Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за марките на кухненските фурни?
Какви са изискванията за канализацията за мръсна и чиста вода при инсталиране на съдомиялна машина?
Какви са размерите на съдомиялните и в какъв размер шкаф могат да се поберат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за марките на кухненските фурни?
Форумът предлага разнообразни мнения за марките на кухненските фурни. Някои потребители споделят положителни отзиви за марки като Gorenje и Eurolux, подчертавайки тяхната удобство и функционалност. Други изразяват интерес към марки като Planet и Classic, като искат да чуят мнения от потребители, които вече са се доверили на тези марки. Важно е да вземете предвид различните преживявания и да извлечете ценна информация за вземане на информирано решение.
-
Какви са изискванията за канализацията за мръсна и чиста вода при инсталиране на съдомиялна машина?
Потребителите във форума споделят, че за инсталиране на съдомиялна машина са необходими отделни канализационни тръби за мръсна и чиста вода. Те обсъждат, че изводите за мивка и миялна машина трябва да бъдат отделни, като новите мивки дори имат разклонени връзки към сифоните за включване на маркуча на съдомиялната. Това позволява инсталирането на съдомиялна машина без допълнителни изисквания за канализация.
-
Какви са размерите на съдомиялните и в какъв размер шкаф могат да се поберат?
Форумът не предоставя конкретни размери за съдомиялни, но споделя опит за инсталиране на миялна в шкаф с изводи за студена вода и дренаж. Потребителите обсъждат, че стандартните размери за вграждане на съдомиялни варират и търсенето в магазините може да предостави точни размери. Относно шкафовете, форумът не предоставя конкретни размери, но потребителите споделят, че размерите на шкафовете за вграждане на съдомиялна се различават и често се предоставят от производителя.
-
Какви са препоръките за цветове и материали при избора на гръб за кухня?
-
Какви са разликите между ПДЧ и ЛПДЧ?
Че с твоите визуализации станах разногледа и загубих всякаква ориентация.
Има нещо в идеята на дизайнера ти. Но или е мъж, или млада госпожица влизала в кухнята само за да вземе нещо от хладилника.
жена беше както и да е имаше поглед как да изглежда модерно, ама моят син е на 2
неискам модерно, искам функционално и семпло.

Как така плати и си тръгна? Вие ме шашкате бе хора...Имате договор и поети задължения по него.
Може към визуализацията да има дребни поправки, но до такава степен разминаване...

Този вариант ми изглежда по-хубаво от предишния. Знам, че обсъждахте за фурната в колона, може да не си го представям добре, но имам чувството, че там където имаш хладилник, печка и мивка ти се струпват много неща с малко място за работа. В този случай май би било по добре да сложиш фурната от другата страна под котлоните, а те да са съвсем малко по-изместени към прозореца, ако е възможно. Ще имаш малко плот и до хладилника, за да си извадиш нещо там и да можеш да го измие. И ми се струва ще аз бих сложила горен шкаф и там, където е етажерката до прозореца, защото ми се вижда линията прекъсната.
яд да ме обзема смях
ядосана се
усмихвам широко и госпожата нагло поиска и да снима резултата, че досега нямала такъв проект .е тогава приключихме отношенията.платихме каквото са дробили до момента и другото беше довършено от мен и собствен майстор в името на моя мир.случаят беше такъв ,че госпожата нямаше фантазия за това, което се искаше от нея и реших да я оставя че бая се беше зачервила.тази фирма ми беше най -горещо препоръчана от познати.аз отидох с готови идеи ,какво искам а от тях оставаше конкретно да ми кажат, кое може и кое не е желателно и защо.за контактитe( да са ниско), за особеностите при различните видове фурни и т.н. с което се съобразява човек като прави кухня аз питах ,след като изчаках да свършим според нея разговорите. аз отворих дума.изобщо.... но не е апокалипсис ситуацията с фирмите.гледайте ,питайте и говорете с представителите на този бизнес.

Много съм добра. Мноого! Какво значи да се ядосаш на някой некадърник.