Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 040
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, искам да кажа да не ме чакате в 13.00 ч пред НДК, аз ще дойда направо в сладкарницата в 13.30 ч.!

И аз така Simple Smile

ПуканкаZ разревах се от смях  Simple Smile Големи бисери.

# 181
Пуки, а това е голям майтап, ахаха)))

Ей, няма ви никави днес, айде като се върнете от лекцийките и сещичката да разкавате!

Да се отчета за снощи, ходих на ЖК, ама тази докторица така ме сложи да легна и о на съвсем друг двупотопен апарат, че и бебчо не можах да видя((( Добре, че една приятелка беше с мен, та после я питах какво се е видяло, и тя вика... ми само главата успях да различа в тази мацаница на екрана(((... ужас. Иначе за протокола като ми измери корема в легнало положение, записаха 97 см, а на килограми ме докара до 66, което е невзъможно, защото и предния път бях толкова, а от тогава съм качила бая... бе явно ще трябва да ходя някъде по улиците да се меря... но май не съм виждала скоро такива кантари(((

Момичета, и да ви благодаря за успокоеничата за седалищното раждане, искренно се надявам бебчо да се извърти, и все си повтарям, че има още доста време.

# 182
Здравейте и от мен! Жалко , че не можах да отида на срещата ама имах ангажимент. Малко съм ядосана, че свеки
ми вдигна кръвното току що и не знам кога ще я срежа яко. Ще ми баде интересно да споделите мненията от лекцията и срещата.  Добре дошла на ножата мама.  Поздрави на всички!

# 183
Здравейте мамита!
Отчитаме се ,срещата на пловдивските мами беше в тесен кръг,но мина много приятно.Хубаво беше ,че се запознахме.Бяхме изцяло женски състав,като не броим за коремчетата,някои от тях съдържат мъжки атрибути.Зори ме депресира с малките си размери,на ширина имам предвид.По-малките ни компаньонки бяха много сладки и послушни.
Хора,появи ми се кафявата черта!Днес я забелязах като се къпех. #CrazyОще не е кафява,но е гадна жълта линийка,при това е накриво.
Ина[/b,ако искаш може да сравним размери,на главата,на бедрото и т.н. и да видим дали има такова разминаване.Според мен излишно те шашкат.Моите са отпреди два,три дни.Разбрах,че смятат точно в коя седмица е бременната,като вземат средните стойности на всички мерки от ФМ.
Приятна почивка на всички! Hug

# 184
Добър вечер мадами!!!!
Пуканка много ми харесаха смешките  Laughing
Miss Fairy не страдай за линията негра на мен първата бременност ми беше силно изразена и след раждането изчезна  Grinning.Сега все още нямам.
Да корема ми наистина беше най-малък,той и доктора затова ме пита колко килограма съм родила дъщерята първия път и като чу  че е 3.400 кг. се учуди.Първият път се отървах без стрии надявам се и сега.......

Ааааа чакаме линк към снимките от срещата на софийските мами..... Crossing Arms

# 185
  • София
Добро утрооооо  Grinning
Абе къде сте всички? Как минаха лекцията и срещата вчера?

# 186
Добро утро!!!
Аз се завърнах от сватбата.Беше стр0ахотно нз просто как издържах обаче станах в 6.30 да се гримирам и да ходя на фризьор, в 8.30 ни взеха и се прибрах чак в 12.30.Танцувах и хоро даже JoyСнимките като станат щр ги кача Wink

# 187
здравейте, момичета Hug
Пуки много се смях Joy Joy Joy
пловдивски мами, много сте сладки Heart Eyes
А софийските, къде сте newsm78
eligeorge добре дошла Hug
Гери, браво, че си изкарала добре Peace
Момичета, желая ви приятен и спокоен ден Grinning утре ще сте по--активни Laughing

# 188
Okay за срещата във Варна! Когато има по-конкретно предложение, давайте го и се надявам да съм на линия  Simple Smile
Пуканке, страшни бисери Simple Smile

# 189
Здравейте мами Simple Smile
добре дошла на новата мама Simple Smile на всички разбрали пола на бебетата, честито   bouquet
Ние бяхме 8 мами Simple Smile хапнахме сладичко и попъбрихме.... общо взето за всичко... от хапчета до болници и къде ще раждаме, до покупки, кърмене и т.н.
Снимчиците Сев ще ги качи, тъй като тя бе най-организирана да си вземе фотото Simple Smile аз разбира се пак се сетих на половината път към срещата  Embarassed Сев каза че няма нет в момента и че ще ги добави в понедленик Simple Smile
днес е страхотен ден за цопване в басейнче и киснене цял ден Sad но няма да ни огрее... другата година спокоино ще се плацикаме с малките сладури Simple Smile
лек и приятен ден от мен, аз се окачвам на прозорците да мия  #Crazy

# 190
Аз напоследък не съм от най-активните участници тук, но правим грандиозен ремонт и преустройство вкъщи, искам, когато бебето се появи, всичко да е готово. С таткото само хвърчим и обикаляме по магазини за мебели, преди да започнем мислех, че ще е далеч по приятно.
С бебчето сме добре, не съм го виждала от 27 май, когато ходихме при Марков, сега ще го видя във вторник ,когато ще ме преглежда лекарката, при която ще раждам. Пуснах си и изследвания, дано всичко да е наред, лекарката ще ми ги разтълкува.
И сега нещо важно: моля мамите ,които пият Пренатал( знам че мимисофия беше една от тях, ще се радвам да се включи) да ми кажат под каква схема го пият, колко пият и после колко дни почиват. Аз моите както ги бях подкарала без почивка, лекарката ми се скара, защото трябва да се почива заради добавения калций в тях, предполагам е свързано с втвърдяването на костите на бебето. Ще се радвам да споделите как ги пиете.

# 191
Аз напоследък не съм от най-активните участници тук, но правим грандиозен ремонт и преустройство вкъщи, искам, когато бебето се появи, всичко да е готово. С таткото само хвърчим и обикаляме по магазини за мебели, преди да започнем мислех, че ще е далеч по приятно.
С бебчето сме добре, не съм го виждала от 27 май, когато ходихме при Марков, сега ще го видя във вторник ,когато ще ме преглежда лекарката, при която ще раждам. Пуснах си и изследвания, дано всичко да е наред, лекарката ще ми ги разтълкува.
И сега нещо важно: моля мамите ,които пият Пренатал( знам че мимисофия беше една от тях, ще се радвам да се включи) да ми кажат под каква схема го пият, колко пият и после колко дни почиват. Аз моите както ги бях подкарала без почивка, лекарката ми се скара, защото трябва да се почива заради добавения калций в тях, предполагам е свързано с втвърдяването на костите на бебето. Ще се радвам да споделите как ги пиете.

Аз пия по едно хапче на ден. Нищо не ми е казвал доктора за почивки. Даже ми каза, че и след раждането ще продължа да ги пия. До момента около 2 месеца съм го пила без прекъсване.

# 192
И аз пия веднъж дневно по едно, но преди като говорихме на тема Пренатал, май се оказа че има 2 вида  newsm78
На опаковката не пише нищо за почивки и с доктора не сме говорили по въпроса, освен ако не забравя ще го питам на следващата консултация.

# 193
  • София
Мерси момичета ,вече има толкова хубави неща по магазините ама да си го направиш сам си е някак по-хубаво ,а и предаваш от твоята положителна енергия и после на бебчо му е хубаво като я усеща-това го разбрах от книгата за пренаталното възпитание NaughtyА и за мамите които отивот на море,да знаете че като печете корема,бебето усеща светлината-вижда оранжеви отенъци ,така че да знаете че може да реагира,и след това да обича и то да се припича на слънце! Wink

radkakaka,

Това е много хубаво! Ще се препичаме - кой на моренце, кой на планина; но внимателно горещините!

Аз пък попаднах на следното изказване за плетенето по време на бременност: препоръчително е, защото по тоз начин ръцете, които дърват куките над корема срещу плода, предават майчината енергия, нейната съсредоточеност. Спокойните вълнообразни движения подпомагат хармоничното развитие на бебето още в утробата. ВЕроятно това се отнася и за шиенето на гоблени. Така че момичета, хващайте иглите и куките! Joy  bouquet

И друго: ако искате детето ви да е красиво трябва да гледате очарователни природни картини, цветни градини, всичко около вас да е хармонично и колкото е възможно по-често да отправяте поглед към небето... И непременно всичко това трябва да се случва на фона на приятна класическа музика.

bouquet

# 194
Ехо и от мен  Heart Eyes
бях и на лекцията и на срещата вчера-запознах се с момичетата-страхотни мацки   bouquet Лекцията за кърменето беше полезна-обясниха как да се слага беби в правилна позиция-хоризонтално на нивото на гърдите с лице и коремче към нас- горната устничка трябва да е точно на зърното и се пъха гърдата така че зърното да достигне мекото небце на бебето и така то няма да наранява самото зърно-когато има някаква болка от страна на майката, тя трябва с пръст да бръкне леко в устата и да освободи вакума направен от бебето и чак тогава да го отсрани от гърдата а не да дърпа. Отначалото-първите 2 дни бебето яде по 5 мл кърма на 2 часа-до края на пурвия месец достига до 100 мл и такива още полезни съветчета  Hug
Искам още срещи-много сте сладки всички и позитивно настроени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт