ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 219
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Пърли, ама ананасът трябва да е пресен - не консерва Peace

За пресен ти говорим и аз, бе госпожа tooth

Видях ти покупките. Демек: тениска за раждане 1 и рокля за раждане 2  Laughing Пази ги за третото, нали се разбрахме

# 61
  • Sofia

Ей ся ми стана ясно що никой не пише как да се спасим от болката в родилния дом Party
Вие сте отишли не на лекция, а на надяждане.  smile3534 Много плюскате еййй Wink

Little angel, стискам и аз ама няма защо да се притесняваш - всичко ще е наред, важното е че лекарите са открили навреме проблема и скоро ще гушкаш бебчо Hug

# 62
За пресен ти говорим и аз, бе госпожа tooth

Видях ти покупките. Демек: тениска за раждане 1 и рокля за раждане 2  Laughing Пази ги за третото, нали се разбрахме

Госпожица, моля моля  Naughty Еми много бабешки ми бяха тия нощници с копчетата Confused Въртях, суках, нищо не харесах Rolling Eyes Накрая от моткане и избиране си бях пресрочила даже и платеното на паркинга с повече от 15мин - добре, че не бяха минали да ме глобят Mr. Green

# 63
луди бременни калинки сте вие, сто страници изписали от сутринта  ooooh! викам си, сто процента някоя е родила и валят поздрави  Heart Eyes

и сте хубавици на снимките  Peace

аз се отчитам - не съм сънувала Пърли, смених си личния лекар, в София съм/данибон, надявам се да ти се обадя за кафе за викенда/, имам ужасни киселини, след малко отивам на тонове.
Ако ще залагаме кога ще ражда Пърли - аз съм за 30 юни/никога не познавам/.

литъл ейнджъл - стискам палци и да се обадиш на някого веднага с хубавата новина!

# 64
little angel, стискам палци всичко да е наред и скоро да гушкаш сладко бебче Praynig. И да не забравиш да ни информираш, че всички ще те мислим. Ти в Шейново ли реши последно да раждаш или във Враца?

Пърли, а от ананаса не получаваш ли киселини? Аз се опитах на няколко пъти да хапна ананас, защото често ми се прияжда, но на първата хапка настава ужас. Същото положение е и като пия сок от ананас.
Мисля си последните дни да наблегна на секса, и без друго имаме да наваксваме за 9 месеца Embarassed. Чудя се малко какво да правя - доки ми изписа Полижинакс (като превантивна мярка за нормалното раждане), а последната ми микробиология от преди месец е чиста и сега не знам дали да си ги вземам newsm78. Пък ако си ги сложа и после сексим, то се обезсмисля май newsm78. Ама и аз какви терзания имам Blush.
И един въпрос към мамите, раждали секцио. Понеже съм още в чуденка и трябва да реша до 28.06 как да раждам - мислите ли, че е възможно 2 седмици след секцио да се оправям сама с бебето и баткото (който евентуално ще е на градина, но винаги има и вариант да не е)? Ще имам помощници първите 2 седмици и после се притеснявам, дали ще се възстановя достатъчно, за да се справям сама с всичко вкъщи. Как беше при вас? А сега как ще справяте? Знам, че е индивидуално, но ми се иска да разкажете Hug.

# 65
  • София
Сакси, голям си папарак, кога успя да ги наснимаштия компромати. Ето, и лошо впечатление оставяме у хората :

Ей ся ми стана ясно що никой не пише как да се спасим от болката в родилния дом Party
Вие сте отишли не на лекция, а на надяждане.  smile3534 Много плюскате еййй Wink

NBM, аз останах с впечатлението, че от болката не можем да се спасим, но честно казано, не слушах много внимателно. Сутринта се събудих в лошо настроение и не ми се слушаше как ще ме боли и колко било хубаво това. Добре че бяха момичетата да ме разведрят  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 15:39 от ToHu_

# 66
От предната тема - Дуци, за обичането - и аз те обичам  Hug Mr. Green Heart Eyes

За Майчин дом - лекцията в събота - не се записва, бъдете точни във фоайето в 9,30, ако някой закъснее и не са изчакали - звънкате по телефона да ви кажат къде са.

За тежкото след секцио - за какво вдигане на количката става дума - аз количка вдигам само когато се налага да я мушна в колата /както ще е сега всъщност и ще ми се налага всеки ден... Confused/. Иначе за разходка - по стълбите се сваля на задни гуми лекичко да не друса силно, а истински вдигане не се налага.

Little angel, стискам палци и аз!!! Няма защо да се притесняваш - всичко ще е наред с теб и бебето!

Майра, много секси тез нощници  Laughing Как ще кърмиш само? Дали ще са ти удобни? И моля моля, всяка госпожица родила дете, че скоро две си е чиста госпожа  Mr. Green

тити, що си смени лекаря, нали си във Вита? И Вита ли смени?

Астарта, зависи какво разбираш под ,,възстановяване,,. Аз си ходех нормално още преди изписването, до няколко дни си бях вече супер. Психически бях доста шашната, като добавим и кърмаческите проблеми, които сега няма да ти се случат, предвид опита ти от преди. И шашкането няма да е така силно мисля. Майка ми идваше да поглади и поизчисти, нещо да сготви, но не постоянно, защото свекърва ми ревнуваше  Crazy а аз се изнервях от много хора у дома. Пък и само с майка ми можех да се чувствам спокойна, да си ходя голя или по гащи. Всички останали са ми гости. Та това  бяха моите терзания...

Сакси, голям си папарак, кога успя да ги наснимаштия компромати. Ето, и лошо впечатление оставяме у хората :

Твърдо оборвам впечатленията! На тони все й носят най-накрая или не й носят за по-лесно! Всички ходим да събираме знания и опит Whistling Mr. Green

# 67
Астарта - първия път останах сама към 10тия ден. Сега се очертава нещо подобно, но с батко в наличност. Няма да си търся специални помагачи, предпочитам сама ако може. Първия път ми беше сто пъти по-спокойно сама с бебето.

Агата - смених личния лекар, не гинеколога - във Вита така или иначе си ходя платено, но личен лекар трябва да си имам за зор-заман. Всъщност - най-накрая личен лекар ми става педиатърът на детето/децата Simple Smile

# 68

Права си, а после - що ли изглеждам като буренце (мне, не е от роклята)  Joy +10 кила съм ей, ако кача още малко ще е по-лесно да ме прескочиш отколкото да ме заобиколиш. Това нисък човек не си е работа  hahaha Но пък да знаеш, че там първо ни държат дълго гладни, а после плащат на Сакси да ни снима как ядем като невидели.

Абе не казаха нищо ново на тази лекция, какво да ти кажа. Дишането помагало, ама не казаха как да дишаш, за да е по-лесно, пазят си го за платените им лекции в тяхното си училище. Другото - разни аналгезии Но шпа, бла-бла, че това и ние си го знаем. И накрая спинална, епидурална упойка, същото дето са го говорили и друг път. Просто няма нищо интересно...

Астарта, нямам киселини от ананаса и преди нямах... (вече нямам от нищо). А сок не пия по принцип...

Аре оставете ме на мира, бе, ще раждам когато си ща  Crossing Arms Пу, че сте... Тя и Julie.k днес я видяхме за последно с коремчето - във вторник ще е вече с бебче, може да ме изпревари, а пък мен ме спука от бъзици... Laughing

Тити, разбрах аз, че си идваш насам. Търсих ти едни стари мнения и забелязах, че не си онлайн от известно време и тъй се досетих, че се връщаш по нашите географски ширини. А пък нашия личен лекар стана педиатър на бебо  Laughing

# 69

Агата - смених личния лекар, не гинеколога - във Вита така или иначе си ходя платено, но личен лекар трябва да си имам за зор-заман. Всъщност - най-накрая личен лекар ми става педиатърът на детето/децата Simple Smile

Тити, вярно! Сори, не догледах

# 70
Майра, много секси тез нощници  Laughing Как ще кърмиш само? Дали ще са ти удобни?

Еми аз мисля през деня да съм с тази тип рокля (имам и още една такава ама баш рокля си). Свалям презрамката и кърмя - даже ми се струва по-удобна от тези с копчета за целта? Едната тениска за раждането, за през нощта - или с другата дълга тениска или с обикновена тениска - аз не мога да спя с нощница и без това Rolling Eyes
ЖЗ (много любимо ми стана това от вас Mr. Green) не мисля да стоя много в болницата - предния път родих в събота сутринта и в понеделник сутринта си тръгнах. Надявам се сега пак Peace

# 71
само за ,,госпожата,, не пишеш дали приемаш  Mr. Green

# 72
Е аз се върнах.
Всичко с изследванията ми е наред само хемоглобина ми е 109 но всичко др е наред и нямам гъбки newsm68

Отново за шарката.
В понеделник бяхме на гости и там има детенце на почти 5 години. Беше с пъпки но личната казала че не е шарка. Обаче днес ходили пак на преглед и вече имало шарка #Crazy #Crazy #Crazy

Попитали за мен дали е опасно, а докторката казало че не. Да но мъжът ми не е карал шарка и на всичкото отгоре след като са разбрали че малкия има шарка не са го пребрали в къщи а са ходили до мъжа ми на работата. И сега какво да ви кажа много се притеснявам. То затова от толкова дълго време върлува пустата му шарка. Ми нали има карантина какво е това разхождане по улиците.
Извинявайте ама знам че ако дразня някой ще ми пропусне поста. Поне тук знам че ще ме разберете.

Другото което ми се случи като се прибирах сега е че в сгъвката на на десния крак ме опъваше здраво и въобще неможех да ходя едвам се прибрах, сега малкото човече рови между краката и рита дясно в ребрата. Имам чувството че плува.

# 73
  • София
Аре оставете ме на мира, бе, ще раждам когато си ща  Crossing Arms Пу, че сте... Тя и Julie.k днес я видяхме за последно с коремчето - във вторник ще е вече с бебче, може да ме изпревари, а пък мен ме спука от бъзици... Laughing
Яж ти ананаси всеки ден, пък после да видим кой ще е пръв  Mr. Green Направо си просиш бъзиците smile3534. Аз, честно казано, тайничко се надявам даже бебката да поизбърза и да тръгне преди датата за секцио - хем да знам, че си е била готовка за излизане, хем да има някакъв шанс и да се завърти Wink Ама надали ще ме огрее... 
Е, тити вече  в София... ще ни грее пак с чувство за хумор често-често Wink

Вашите половинки ще си пускат ли отпуска за след изписването от болницата?  newsm78 В голяма чуденка сме той кога да си пусне, дали веднага (ама то и мама ще ми помага първата седмица) или от втората? Тъп въпрос, ама такива ми се въртят из главицата, какво да направя Wink

Sisoni, много неприятно за мъжа ти, дано не прихване! Май доста по-проблемно е за възрастен мъж заушка да кара, но и шарката на нашата възраст си е непроятна работа Sad

# 74
Джули, аз ще накарам майка ми да дойде втората седмица, първата ще си е вкъщи мъжа ми. Така хем няма да става навалица, хем ще имам помощници за по-дълго Wink. Пък мъжът ми пръв ще вземе отпуск, защото така или иначе докато съм в родилния дом ще му се налага да идва при мен, да гледа Алекс и няма как да ходи и на работа през това време.

Сисони, дано размине шарката мъжа ти. Наистина е много неприятно голям човек да кара шарка. На едни познати детенцето на 5 годинки я изкара за една седмица, с ниска температура и почти без пъпки, а баща му не можа 20 дни да се оправи и то с 40 градуса температура. Все пак най-важното е ти да имаш имунитет Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт