Отговори
# 240
Ахой мацки Sunglasses
Аз ли си внушавам или усещам бебето newsm78..струва ми се рано..при предната бременност усетих чак в 16-та седмица Thinking
ехеее станахме четири
Явно е, че не може и 4-те да си внушаваме, като 3-сме с 2-ра бременост Grinning

Това мн ме радва Peace, че взех да се шашкам..повръщам по-рядко, апетита ми е змейски...да се чуди човек бременна ли съм  Mr. Green

# 241
  • София
Здравейте отново и от мен..

Само аз ли не разбирам... или не мога да смятам...според лекарката аз съм в 7г.с. и 4дни /това 8 ли се води вече?!  newsm78/ ... а пък има мами в 12г.с. и всички сме с термин януари??!...

Моя бебо... още не е никакъв бебо... Simple Smile док. нищо не каза за размера, но аз като се вгледам в снимката от ехо-то и там пише 10,8 предполагам мм... но това беше в понеделник... А за 8г.с. казват 2см

Малко съм се шашнала... не че нещо, но малко ми се ще бебо да е февруарски, че да не се налага да купувам и друг подарък за таткото Grinning

Иначе вие как сте с работата? Започна ли да ви домързява? Мен май още от преди това си ме мързи Simple Smile

Оо пък аз тази сутрин като се теглих и бях с 1 кг по-малко... предполагам от жегите.. малко се зарадвах, защото вчера четох темата за коя колко е качила и имаше мами с по +30кг... а като питах таткото и той не беше сигурне че ще ме харесва и тогава  Sad

# 242
Здравейте сладурки!!!
Днес ме изписаха. Бях в Св. София(Тина Киркова) в Патологията.
Кървенето спря, държаха ме един ден на системи, след това ми надупчиха порядъчно дупето с инжекции, накрая минах на хапченца и ме пуснаха да си ги пия в къщи.

Бебока е добре. Отглеждам си змей горянин, според лекарите е едричко за възрастта си, днес, преди да ме изпишат ми го измериха 5,2 см. от главата до седалището.
Сега трябва да лежа и да се пазя. Имам 20 дена болничен. Някъде след 10-ти ще ходя при Марков на ФМ.

Според лекарите също така не съм в 11-та седмица а в 12-та. И аз също така днес си мислих, че усещам бебока, но след това реших, че си внушавам, но сега като ви чета...възможно ли е наистина да съм го усетила???

# 243
MTV супер че си на моренце, направи и един плаж заради мен  Laughing че скоро няма да ме огрее
имаш ли отзиви за д-р Минчев от АГ че май при него ще ходя? а трябва да реша до 3-4 дни какво да правя

# 244
  • София
Доня Коприва- чаках да се появиш- радвам се, че бебо е дборе, много се радвам- Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
Сега почиваш и пазиш леглото-заслужаваш да те поглезаят малко- Hug

# 245
доня КОПРИВА  радвам се,че вече си добре  Hug да си лежиш и да се пазиш ей.Това със седмиците и аз се бях заблудила,но си отговаря на лентичката ти 11 г.с  и 5 дни,значи си навършила 11 седмица и караш 12-тата,т.е си в 12 г.с. Ето аз съм 12 г.с и 1 ден,значи съм в 13-та. И моето бебе е 6 см от главата до седалището. Shocked
carbo и ти си в 8-ма да.
Преди няколко седмици и аз се бях заблудила,но не си спомням коя прекрасна любезна мама от тази тема ми обясни,за което й благодаря Hug bouquet

# 246
  • София
ейй, доня коприва, браво че сте ок с бебето... да се пазиш и да си почиваш!!!

А да ви попитам... аз хем съм чела, че по време на бременност жените имат по-малко желание за интимност... но при мен е точно обратното.. Общо взето откакто започна да ми става лошо, направо съм откачила и почти всяка вечер сънувам доста еротични сънища Embarassed Нещо, което до сега не ми се беше случвало...
Та питанката ми е ... възможно ли е това да е признак какво бебоче ще се пръкне? Примерно момиченце => повече женски хормони => по-сексуална съм станала?
еййй.. ако е така много ще се радвам Simple Smile Щото с момче не знам какво ще правя, как ще го възпитавам Stuck Out Tongue

# 247
carbo  Laughing незнам дали има връзка това с пола, но се сещам че почти не сме дискотирали темата със секса  Embarassed при мен няма зацапване или болки но желанието ми е спаднало, но при милото е точно обратното и иска всяка вечер което си е вече голям кошмар за мен, отказвам но въпреки всичко си го правим често и аз постоянно се притеснявам дали няма да навредя така на бебето  Blush по скоро моето желание е спаднало заради страха, а док нищо не каза на тази тема

# 248
Доня Коприва, радвам се за теб. Използвай сега да се глезиш повече.
Не знам дали има връзка секса с пола, но аз с Дени бях пощуряла от желание, а сега нямам никакво. И да, ако нямате зацапвания и контракции секса не вреди.

# 249
Да се включа по темата.Ние по принцип сме си активни и преди и сега.На мен желанието си ми е както преди-голямо Joy,но преди 2 седмици док каза да спрем секса за 10-на дни,че нали имах болки,та да не загубим бебо,та трябваше алтернативни методи.В понеделник док като каза,че всичко е ок,ни даде зелена светлина и пак сме в играта  luvbed smile3508
На мен си ми е добре,мъжът ми малко се страхува,да не нарани бебо,но сме си ок.ПОсле като понатежат килограмите и корема стане огромен,тогава да му мислим smile3532

# 250
  • София
Аз в момента имам по-голямо желание за секс от както се помня. А за моя милия направо не знам...оставила съм го на сух режим... защото мисля че имам гъбички, а док не ми взе проба  /което е и повода да търся друг док./ и не искам да го заразявам...

Ако ползваме презерватив Grinning /колко странно би било Simple Smile/ дали това ще попречи на гъбките да се лепнат на него?

# 251
  • София
Лека вечер от мен, дами!

Спокойна вечер и до утре Simple Smile

Hug

# 252
А ние пък откакто съм забремеяла сме като братче и сестриче. В началото не смеехме, след това започна да ми става лошо и да повръщам постоянно. Сега пак не смеем заради зацапването. А желание имаме и двамата, но само се гледаме умно.
Омръзна ми да сънувам розови сънища  Crossing Arms

# 253
Доня Коприва,много се радвам ,че сте добре и че вече сте вкъщи newsm51
Относно секса не го практикуваме защото аз съм в Бг ,а мъжът ми в Лондон, smile3512,но и аз често сънувам розови сънища Embarassed

# 254
тъкмо затова си мислех и аз да поговорим..за секса и за желанието...моето е голямо, но от гаденето ми е малко трудно и така...понамаля малко, но за сметка но това пък е много хубаво...и гърдите ми сега са прекрасни...и моето момче много им се радва....
а за това че майчетата с втори бебта ги усещат по-рано е страхотно..и аз нямам търпение да го усетя Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт