Бебета ни се родиха, БУРГАС разкрасиха и радост дариха - 59

• 14 283
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Aуу, изнесоха едим мъж на носилка, аз не гледах, само хъркането му чувах.

# 181
  • Бургас
Хелоу на всички, нямаше ме.  Цяла седмица сме на мин. бани на почивка малко. Благодаря на всички, които поздравяват моята Гери за първото място. Тя е наясно с това че освен успех, това е и голяма отговорност за нея занапред.
Джи, някой може да е получил инфаркт или инсулт, така хъркат при едно от двете.
А, да не забравя да поздравя някой за новороденте бечета, нека да са живи и здрави.
Иве, много гадно за грабежа, нямаше ли кой да го настигне да му счупи тиквата на тоя, мръсни мангали.
И за Митко на Камито гадно, не разбрах това в самото училище ли става, моята до сега чете нали и тя ще учи там.... аз съм й казала да дава всичко в такива случи, защото е страшно да не му направят нещо на детето.

# 182
Pagocт, паднал е от високите етажи.
Аз пък за успокоение ей сега си купих много яка чанта от Хот Спота. Grinning

# 183
  • Бургас
Ох, ужас...  ooooh!
А, така успокой се, то луди, колкото искаш, пък може и някой да му е помогнал да падне ...  Tired

# 184
ужас не, ами нямам думи вече .......  ooooh!

Радост, добре си се завърнала  Hug
Предлагам понеделник след работа да пием кафе в махалата, че подробно да разкажеш. Пък може и със нова съученичка да ви запозная  Laughing

Ji, си направила  Wink

Ивето, каква специална вечеря подготвяш, а?  Crazy
добре ли сте вече

май са всички на плаж  newsm78

# 185
  • Бургас
Ками, заминавам пак, още една седмица ще сме там. Кафето ще го пием по другата седмица... нали става?

# 186
става, аз по принцип съм си тук за сега  Hug

# 187
Здравейте и от мен.
Честито на всички именици - да са живи и здрави и усмихнати.

# 188
Здравейте и от мен ето че най-накрая сме си у дома. Благодаря на всички за подкрепата и затова че ми вдъхвахте кураж до последно Hug Hug Hug
Накратко всичко се случи в ноща преди уговореното секцио по план трябваше да бъде в събота вечерта но ...
В 3 и половина през ноща се събудих от болка и ставайки до тоалетна ми изтекоха водите ,веднага отидохме в болница и в 5 и 07 минути със секцио по спешност се роди Валентин 3550 и 50 см.Възстановяването в първите два дена беше трудно но после всичко влезе в релси сега се чувствам като нова. Изключително много съм доволна от това което направи за мен д-р Драгнева ,тя е един наистина добър професионалист и преди всичко човек, нямам думи с които да изкажа благодарността си към нея.
За сега това е от мен вече ще се включвам по често  Heart Eyes

# 189
Майчета здравейте. Моята приятелка трябва да направи аборт по желание. Можете ли да ми кажете какво се прави /разбира се ако някоя от вас е правила/, както и подробности относно доктор, време, което се прекарва в болницата и т.н... Предварително Ви благодаря за бързите отговори...

# 190
  • у нас
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

Струва ми се, че на последните два поста мястото им не е тук. Чета, чета и изведнъж гинекологични истории, даже погледнах заглавието  да не съм сбъркала като съм натистанала определена тема и гледам  - АБОРТ, а по- горния пост е с нашето заглавие. Е, хайде, стига, пишете в правилните теми. Вероятно новите момичета се подвеждат от заглавието.

# 191
 Ooo, Ели, къде се губиш бе, и на срещите не идваш? Laughing

# 192
  • у нас
Джи, тук съм си. Последния път исках да дойда, ама нямаше на кой на оставя дечурлигата. Викам поне снимки ще гледам, ама на, вие сте пропуснали фотосесията този път  Wink Wink

# 193
Sinara бъди малко по-любезна този форум е за всички а не само за едни и същи хора мисля че тук обменяме опит и споделяме а не го превръщаме на чат кой къде ходи. Аз разказах моята история защото назад в постовете искахте да ви кажа как е минало всичко, но не мисля да се оправдавам.Ако не ти харесва сори просто не го чети. Laughing Laughing Laughing
Колкото за доктора съм с две ръце за д-р Драгнева.
Съжалявам ако е било грубо .

# 194
И аз не можах да разбера какъв е проблема.
Тук споделяме всичко - болежки, празници, раждания, аборти ...
Какво толкова? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт