СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 352
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
jj okocha, правилно ли разбрах, че не искаш миялна?
Сори, ако не съм разбрала, ама изпуснах няколко теми и сега влязох набързо. Rolling Eyes

# 121
Правилно ме разбра  Laughing Не ми казвай и ти сега, каксъм се прецакала  Crossing Arms

# 122
  • Варна
Ееее, ама и други ли ти го казаха. Joy

Аз имам миялна от около14-15 години, даже не смея да ги броя. Mr. Green

Искам да ти кажа, че всичките ми приятелки разправяха: е колко му е да премия няколко чинии, за какво ми е миялна машина?  Rolling Eyes
Ела сега да ги чуеш как я възхваляват под път и над път. Laughing Да не говорим, че си е и по-икономично.

Но понеже не разбрах какви са ти съображенията, моля да ме извиниш, че се намесих така. Grinning

# 123
  • Варна
jj okocha, предполагам че съображенията ти да не искаш миялна, са финансови. В такъв случай ще ти препоръчам да си предвидиш един шкаф с размерите на съдомиялна - 60 или 45см вътрешна ширина. Така ще можеш след време, когато имаш възможност да си купиш и направо да си я монтираш. Не е лошо и изводи за чиста и мръсна вода да приготвиш. Няма да ти струва кой знае колко, но ще те улесни неимоверно много, ако след време си промениш решението. Моя приятелка направи така преди години, а от скоро вече се радва на съдомиялна. Даже вратичката от шкафа в момента е врата на миялната, защото си купи вградена.

ani_4ka първата снимка е от моята кухня. Вратичките и страничната червено-кафява част са от МДФ, но мисля че можеш да намериш подобни цветове и от ПДЧ.

# 124
  • Варна
По нашата кухня има малко довършителни работи, но на 90% е готова. Утре ще направя актуалин снимки, оммичета. Не  е наредено още, но и това ще стане, а вие ще ме извините. Hug

Майсторът не е Веско. Joy Човекът много се стара, сглобяваха я 2 дена и половина. Peace

# 125
По нашата кухня има малко довършителни работи, но на 90% е готова. Утре ще направя актуалин снимки, оммичета. Не  е наредено още, но и това ще стане, а вие ще ме извините. Hug

Sea woman, чакам снимките ти с нетърпение. На мен ми предстои обзавеждане напролет и ми се стува по-полезно да търся идеи от нещо, което е вече осъществено. Иначе гледам разни неща по сайтове и списания, ама си е друго, когато е вече направено за да функционира реално.

# 126
  • Варна
hrisska,не е чак толкова трудно,особено ако нещата са ти купени и само да сглобяваш.Но при нас се забавиха нещата,защото правихме основен ремонт-усвоявахме тераса,изравнявахме подове,слагахме теракот ,ламинат и т.н.
Пожелавам ви успех и да не забравиш да се похвалиш. Peace

jj okocha ,ако ти кажа че от януари имам миялна а още не съм и направила сефтето. EmbarassedА сме 5 човека в къщи.

sea woman,чакаме с нетърпение. Wink

# 127
В мястото ми е съображението. Знаете ли как трябва да нагъчкам нещата, за да ми се получи  Rolling Eyes Всъшност, има един вариант, но част от коритото на мивката ми ще отиде много към ъгъла. Може и да стане. Ще видим какво ще се получи като ниша, когато се положи и последната шпакловка. Сега ако я сложа, ще ми се получи, но ако мазилката додаде още 2 см - няма да има никакво място.

# 128

jj okocha ,ако ти кажа че от януари имам миялна а още не съм и направила сефтето. EmbarassedА сме 5 човека в къщи.

sea woman,чакаме с нетърпение. Wink

suzi_a , това за миялната ....наистина ли? Аз самата не я ползвам много често, тъй като сме 3-ма и няма кой знае колко съдове за миене. Но казваш, че сте повече хора...а като имаш гости как се справяш?

# 129
като ви чета и аз започвам да се колебая дали да купувам миялна  Thinking И кумата днес ми каза, че още не я е пробвала.., а я имат от три месеца  Shocked..

# 130

Точно така ми каза и мъжа ми, че ще стане  Laughing

# 131
Ще ме извините , но направо не мога да повярвам , че някой има миялна и не я ползва?! Моята кума също не искаше , а сега не може без нея ! Пералнята и миялната са си най-незаменимите уреди ! поне за мен !  Laughing

# 132
и на мен не ми се вярва, ама.....
в събота ще отидем да и поизцапаме малко чаши и чинии, дано я пробва най-накрая Mr. Green

# 133
  • густо майна Филибето
Пет човека и да не ползвате миялната?  Shocked И аз си мислех, че мога да мина и без нея, но само до момента на покупката Simple Smile От малките е и я зареждам до дупка всеки ден,почивните по два пъти, незаменим помощник е!
Днес си поразгледах претъпканите шкафове и си направих сметката, че ако искам всичко да ми е подредено, и в чекмеджета, в новата кухня ще ми трябват шкафове с обща дължина 6м, отделно за уредите ooooh!
Имам купени на далавера  две двойки котлони за вграждане - два електрически и два газови, това поотделно. Подчертавам, че са много на далавера, иначе не бих ги купила отделни Naughty Сега не знам как да ги разположа, защото като се замислих - един до друг ще трупат много мръсотия помежду си. Даже не съм сигурна, че ще ги ползвам и четирите, обикновено ползвам по два едновременно, мноооого рядко три. Лошото е, че са различни - газ и ток.  Вие какво ще ме посъветвате Rolling Eyes

# 134
.......
Имам купени на далавера  две двойки котлони за вграждане - два електрически и два газови, това поотделно. Подчертавам, че са много на далавера, иначе не бих ги купила отделни Naughty Сега не знам как да ги разположа, защото като се замислих - един до друг ще трупат много мръсотия помежду си. Даже не съм сигурна, че ще ги ползвам и четирите, обикновено ползвам по два едновременно, мноооого рядко три. Лошото е, че са различни - газ и ток.  Вие какво ще ме посъветвате Rolling Eyes
успоредно на плота, отпред газовите, отзад другите .....всъщност зависи кои ползваш повече... Thinking ...така или иначе ще събират мръсотия помежду си, неизбежно е

Общи условия

Активация на акаунт