Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на прегледите и изследванията в Ниа Мед?
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
Какви са препоръките за прием на Дуфастон по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на прегледите и изследванията в Ниа Мед?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
-
Какви са препоръките за прием на Дуфастон по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на лекар и клиника за прегледи по време на бременност?
-
Как да се подготвя за кърмене и защо е важно?

. И за жалост това става толкова бързо, че преди самата аз да се усетя и съм яхнала метлата , което ме ядосва още повече , защото знам , че не е добре за бебо .
Аз откакто ми се гади ( и то предимно сутрин и вечер) нямам никакво желание . Или по-точно мислено си го имам желанието и то доста, но физически само чакам да легна и се моля по-бързо да заспя , белким спре гаденето . Иначе сънищата и аз ги имам ( от тийнейджър не си спомням да съм имала). Почти ме хваща срам 

И аз наскоро се чудех сега кога ли ще го усетя. Миналия път бях в четвъртия месец, но не помня точно в коя седмица. И аз бях чувала, че при второ се усеща по-рано. Така че след няколко седмици и аз ще очаквам пърхането.
Стискайте палци всичко да е ок. 
няма спиране всяка вечер по едно и също време 20.45 минути се започва