Отговори
# 270
Добро утро и от мен!
Гледам темата за секса е на дневен ред  smile3501 Аз пък нямам почти никакво желание  no Все ми е лошо и ми се спи, топло ми е.... и изобщо не ми е до секс. А и доки каза да не правим поне до трети месец, че съм с обърната матка и така било по-опасно за бебето. Не каза точно защо  newsm78 А пък моят ще откачи от тази липса на секс  Smile Само гушкане не му е достатъчно  Rolling Eyes Да видим когаще станем по-активни Wink Сигурно като стана с голямо шкембе  newsm62

А относно килиграми аз не знам моите  Embarassed Откакто съм бременна на кантар не съм се качвала, а и доки каза, че другия път ще ме тегли... Като че ли не искам ии да виждам колко са плюс вече. Имам пораснало коремче, паласки и гърди със сигурност, така че ще има някой и друг отгоре Simple Smile  hahaha А и на 2 часа хапвам Wink

# 271
  • София
Здравейте, момичета!
И аз се чудех за спането по корем, защото само така мога да спя, така е след едно мое много жестоко падане, при което нараних областта на таза много сериозно и тогава три месеца можех да спя само по корем, та от тогава ми остана този навик и сега спя така и се чудех дали може, ама като глеам не съм само аз, поуспокоих се.
Иначе и аз си забелязвам корема и се чудя не е ли малко раничко, не трябва ли по-късно- newsm78
Както и да е, аз имам какво да нося, защото миналото лято свалих около 10-12 кг и тогава много дрехи ми бяха широки, а сега ги нося същите, ама да видим и те докога ще ми стават- Rolling Eyes
4Бейби- радвам се за твб и бебо- Heart Eyes
Относно секса- аз не смея, зная че така е много трудно за моя мил мъж, но не смея- ще видим как ще е по-нататък- newsm78
Аз днес ще пътувам, чудя се преди това да ли да не пия 2 Но-Шпа ей-така превантивно?

# 272
ДОБРО УТРО МАМИ-СЛАДУРАНИИИИИ.... за килцата при мен първите седмици бях -3...сега съм ги върнала, но не знам с колко...другата седмица като ходя при док ще кажа... да ви споделя нещо странно при мен...повечето бременни стават нервни, аз пък честно съм толкова спокойна, даже вчера сама си се зачудих.... в началото като разбрах бях много стресната и ми беше притеснено дали ще бъда добра майка, дали ще го износя добре и куп неща от този сорт...но от няколко седмици съм друг човек...по принцип съм тревожна и за малки неща (повече за другите)...а сега просто знам че всичко ще е наред и не е страх нещо да не се обърка...просто ми е спокойно, може би защото съм много HAPPPPPPPY!!!! и така... това е от мен...

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ и много
   love001  love001  love001 newsm62 newsm62 newsm62 newsm03 newsm03 newsm03

# 273
Добро утро сладурки,имам нужда от вашите стиснати палци.тази сутрин прокървих леко и сега отивам на док,дано всичко е наред Praynig

# 274
Добро утро и от мен!! smile3558 smile3558
roksi77  Praynig Praynig с теб сме
И аз много обичам да спя по корем,но през нощта ми е много трудно да се наглася в удобна поза,все се въртя ooooh! Tired и сутрин хич не ми се става,а вечер краката много ми отичаат.Тези дни съм надута и с пъпки,както преди цикъл,а по принцип датата за цикъл ми беше 2-ри,даже и корем ме наболява.Какво нещо е природата. ooooh! newsm78
Чувствам се много дебелка и чак се комплексирам вече,+3 килограма съм(ужас!!),ама шанс,гледам салати да ям,че в тая жега се не издържа Tired
На нас не ни се очертава да ходим на почивка,че сега апартамент стягаме и паричките са за там,ама мможе 1-2 уикенда да врътнем до морето,поне да се топнем.
Лек ден на всички ,мами сладкИ!!  bouquet

# 275
Добро утро сладуранки
roksi77  стискам палци  Praynig  Hug
аз момичета днес съм пак  Sick
това е от мен лек и успешен ден

# 276
момичета искам да ви питам нещо...повечето  Sick Sick Sick...докато аз съм само на гадене...но е по цял ден...вие как сте, по цял ден или от време на време...на мен ми е добре само преди да съм яла...хапна ли каквото и да е........ тежко ми е на стомаха и усещам болки и гадене по хранопровода...много странно и гадно... не знам... дайте някво инфо..питах личната дали е нормално и тя само ми каза стискай зъби и търпи...засега така, после като ти мине ще почнат киселините...много успокояващо  Grinning Grinning Grinning Grinning

roksi77 да кажеш като се върнеш от прегледа какво става..ние сме с теб мила  newsm17

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:18 от lorini

# 277
roksi77 дано всичко е наред  Praynig

# 278
  • София
Рокси77- стискам  палци- Praynig

# 279
Здравейте момичета,
Доня Коприва радвам се, че вече всичко е ОК при теб.
Рокси, стискам палци и при теб всичко да се оправи бързо и безпроблемно.

Вчера се видях с доктора ми набързо и не служебно  Mr. Green Та в неформален разговор го питах за морето - каза, че може море и басейн, че и от двете ще така или иначе ще хвана гъбички (както си ме знае) и може на плаж, но под чадър. Може да се лети със самолет, но милото и дума не дава да се издума

# 280
Сега се сетих да ви питам и още нещо....ходя на кола маска през две седмици...не знам дали е от хомоните, но е някъв ужас....а преди ходех веднъж в месеца....

# 281
  • София
roksi77, стискам палци!!!

/извинявам се за латиницата/

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:51 от carbo

# 282
  • София
lorini, на мен док ми каза никаква кола в интимните зони.... доколкото разбрах до 12г.с.

/извинявам се за латиницата/

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:52 от carbo

# 283
Момичета, аз успях да отида до лекарката, оказа се, че е на смяна сутринта.
За съжаление ще напускам темата ви, тъй като тя каза, че бебето няма сърдечна дейност.
Предполага че контракциите са от това - за изхвърляне на ембриона, но ми препоръча да отида в болница за евентуално абразио, тъй като не е много ранно - 11-12 г.с.
Чудя се обаче дали е супер спешно, защото като знам, че е петък следобяд и не знам на кого ще попадна, а на моята позната докторка звъня ли, звъня, не вдига.
Та затова питането ми е спешно, веднага ли трябва да се отиде при мисед или може и в понеделник? Мисля, че имаше тук мами, които са минали през това, ще съм много благодарна, ако ме посъветвате.
Също така ако може препоръчайте ми доктор, може и на лични, от някоя от Сф болници. Аз по принцип си ходя в "Тина Киркова", но не ми се иска без уговорка с някой конкретно.
Рокси 77  Hug Hug Hug Стискам палци за теб и близнаците!

# 284
lorini, na men dok mi kaza nikakwa kola v intimnite zoni...

Shocked аз пък си правя всеки месец кола на интимната зона newsm78,а другите части - епилатор.

MianaNia направо ме накара да настръхна. Tired Много ми е тъжно за теб и бебто наистина Cry Cry Кураж и късмет занапред.А на въпроса ти не зная какво да отговоря ,понеже не съм наясно Hug

Общи условия

Активация на акаунт