Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на прегледите и изследванията в Ниа Мед?
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
Какви са препоръките за прием на Дуфастон по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на прегледите и изследванията в Ниа Мед?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
-
Какви са препоръките за прием на Дуфастон по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на лекар и клиника за прегледи по време на бременност?
-
Как да се подготвя за кърмене и защо е важно?
. Другото, за което ме осведоми е за БХС между 15 и 19 г.с., серума ми го взимат тук, и го пращат по куриер в СБАЛАГ "Майчин дом" при проф. Кременски. Аз мисля да си направя първия вид - ранен скрининг, но във вторник ще ида пак при доки да се запозная с подробности.
благодаря момичета!!!пу в новата сладка темичка!И веднага един въпрос-някоя от вас е пила Дуфастон,че аз пия вече втора опаковка,Док ми го изписа,че имах зацапване в началото,което спря
,но Док също каза да го пия и не се знае до кога,та се питам дали нямя да прекаля!Питам също защото първия път нямах такива грижи!И да ви разведря-моите гърди станаха като за сезона на дините-
и мъж ми само там гледа
и цъка,ли цъка :35:Yaki123 привет,и аз като тев до сега само четях тук,но ето че се престрашихме нали
Та ще има конкуренция и раздвижване на цените
При мен също за зацапване го изписаха. Не се притеснявай, не може да се предозира, това е прогестерон - който само помага на бременността да се задържи.
Ранния е в 12-15г.с.

-черпя ви по едно виртуално кафенце

Къщата е с краката нагоре, имам поне 4 перални /да пусна/ и още толкова да изгладя 

, че като знам колко си е гадно ...