Бебета ни се родиха, БУРГАС разкрасиха и радост дариха - 59

• 14 267
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
      Аууу Джи настръхнах  Confused   
      Ние бяхме в Черноморец, разорих се снощи след като обиколихме всички въртележки, батути, джаги и т.н. видях и Сврачето с нейния разбойник.

Много моля да не се започва отново спора за какво може и за какво не, да се пише тук. И преди съм казвала, че като се има предвид многобройните форуми, подфоруми, теми и темички, тази става излишна и няма за какво да се пише в нея. Голяма работа станала  Peace

# 196
маги да ти е жив и здрав Валентин и много да те радва, а на теб скорошно вьзтановяване  bouquet newsm30

# 197
  • На морето!
Момичета, кажете нещо ефективно против комари, което може  да се сложи в стаята и някакъв лосион за деца, защото Симеон вече е може да спи от тези малки вампири  #Cussing out
Имаме устройството за контакт на Чико, но не върши работа. Таблетките на Райд пък не стават за деца... На вас какво ви помага?

# 198
Мажа Пламен с Аутан през деня.
Ама като сме на вън. На абсолютно всички прозорци имаме комарници освен на вратата за терасата и за сега слава богу не са успели да се промъкнат.
Не знам...
Ако му мажеш крачетата с детския Аутан дали няма да има ефект. Тя миризмата ги гони (на детския е доста приятна), а то колко човече е - като са намазани крачетата, може да ги пъди като цяло от него...

# 199
Ау, Рени, защо не стават таблетките Райд? Аз съм с тях, че макар и с комарници, промушват се гадовете  #Cussing out
дори сега чета опаковката  - пише да се пази далеч от достъп на деца  newsm78

Освен това и аз мажа от миналото лято още малката с  бебешки Аутан

Ама те и тия гадини мутираха  #Cussing out пак има три-четири пъпки  Sad

# 200
  • у нас
Маги_бс, ти от къде разбра че не съм любезна? Просто казвам, че мястото на постовете не е тук. Извинявай, ама има някакъв ред и дали това е тема  за чат или кой къде ходи зависи от постовете на другите. А, това че хвалиш докторката може да я похвалиш в темата за гинеколозите в Бс, тъй като е доста оплювана там.  Laughing 
Да, определено не мисля, че тук трябва да се пише за подробности за аборти и тн. Тази тема е за раздумка, а не да натоварва човек с такива неща.
Сакън някой да не направи забележка, що се дразните, бе, хора и на мен са ми правили забележка. Много се засягате.
И да не влизам в излишна полемика, не бъди така крайна, че да ми казваш къде да чета и къде не.  Naughty

# 201
Сега взех да се дразня ама няма да пиша, че пак ще стане една ...

# 202
  • България
Струва ми се, че на последните два поста мястото им не е тук. Чета, чета и изведнъж гинекологични истории, даже погледнах заглавието  да не съм сбъркала като съм натистанала определена тема и гледам  - АБОРТ, а по- горния пост е с нашето заглавие. Е, хайде, стига, пишете в правилните теми. Вероятно новите момичета се подвеждат от заглавието.
За последния някак си мога да се съглася , въпреки , че лично на мен не ми пречи да се обсъждат различни теми , но...... да нападаш момиче, което е влязло  да представи новороденото си детенце и да разкаже за раждането си .........
Маги, да ти е жив и здрав сина , много да ви радва   bouquet  това , че се възстановяваш  бързо е много хъбаво 

# 203
  • Бургас
И ние си изпатихме от тия гадни комари. В сряда вечерта малкия беше заспал, отидох да го погледна, а той се пробуди. Горната му устна беше станала тройна - грозна гледка. В бърза помощ му биха урбазон. Явно е много алергичен или комарите са мутирали. Това са снимки след като вече беше поспаднала устната.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 10:20 от mama Jijina

# 204
  • у нас
Ха, добро утро.  Laughing

Рени, не нападам момичето, че е описало раждането си. Напротив това е много хубаво събитие и тя го е споделила с нас. Вероятно е станало някакво объркване, че следващия пост е там .Но повече няма да коментирам, това или което и да е друго нещо. И не се хващайте за всяка моя дума  Hug

Мама Джиджи, снимките не се отварят, дава първата страница. Но си представям какво е положението. Милото детенце. Ние онзи ден ходихме в Изгрев на кафенце на Велека. Е, толкова комари на едно място досега не бях виждала. И ние сме целите в пъпки и как може да обясниш на дете да не чеше. Всяка минута се разчесва нова пъпка и тече кръв и цапа всичко. Дано се оправите бързичко. А уж миналия месец пръскаха няколко пъти за комари и тем подобни. Незнам пък, ако не пръскат. Sick

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 10:13 от Sinara

# 205
  • у нас
Сега се връщам от зъболекар. Макар и в последния ден, който има възможност може да направи преглед на децата си безплатно.

http://www.aquafreshkids.bg/

Има и подаръци на децата  Peace

# 206
  • Бургас
Аз като родих не разказах за моето раждане, но нямам нищо против да прочета за нечие друго. При положение, че имаше няколко подобни поста скоро, което е страхотно, защото от това да се раждат бебета, какво по-хубаво.
А за следващият пост - просто е случаен. Понякога когато се нуждаем от информация, питаме. Може и да не сме попаднали на правилната тема, но поне сме питали.
Това е тема, в която се споделя. Сега като се замисля, Ивето май е права. Няма смисъл от тема, където всеки ще се съобразява какво да казва и споделя. Дано не съм продължила спора ненужно. Hug
И все пак, Уиш, липсват ми твоите постове, тези, в които изказваш открито мнението си. Hug

Маги, честита ви рожба. Да ви е жив и здрав Валентин и много да ви радва!

Мама Джиджи, дано бързо се оправи душицата, че сигурно му е трудно и с яденето.

Ние за комарите се мажем с Chicco, Autan и Zanzarin. Мисля за вкъщи да вземем уред с ултразвук, ама не на Chicco, че май много недоволни станаха. Преди съм виждала в Пикадили на други марки. Ако намеря, ще споделя.

# 207
mama Jijina, миналото лято и аз се събудих със същата уста. Имах и една червена точица в средата на устната. Но бях на работа и нямах време да се занимавам с лекари.Дооооста ми се посмяха колегите.  Joy Joy Joy  Поне разбрах,че силикон не ми отива. А се бях замислила преди това.  Crazy  Hug

# 208
  • Бургас
Привет,
отдавна не съм посала,ното няма времес това малкото, което се опитва да прохожда.
Само да кажа, че аз имам ултразвук на друга марка не чико и пак не действа. Но ми похвалиха този новия райд, който е с пясък, но още не сме го купили

# 209
  • Бургас
Ние сме с Райд течност за комари, не таблетки и го ползвам още откакто Стоян беше на месеци, защото въпреки комарниците, все намират от къде да влязат и като го нахапят, му излизат огромни пъпки, които стоят по една седмица. И аз в началото се притеснявах да не е вредно за него, но иначе е кошмар. Слагам машинката до вратата на терасата и като е отворена, мисля че не е толкова отровно. Снощи беше нахапан по бузата, а машинката беше включена, явно наистина мутират тия гадини.

Общи условия

Активация на акаунт