ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 193
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
little angel, стискам палци Simple Smile

Музиката по-скоро си мислех да я взема, ако се наложи да заглушавам крясъци на колежки по раждане в болницата  Tired

Днес на консултацията се установи - бебето е по развитие края на 36 началото на 37-ма седмица. Платцентата е добре - няма нови 3-та степен зрялост, но са се появили 2-ра степен, което било добре. Шийката ми се е изгладила (което било нормално и работа на хормоните), но нямам разкритие. Води - в норма. Бебо е 2,800г. Хубаво било да остане още 2 седмици в мен, но и да реши да идва по-рано пак било ОК. Тъй като левкоцитите ми са в горната граница, ще давам стерилна урина в понеделник, за да се провери дали нямам песъчинки в бъбреците. Отчет приключен.

Вече имам списък за болницата.. Ще трябва да пакетирам една чанта скоро време. Мисля да си сложа някои "откраднати' неща от хотелите - шампоан, балсам, сапун - по-малки са и няма да заемат много място. Сега Майра ме накара да се замисля, дали да не намеря някой магазин за големи хора и да си взема една тениска за раждането  newsm78 Спомняте ли си Фънки беше с една такава - направо рокля...

Душичката, благодаря за идеята за Ариана  Hug

Сега разгледах всичките 170 снимки - мнооого сте готини и свежи  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 18:30 от jollity

# 91
Дишането помагало, ама не казаха как да дишаш, за да е по-лесно, пазят си го за платените им лекции в тяхното си училище.

Да ви кажа две упражнения за дишане. Едното и най-важното е за релакс след контракция /истинска и болезнена/. Вдишване бвано и дълбоко през носа -броиш до 4. Задържане да дишането-пак до 4 броиш. Изпускаш през устата /пфу/ - броиш до 8. Упражнението се казва 4/4/8.
Второто упражнение е при върха на контракцията: много бързо редуване на кратко вдишване през носа /както каза инструкторката - все едно подушваш чужд парфюм в/у мъжа си/ и активно издишване през устата. Трябва да можете да го правите поне 20 секунди без да се изморите.
Упражнявайте ги, нямате време!
Ангелче, стискам палци, нищо страшно няма. В момента, в който бебчо излезе, всичко, което си наричала болка, изчезва!

# 92
little angel, стискам палци   Hug

Кетито, и аз ще съм при него  Simple Smile ти секцио или нормално ?

# 93
Майра, не ти ли пада и част от тапата като ти правят преглед за разкритие

Ми засега не е паднала. Докторката каза, че ще изкарам още една седмица поне - искрено се надявам да е права Wink

# 94
  • София
Shada нормално. Ще те питам някои неща на ЛС

Майра на мен винаги ми пада по малко  Rolling Eyes А иначе тя и да падне можеш още да изкараш бая Wink

Ох момичета, това бебе така ме бута, че имам чувството, че се отблъсква с краката и с всичка сила бута с глава в шийката #Crazy направо инстинктивно си стискам краката ooooh!

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 18:34 от ketito

# 95
Здравейте, днес  много ходене му ударих и затова имах и контракции Cry
Ходих закривах сметки в банката, търсихме с мъжа ми магазина Пигис, защото мама като дойде отиваме там да купува подаръци Mr. Green

Иначе ходих на тонове в Тина Кирк. Вярно не се заплаща и докторите са едни мили Peace
 Мами мисля, че направих грешен избор с МД. Обстановката в Тина спрямо МД е супер. Апарата за тонове е по- нов от този в МД. Докато ти мерят тоновете слушаш музика, а не слушаш как консултират някоя родилка..... Rolling Eyes и ти да получиш контракции.
След тоновете докторката ме викна и ми каза с тази чувствителна матка кой те следи, аз и отговорих....д-р ........, а тя пиеш ли лекарства и аз "да" . Ако някога имаш нужда от консултация аз съм насреща. Щях да падна Hug толкова беше мила. А на моя не стига че плащам ами чецхе втори път не иска да ми каже колко тежи бебка-било сложно с формулите Wink

# 96
Спарки - аз съм в МД, при Д-р Хранов. Той ми следи бременността от началото. Ти ако искаш да раждаш при някой лекар е добре да се запознаеш с него по-рано. Иначе няма много смисъл да си платиш за избор на екип /500-600 лв е/ Така или иначе парите, които са за лекаря са много малък % от цялата сума, до колкото знам.

Ронки, ти си малко в ситуацията на Спарки - не е много късно ако искаш да си смениш лекаря май. Защо не родиш в ТК и да си спокойна. 

# 97
Момичета, аз пошпионирах юнките как го карат и вече има няколко мами, които са се отказали от кърменето Sad Понеже всички споменават някакви мл - и понеже повечето от вас си купиха помпи - моля ви НЕ ПРАВЕТЕ така!!! За пореден път - това, колко се цеди няма общо с това колко изсуква бебето!

# 98
  • София
little angel, всичко ще бъде ОК и ще си имаме първото юлско момченце скоро  Hug

За лекцията в събота, почти съм сигурна, че ще дойда и аз. Така че ще се видим в 9:20 пред входа Simple Smile

Астарта, не говоря от личен опит, но все пак да споделя. Снаха ми се възстанови много бързо след секциото и се справяше сама чудесно много скоро след изписването. Първата седмица бабите помагаха, но щеше да се справи и без тях, беше по-скоро за да се порадват те на внучето.

# 99
I'm back!Най-накрая имаме интернет newsm44 newsm44 newsm44 !!! Хубаво е да си в 4исто нов апартамент,ама докато ти оправят комуникациите може да отка4иш!!! Сега по4вам да 4ета вси4ко назад,4е имам много да наваксвам. Имаме ли бебета ве4е?

# 100
Сисони, абсолютно си права, просто исках да подчертая, че избиването на пъпките не прави детето по-заразно, отколкото е било до момента. Плюс това, за начало на десетдневната карантина се брои първия ден от избиването на пъпките, а в този случай доста време е минало. Не се впрягай толкова, много се съмнявам мъж ти да се зарази, освен ако не е нещо болен в момента и имунната му система не е твърде слаба. Казвам всичко това с цел да те успокоя, не да споря. Hug
Ели пате, добре дошла отново! Току-виж вземем и да се видим на кафе и съвсем вече ще те призная за съкварталка! Laughing
За тапата не можах да проумея защо трябва да пада по време на преглед? На мен нищо не ми падна, внимателно гледах след масовото ошашкване тука. Добре че си намирам доктори, които са олицетворение на абсолютното спокойствие! Mr. Green
За възстановяването - аз се разхождах из Ямбол още с конците. Но домакинските задължения ми идваха в повече. Нямаше кой да ми помага, а то бебето спи, колкото да пуснеш една прахосмукачка или да сготвиш, или да изпереш... Този път реших, че ще се запася с помощници, а пък ако ме дразнят ги пращам по родните места. bowuu
За смяната на доктора - момичета, не се притеснявайте толкова. Като имате обменна карта с всички документи, новият лекар може да добие престава за цялата ви бременност. Настройте се положително, в крайна сметка, просто така е трябвало да стане, даже сигурно е за по-добро! Peace

# 101
  • София
Ками, тамън днес си мислех къде си Simple Smile

Тук съм , ама влизам по-рядко , че нали уж чета за изпити.  Mr. Green
Гледам да съм в крак с това , което става във форума. Освен това забелязвам, че съм пристрастена и сега разреждам  Wink

# 102
# 103
# 104
ако иска парола 1234567

Общи условия

Активация на акаунт