Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 279
  • 887
  •   1
Отговори
# 750
Не бях очарована от резултата на калкулатора..пишеше 58.. та аз в момента съм 59 ..

# 751
  • Варна
Страхотни снимки - браво на вас, дами! smile3501 Всички изглеждате невероятно подмладени!
На мен ми остава само 1 кг и вече нямам търпение.
Лек и остабващ ден ви желая.

# 752
# 753
Фуфундрела,  smile3501  за промяната!
Ори, твоят колаж ме остави без думи направо! newsm09 smile3525

Сега да кажа малко за срещата- днес им писах, за да им напомня да заредят Кока кола лайт  Wink Изпратиха ми меню, за да уточним какво "ще желаем да консумираме". Та ви моля за коментари, за да им отговоря. Ето менюто:
..........

Извинявам се за километричния пост, но не се сетих за друг вариант за прехвърляне от мейла ми  Embarassed Утре ще го изтрия. Моля ви да вземете отношение, за да знам какво да им отговоря. Praynig

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 06:17 от Fancy N

# 754
Момичета-кокичета, здравейте и от мен.
Днес като е тръгнало на преди и сега и аз ще се изтипосам с цялата си " прелест от началото на моите напъни за ефективно отслабване.
Но тъй като съм боса във поставянето на снимки помолих Лени-плд
да го направи вместо мен. Така, че и аз ще чакам.

# 755
  • Universe
Момичета-кокичета, здравейте и от мен.
Днес като е тръгнало на преди и сега и аз ще се изтипосам с цялата си " прелест от началото на моите напъни за ефективно отслабване.
Но тъй като съм боса във поставянето на снимки помолих Лени-плд
да го направи вместо мен. Така, че и аз ще чакам.

Дами и господа, посрещнете МАРИЛА  Hug Hug Hug- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257605&photo=4

Преди-106 кг - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257605
         По време на режима-91 кг - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257605&photo=2
                  Сега-75 кг - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257605&photo=3

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 15:11 от lenny_pld

# 756
  • гр.Варна
Кате,Ч.Р.Д.,
Желая ти да си все така чаровна,лъчезарана и обичана:)))

Поздрави от все сърце Hug Hug

# 757
Фифундрела, бравооо   bouquet

И още едно бравоо  Peace

# 758

Леле днес ме размазахте Crazy Shocked

# 759
и аз сега разбрах колко съм постигнала. Лени Hug

# 760
  • Пловдив
Привет и от мен!

Катяджин,  newsm67 и от тук!
Ори, аз вече си казах мнението за новата ти визия, но сега като видях снимките от преди -направо нямам думи!   Hug
Поли, честит празник  Grinning ( както съм тръгнала, цяла седмица ще ти го честитя)
Мисиз Дел ...... Браво за постижението!
Цоци, с невероятното ти чувство за хумор и с новата визия, направо си бонбон. Ей, няма да останат млади мъже сега  Laughing Hug
Мими Георгиева, не съм виждала снимки от преди, но в момента изглеждаш супер!
Лени_плд, поздравявам те  за цигарите.   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Фифундрела, браво и на теб. Като манекенка си станала! ( ти беше от Смолян май? Хайде поздрави на моя родн край- Мадан)
Марила, Браво и на теб , момиче!
Други снимки не видях, но не се съмнявам, че изглеждате невероятно всички!

Хайде да се похваля и аз- Постигнах, даже и задминах целта си  Laughing
Вече съм 54 кг, но така или иначе бях решила до края на месеца да карам втора, въртя цикъла 1/1.
Да кажа и за целулита- моя определено изчезна и то без да съм била редовна в мазането. Даже не съм ползвала специален продукт протв целулит, а мляко на Талодерма за суха кожа. Лично аз го отдавам на водата- 2 л на ден !

Пожелавам ви приятен и изпълнен с усмивки ден!  newsm51 newsm51 newsm51

# 761
Здравейте мацки (след днешните снимки, мисля, ча мацки е по - правилно от момичета)!!!
Кате,  newsm59 , много щастие, касмет, любов .........
Орелия, не можах да се сдържа,  ти можеш да сложиш в джоба си много 20 годишни момичета........ smile3521 smile3521 smile3521
Фифундрела, супер си ...........  smile3501
Цоци  smile3501
Марила, невероятен резултат  Hug  Hug  Hug
Аз съм много доволна, вече видях на кантара 62,7
И в тази насока, може ли някой да ми каже как да си сложа лентичка, защото мисля, че като я гледам ще се нахъсвам повече и няма да мисля за нережимни неша.
Ще ви бъда много благодарна.
цАлуФки на всички
и много минуси

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 15:37 от daria_86

# 762
Олеле ама от един час не мога да публикувам  Close
Искам да изкажа възхищението си от всички показали снимки.
БРАВО момичета!!! Поздравления за чудните резултати. Големи парчета сте.
Прави ми впечатление, че въпреки многото свалени килограми и добре излгеждащи вече продължавате докрай до целта.
Аз все си мисля, че ще се успокоя, че съм свалила и ....  Embarassed
Браво, браво!!!
Добре, че ви има!!!

# 763
  • Бургас
Марила..... Shocked  нямам думи просто  и аз съм свалила горе- долу, колкото теб,но сякаш при мен не е толкова фрапираща разликата
Страхотно изглеждаш! БРАВО!  smile3501

# 764
               Марила,браво на теб!Страхотна си! newsm10 newsm51 smile3501Остави малко маааас и за нас да свалим,или "амнизира"и за нас забрави.... Party

Общи условия

Активация на акаунт