ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 177
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА АНГЕЛЧЕТО!САМО ЩАСТИЕ И РАДОСТ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
  • София
Честито на всички празнуващи и на Ангелчето за малкото ангелче Hug

А моят мъж не го чакам поне още седмица, явно съм пропуснала да ви се оплача...Ми, каквото - такова Peace Поне вече веднъж съм раждала без него и знам, че се справям чудесно и сама Mr. Green

Аеля, за твоята позната - ами, да, има какво да се направи и то е доста просто. Взима се едно зелево листо, изрязва му се голямата средна жилка, охлажда се в камерата и се мушка в сутиена. И така се подменя през половин-един час, като се стопли. После, на 2-3 часа се обливат гърдите с топла вода и се слага бебето да суче. Ако то не успее да отпуши каналите - цедене, с помпа или ръчно. През устата се пие лецитин, по 2-3 капсули на ден, от 1,000 или 1,200 мг всяка, продават в аптеките, напълно безвреден е. Между кърменията/цеденето - пак зеле. Гарантирам отпушване на каналите и спадане на температурата до 24-36 часа Peace
Но ако вече пие лекарства за спиране на кърмата   33uu

# 227
Честита радост на little angelHug
Руми, да ти е жив и здрав рожденника!  Hug
ir85, честит празник! Да гушкаш скоро сладко бебенце!  Hug

# 228
Моля ви, добри хора, кажете къде да видя тази година на коя дата влиза рака Wink

Белинда, лецитина не е ли по 4?

# 229
Аеля, за твоята позната - ами, да, има какво да се направи и то е доста просто. Взима се едно зелево листо, изрязва му се голямата средна жилка, охлажда се в камерата и се мушка в сутиена. И така се подменя през половин-един час, като се стопли.
Сега като чета и аз ще си купя една зелка, да си имам у дома под ръка. Изрично ще предупредя за какво е, да не ми я дробнат на салатка.  #2gunfire
Белинда аз си спомням, че на мен в болницата ми бяха дали (уж за отпушване на каналите) 2 ампули окситоцин, които приех през носа. Мисля, че това помогна.
Дали и сега да не си купя от аптеката да си имам. Ама то всъщнос по-добре по лекарско предписание да се предпишат, едва ли така свободно мога да си смъркам.  newsm78
А този лецитин и той ли е само полекарско предписание?? Питам, защото докато бях в болницата се оплаквах на сума ти лекари, че гърдите ми ще се пръснат, а кърма не потича, и никой не ми обръщаше внимание. Едва на 5-6 ден ми помогнаха. Добре че не вдигнах Т.

# 230
Честито на Ангелчето, да и расте живо , здраво и да радва мама и тате!

# 231
  • София
Честит син на little angelHug
Руми, да ти е жив и здрав рожденника! 
ir85, честит рожден ден!   bouquet

Искам да ви питам, тези, които ще раждате в Тина Киркова, как стои въпроса с ВИП стаите, как се запазва, плаща ли се нещо предварително?

# 232
Елена, ако има свободен те вкарват. С предимство са тези с пакетите. Предварително не може да запазиш.

# 233
  • София
Честито бебче на little angel! Да расте здраво, умно и красиво дете!

# 234
  • София
Елена, ако има свободен те вкарват. С предимство са тези с пакетите. Предварително не може да запазиш.

Hug

Дано да има свободнп легло, ако не здраве да е!

# 235
Какво се има предвид под "пакетите"?? Това избор на лекар ли е или има и нещо допълнително???

Има ли разлика във ВИП стаите, които са на 2-рия и на 5-тия етаж. Аз преди бях на 2-рия, но там са само 3 единични.

# 236
Тази нощ от 3 часа нататък е рак, така че който ще ражда след това да знае Grinning
Значи младежа на Ангелчето е близнаци.

Коколина, аз бях в двоен ВИП на 5-тия етаж, не знам каква е разликата с долу.
С пакета си плащаш и ВИП-а, освен избора на екип.
http://www.1agb.com/news.php?id=20

# 237
  • София
О, имаме си бебе Иван !!! Да и е жив и здрав на Литъл ейнджъл !! Много да папка, спи и да порасне голям и силен   bouquet
Честито на Ир 85!! Да си получиш най -дългоочаквания подарък и много щастлива година ти желая.
Да е жив и здрав сина на Руми   bouquet
На всичкото отгоре когато вървя имам чувството, че ще изсипя бебето. Все едно много ми се пишка... Не точно, но е най-близо като усещане Crazy
И аз имам това усещане и постоянно се придържам отдолу и притичвам до всяко вц  изпречило ми се на пътя, в Мола на Стамболийски сигурно вече залагат колко пъти ще вляза  Embarassed

# 238
  • София
Ей, малко светлина в тегавия ден  newsm44 Да знаете, че малката ми бебка ми е "на късмет"  Heart Eyes Миналата седмица след срещата ходихме с Тони на кино, може и ти да си ми "на късмет"   bouquet и след филма си пуснахме билетите с имената, за да участваме в някаква промоция и сега ми се обадиха: ПЕЧЕЛЯ ПАРФЮМ  newsm44. За пръв път ми се случва, досега никога не съм печелила, леле много ми е гот  Joy Това е заради малката ми дребосъчка, тя ми е късмета   Kissing Heart

# 239
рита-зита, абе ако не ми се налага, между 10 и 21 няма да ходя на прегледи. На 7ми моята ме вика да ми направи преглед, тонове, и един куп изследвания, които да ни нарисуват  Mr. Green картинката с моето бебе и после все пак предпочитам да си стискам до 22. Но Кълвачева обеща да ме снабди с телефоните на всички отговорни по ражданията лица в болницата, които би трявало да реагират точно толкова адекватно колкото нея.

Дуци - и аз имам чувството, че ще го изсипя моето, пък хем още е мъничко. Това с чувството че ми се пикае вече е мъчителна работа, денонощно е просто. И от 1-2 дни вече ходя много бавно и внимателно Simple Smile

да ви се оплаквам ли от служители? Отивам в пощата да плащам сметки и там всички живи пенсионери накуп се изсипали. Питам на една от касите - може ли да мина отпред? Можее. Минавам и касиерката пита за кво съм. И почва да нарежда, че не можело така, трябвало да си чакам реда, тя с пари работела, какво щяло да стане ако всички минавали отпред......питах я видяла ли ми е корема, да, била го видяла. Отивам при охраната, оня вика - ела след 3 дни, като се разкарат пенсиите, аз не мога да те пусна отпред на касата. Тъй лииииииии....
Подбрах Деян и отивам на най-дългата опашка най-отзад. Той не ще, ревна. Викам - тука ще ревеш, докато си платим сметките. И бабите/голяма сила са бабите  Peace / ни пуснаха.

току-що ходих в клона на една банка да си взема и-бана - работа за няма и минута. Влизам, охраната любезно ми сочи да седна и ме уведомява къде е най-малка опашката. Т.е. пред мен има само едно семейство. Чакам, чакам, чакам, чакам - те явно ще купуват банката, понеже нямат намерение да приключват. появяват се още двама души, които чакат прави за същото гише "понеже били само за подпис". А на другите народът минава, опашките се топят просто. викам на охраната - кво стана сега, аз тука ли да раждам? Той вика: ми не знам що така стана. Е аз ли да знам? Станах от стола, наредих се отзад на опашката/пак!/ и изпъчих корем, ама този път даже не мърморя, само си стоя на показ.
Е, пак минах веднага. Ама  толкова загубени служители напоследък не бях срещала.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 15:45 от тити

Общи условия

Активация на акаунт