Отговори
# 255
Ухаааа ,браво на бебетата, дето дават сигнал за себе си. Моето ще има да почакам, но пък иначе си го галя доста и му говоря. В понеделник ще ходя пак на преглед и дано ми помаха  Simple Smile
Как се справяте със свръхчувствителността? Аз напоследък имам чувството , че съм склонна да набия някои хора покрай мен, които от преди си ме ядосват, но преди не им се връзвах толкова, а сега  tantrum  . И за жалост това става толкова бързо, че преди самата аз да се усетя и съм яхнала метлата , което ме ядосва още повече , защото знам , че не е добре за бебо .
Иначе гледам за секс говорите  Wink Аз откакто ми се гади ( и то предимно сутрин и вечер) нямам никакво желание . Или по-точно мислено си го имам желанието и то доста, но физически само чакам да легна и се моля по-бързо да заспя , белким спре гаденето . Иначе сънищата и аз ги имам ( от тийнейджър не си спомням да съм имала). Почти ме хваща срам  Embarassed
А мъжа ми - горкия , секси му се та две не види , но ...  Cry
Лека вечер на всички!

# 256
Ей, само хубави новини тука напоследък!
Моето орехче ме шашна вчера, ходих на първата консултация, кръв и урина супер, правиха цитонамазка, и се мъчихме да чуем сърцето, ама нъц! На два пъти, но нищо! И докторката каза да отида днес сутрин, да ме пробута първа набързо един видеозон да направим да се уверим и тя и аз че всичко е наред. И отидох тази сутрин, сестрата още докато опре апарата до корема ми и се видя бебо, и тя вика "ооо, това бебе си е добре!". Показа тупкащото сърчице (при което ми се насълзиха очите, нормално), и го пусна да го чуем за малко. Та се успокоих и аз Simple Smile Сега съм на консултация пак на 23 юли Wink
За секса: практикуваме го без проблем, само дето със свеки сега наоколо малко трудно се намира време насаме  #Cussing out
Може ли да ми изместите термина на 14 януари? Благодаря Wink

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 18:49 от 4baby

# 257
Лили, радвам се, че вече си добре и си вкъщи! Дано оттук нататък всичко е наред!  Hug

Прекрасно е, че вече започвате да усещате бебоците.  Heart Eyes И аз наскоро се чудех сега кога ли ще го усетя. Миналия път бях в четвъртия месец, но не помня точно в коя седмица. И аз бях чувала, че при второ се усеща по-рано. Така че след няколко седмици и аз ще очаквам пърхането.

За секса - моето желание както при предишната ми бременност, така и сега е огромно. Сега обаче покрай изпитите, буденето на малката и няма много време, а и не ми остават сили. Та затова не съм имала и розови сънища още.

# 258
         Браво на Доня Коприва , само това да чуваме мили  прекрасни мамчета !!! Желая ви лека и прохладна вечер! И много целувки!
         bouquet Hug  bouquet

# 259
Здравейте, момичета Simple Smile
Леле колко е напреднала тая темичка;
Времето си минава, коремчетата растат Simple Smile моя направо е огромен Simple Smile срам ме е да кажа в кой месец съм.

Относно секса, чакайте да се посмеем малко.
Единственото време, когато аз се чувствам малко по-добре е по обяд, е тогава ме обхваща страхотно желание за секс; вечер не мога и да си помисля, защото все още ми е супер лошо.
Споделих това с мъжа и ...
Обаждаме се днес по телефона и казвам на малкия : "Ела да чуеш тати"
И той: "Къде е тати? - и го чува не телефона - и оттам:"НЕ! Къде е другия тати?"

Е скъса ме моя мъж от майтапи, с това обедно обаждане и с това обедно желание за секс; добре че нямаме градинар Wink

# 260
Радвам се, че всички мами сте добре Simple Smile Хубаво е, че почва отпускарския период и всички ще могат да почиват Simple Smile
Лека вечер на всички.

# 261
Все забравям да ви питам нещо - спите ли все още по корем? За мен това е предпочитаната поза за сън, но нали сега шкембето ми е огромно и все се притеснявам да не повредя беб така.  Rolling Eyes Като бях бременна с Пламена преустанових спането по корем доста по-късно, но тогава доста по-късно започна да ми расте корема.    Crossing Arms

# 262
Доня Коприва, много се радвам, че всичко е наред. За си почимаш и да се пазите.
Чваву, честито сърчице, знам колко дълго го чакаше този преглед.
Честито и на мамите, усетили бебчовците. Аз засега не го усещам. Щерката я усетих по-късно - около 20-21 г.с., сега ще видим.
За спането по корем, и аз така обичам, мисля обаче, че беше най-добре на една страна. Миналият път към края вече не можеш да лежа по гръб, че много ми тежеше и само на страна спях.
Аз вчера се пораздрусах в една маршрутка и ми се струва, че имам контракции. Пристягаме долу, като преди цикъл. Та си мисля дали да не се замъкна предсрочно на лекар. Мислех да ходя другата седмица, ама ми е притеснено. Първият път от края на 3- началото на 4-ия месец до края почти пих магнерод за контракциите, даже може и да имам останал, но не смея да си взема сама, без лекар.  newsm78 Стискайте палци всичко да е ок. Embarassed

# 263
  • София
Добро утро момичета и прохладен ден! /да живеят климатиците/ Laughing
MianaNia пази се с тези марширутки и аз така пътувах в една на задната седалка е ужасно беше, та вече си купих кола и няма да рискувам живота на бебе по тези раздрънкани марширутки. Не е лошо да питаш за магнерич да успокои контракции ако са се появили.
Спането по корем ми е мой патент ама с това огромно шкембе сега трудно става , та спя на страни! ooooh!
Днес успешно уговорих да взимам болнични от септември нататък, за да не стане като миналия път ходене на работа и вдигане на кръвното! Та ще се почива тоя път!  Laughing
Пожелавам спорна работа и успешен петък и хубави събота и неделя само с приятни емоции!

# 264
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
добро утро и лек ден на всички

много усмивки и забавления от мен
почвам да работя---ужасссс

# 265
Добро утро и от мен!
За спането по корем мисля, че сега в началото няма проблем. Аз спя така рядко, повече на една страна. И ние повече сме като братче и сестриче, лекарят препоръча малко да се въздържим, а и мен ме е страх. При първата бременност в начолото прокървих точно след секс и сега ще поизчакавме.Иначе желанието ми малко е спаднало!
Лек ден, момичета!  newsm03

# 266
  • София
Добро утрооо Simple Smile

Аз днес ще поработя сутринта, та с чиста съвест да си "бременея" следобеда Simple Smile

Така че ви пожелавам приятен ден на всички и до по-късно Simple Smile

Ааа само да кажа и аз за спането - и аз най-много обичам по корем, но напоследък не ми е удобно.. корем си имам от по-рано, та не ми пречи, но май на психическа основа е - и мен ме е страх да не смачкам онова мини човече в мен Simple Smile

Някъде прочетох че лежането по гръб не се препоръчва, че тогава по-малко кръв отивала към матката, но това се отнася за по-късните месеци май... не помня.
Аз по гръб не мога да спя, щото котката идва и баш на корема ми ляга, та ми тежи Simple Smile И съответно настрани си лежа, но си слагам една възглавница ту между, ту под краката и стомаха... та малко имитирам лежането по корем Simple Smile На мен обаче бюста много ми тежи и ме боли и се опъва така и направо не ми се мисли към края какво ще е...  #Crazy

# 267
Добро утро ранобудни мами   bouquet
Нещо ми е много сънливо

Как е настроението при вас?
Впрочем как сте с килцата? че моите са 10 + smile3511

# 268
Е това с бюста ми харесва аз без това искам силикон Simple Smile
но ако можеше само той да расте а не и корема с дупето .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А аз спинкам по корем но много странно ....... само се 4удя в 9-я месец как ще е  Joy Joy Joy

А и един любопитен въпрос! КАК МИСЛИТЕ ДА РОДИТЕ?
                                                - Нормално БЕЗ упойка
                                                - Нормално С упойка 
                                                - Секцио със Спинална упойка
                                                - Секцио с пълна упойка

АЗ мисля да е " - Секцио със Спинална упойка" - хем е секцио хем не си заспал.... от двете по малко

# 269
  • София
С килцата аз съм +3 и мисля, че е много,миналия път качих само 13 кила за цялата бременност, сега дано не са много повече, хапвам повече плодове, но ако не хапна 2-3 часа почва да ми се гади и да ми се повръща, а това Sick няма спиране всяка вечер по едно и също време 20.45 минути се започва  Sick, вече всички знаят по това време да не ми се звъни и да не идва дори и детенце при мене за да не слуша мама как SickДано мине, важното е че сутрешното вече изчезна, сега и вечерното чакам с нетърпение да изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт