днес  Crazy какъв ден само...аз вече не обърнах внимание на труса, макар че подът доста вибрираше. помислих си, че е поредния взрив. 

# 187
  • Враца
здравейте от жегава Враца,
сложиха и днес ваксинаите на Марина- не и хареса, порева си малко, но бързо забрави. дадох и по съвет на педиатърката калпол една лъжица, но да чукна на дърво нямаме тепература, а ме предупредиха, че може да има. Тук за друга ваксина платено вместо тази нашето педи не беше чувало, та реших да не я тормозя. Ние със съпруга ми, а днес и тя забеляза, че Марина леко криви едното око. Поискх направление за детски очен, но ми беше отказано, защото до 3 години било допустимо това състояние, което мен не ме успокои много. ще се ходи в софия, че тукс лекарите е ужасно положението Tired ooooh!
дано нещата с тия взривове да не са ви изплашили много.

# 188
водата в софия НЕ СТАВА за готвене и пиене. информацията няма да се обяви.
казвам, за да знаете.
до момента давах единствено чешмяна вода. днес купих.
което трябва да ви говори, че информацията ми идва от близък и верен човек. не е слух.

# 189
майче, но все пак не си заминала за Рибарица?
а за готвене защо не става?

# 190
  • София
водата в софия НЕ СТАВА за готвене и пиене. информацията няма да се обяви.
казвам, за да знаете.
до момента давах единствено чешмяна вода. днес купих.
което трябва да ви говори, че информацията ми идва от близък и верен човек. не е слух.

това за колко време ще е така???

# 191
не, не заминахме. наложи се да обикаляме и да кръводаряваме. ще правяттроен байпас на наш човек и трябваше кръв. а моята (А1Б+) е като на другаря. трябваше да има поне 1 човек със същата кръвна група. обаче ме върнаха от центъра за кръводаряване - приемали с до 5 диоптъра  Rolling Eyes

за водата - не знам. не питах. достатъчно е, че ми се обадиха. тая вечер ми беше много трудно да обясня на диванетата защо не трябва да пият вода докато ги къпахме - традиция е да се наливат канчета от чучура и да се отпива официално и с апломб. мисля седмица да откараме така. поне. после ще видя.

# 192
в нас вода от чешмата не се пие от години. бях сложила по едно време някакви филтри на чучура и се събираше такава мърсотия, че се отвратих  Sick пием изворна. готвя обаче с чешмяна.

# 193
Искам да ви питам, някой знае ли нещо за тази нова петвалентна (тази която е  + менингит) ваксина? Сестра ми се е навила да я сложи на племенника ми, но иска да чуе нещо повече за нея. Искам да знам някоя от вас слагала ли е такава на детето си и има ли последици? Притеснява ме факта, че това е нова ваксина и все още не е навлязла като сигурна такава за детето...Чакам мнения или линкове към теми свързани с нея! Hug
 Благодаря Ви предварително!  bouquet 

# 194
Майче гледам, че Камен е наборче с нашия Кирил, ти какво ще кажеш? Аз съм твърдо против, но сестра ми иска да разбере повече преди да му я сложи?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт