В Канада лятото дойде, хайде всички на море! -27

• 20 299
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Canada
Вери, Ясен е много сладък! Heart Eyes И Маги, грижовната какичка, как само се е надвесила над него и го е хванала за ръчичката - много мила картинка!

# 46
Вери, да го нацелуваш сладкиша Heart Eyes
MrsK, от аватара ти виждам, че сте ходили май на детски празник. Я разкажи подробности плийс Flutter

# 47
Ей, какво охранено и оформено бебе е малкият Ясен Simple Smile
Аз, съдейки от дъщеря ми, си имам теория че децата като малки трябва да си "изболедуват" един известен период, за да си създадат добър имунитет. Освен това съм чела изследвания, според които деца, дадени на градина рано и съответно срещали се отрано с различни вируси и т. н., впоследствие боледуват по-рядко от левкемия. Имаше там някакво обяснение, ама не го помня. Дъщеря ми на 2 години тръгна на градина, една година непрекъснато боледуваше, ама наистина непрекъснато. След това обаче това дете като се закрепи, 4 години (докато не се разболя от варицела) не се беше закашляла и не вдигна температура. Второто дете и то беше тръгнало по нейния път с непрекъснатите боледувания, ама то имаше и астма, та се наложи да се лекува с хомеопатия, което също прекъсна боледуванията и не можах да си проверя теорията Simple Smile Аз сега Габи не мисля да го давам рано на градина, ама това е само защото мисля че на него специолно на психиката ще му се отрази много зле. Обаче за да компенсирам по-еднообразната микрофлора около него:lol: го водя и ще продължавам да го водя на срещи с други малки деца. Преди го пазех да не лапа неща навън, сега вече не. На въпросните курсове за бебета и майки преди непрекъснато бдях над него като си играе с играчките да не ги лапа. Сега няма такова нещо, нека ги лапа да свиква с микробите. Като пътувахме с линейката преди седмица ми казаха същото - че на неговата възраст не е добре да се пази много. До скоро се притеснявах ако видех че до него има хремав човек например, сега не че съм спокойна, но си налагам да не го изолирам детето.

# 48
  • Монреал
Момичета, пуснах една обява във бгканада форума. Ако познавате някой, който би се интересувал, бихте ли ми дали координати. Търсим точно в последния момент и ни малко стресиращо.
http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=32018
 Hug

# 49
TarikMom, можех да ти предложа услугите си, само дето си много далече Rolling Eyes То щеше да се наложи да ги вардя заедно с Флоранс, ама тъкмо щяха да си играят Crazy Ама знаеш къде живея, тъй че май няма да стане Confused Ако все пак не намерите друг вариант, може пък да измислим нещо Peace Късмет с търсенето Hug Драсни все пак едно ЛС дали моето местонахождение може да пасне по някакъв начин Peace

# 50
Здравейте момичета Simple Smile
Преди 1м. писах тук за да ми помогнете с малко информация за живота в Монреал, благодаря на всички които ми отговориха. Сега вече минахме интервюто и се надявам скоро да се присъединим към вас. Желая ви приятен ден  bouquet

# 51
момичета прекрасни Hugнещата,които изпратихте по коконка в бургас са доставени Hug и скоро ще зарадват децата
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ИМЕТО НА ВСИ4КИ-  bouquet  bouquet  bouquet
4 бр. Шампоани Гербер
1 бр. Вазелин
1 бр. бебешко олио
5 бр. големи кутии крем против подсичане (1,25 кг.)
25 бр. чорапи
4 големи пакета бонбони
2 пакета балони
2 пакета балонотопки -
+50 ЛЕВА КЕШ ОТ КОКОНКА
РАДВАМ СЕ,ЧЕ МАКАР И ДАЛЕЧ СТЕ МИ БЛИЗКИ -ПОЗДРАВИ И БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ВСИЧКИ В БУРГАС  bouquet

# 52
  • Canada
Освен това съм чела изследвания, според които деца, дадени на градина рано и съответно срещали се отрано с различни вируси и т. н., впоследствие боледуват по-рядко от левкемия. Имаше там някакво обяснение, ама не го помня.
heureuse, изобщо не се залъгвай с горното, няма такова нещо - личен опит. Няма нищо общо между вирусите и левкемията. Виж, човек болен от левкемия, много лесно множе да си замине от вирус. Да пази господ!!! Специално на тази тема за съжаление съм спец.
Вери, много е сладък Ясен, страхотно име сте му избрали Hug Как го приема каката, ревнува ли?
Шеметната, много ми стана жал за Марти и теб. Знам какво е постоянно да трепериш за детето си. Препоръчвам ти да почнеш да даваш на Марти витамини и ехинацея, и двете неща заедно, ежедневно. На моите госпожици им давах тази комбинация до скоро и съм много приятно изненадана - минаха само с течащи носове, по 2 пъти за цяла зима. Направо невероятно, когато става въпрос за моите деца.
МЕРЕЛИН, благодаря ти, че се включи в темата ни Hug
А на Коконка двойни благодарности Hug
Понеже все на намирам време да пиша и за това малко позакъсням отчет:
Получих по 20$ от Титина и Коконка Hug Благодаря ви, момичета!
Налична сума към момента - 176$
Издирвам желаещи, които биха се съгласили да занесат малко багаж към БГ. На летището ще ги посрещне човек от ДБМ, на който да го предадат.

# 53
Благодаря, момичета, за хубавите думи! Simple Smile

Вери, много е сладък Ясен, страхотно име сте му избрали Hug Как го приема каката, ревнува ли?
Засега не ревнува. Само чака да й кажа с нещо да ми помогне и тича. На моменти се престарава и вместо да помага, пречи, но дете, какво да я правя. Simple Smile

За болестите аз гледам на тях под друг ъгъл. Ето тези 2 теми са интересни:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276180.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257820.0

Щастливке, за Германската нова медицина знам, че знаеш. Другата тема също е хубава.

# 54
Вери,  бузанчото Ясен направо отгледано бебе - пу пу . Каката няма как да не е горда и щастлива поне в началото Simple Smile после може и да заревнува.

# 55
  • Canada
MrsK, от аватара ти виждам, че сте ходили май на детски празник. Я разкажи подробности плийс Flutter
Laughing Не е точно детски празник Laughing, а празника на Квебек. Mr. Green Той така се отбелязва в първия възможен парк на Дорвал като влизаш откъм Лашин. Миналата година случайно попаднахме там с мъжа ми и видяхме, че е много подходящо място за дечица - пълно е с всякакви надуваеми замъци, рисуват по лица, оцветяват разни работи, има даже детски водни колелета, които се въртят с ръце. Раян нищо не усети от всички тези забавления, само се наредихме да му вземем един балон. Нашият син беше силно впечатлен от духовата музика - гледаше в захлас и много му хареса.
Съжалявам, че не се сетих по-рано да пусна инфо тук, следващата година ще гледам да не забравя.

Някой питаше по-рано за фирма за съхранение на стволови клетки. Ние също сме със Cells for Life. Сега ми пристигна фактурата за тазгодишното плащане и в плика дойде един купон за 50 $ за нов клиент. Ако някой го иска, да ми пише, ще му го пратя. Валиден е до края на февруари.

# 56

Някой питаше по-рано за фирма за съхранение на стволови клетки. Ние също сме със Cells for Life. Сега ми пристигна фактурата за тазгодишното плащане и в плика дойде един купон за 50 $ за нов клиент. Ако някой го иска, да ми пише, ще му го пратя. Валиден е до края на февруари.

На нас ни предстои живот и здраве тази процедура. Днес бях на консултазия и доктора също ми даде брошура на тази банка. Така, че ако няма други желаещи аз се кандидатирм за талончето. Мисля, че ако пратите вие клиент, също взимате отстъпка.

# 57
Вери, спомена че секциото е било по-различно от това в БГ. Ако имаш време и желаеш сподели, моля те!

И аз сега родих секцио по спешност, живот и здраве второто дете един ден ще го раждам в Канада и ми е интересно как е било при теб.

Ей голям сладур е малкият мъж  Heart Eyes

# 58
Не слагат пълна упойка, само спинална.
Не правят клизма.
Не бръснат корема.
Не ме оставиха цялата омазана в йод и после да ми се лющи кожата.
След операцията ме оставиха в реанимация само 45мин.
Оставиха ме и на епидурал 12 часа, за да не ме боли след секциото.
Още вечерта ме вдигнаха.
Махнаха катетъра на следващата сутрин.
Дадоха ми да ям още вечерта супичка, а на следващия ден всичко без ограничения.
Бащата задължително присъства навсякъде. Нищо не се прави в отсъствие на родителите.
Съобразиха се, че не искаме ваксината Хеп Б и дори не са питали ама какво, защо и как. Нито са ме агитирали.
Бебето е от първия миг с теб в една стая. Не го отделят от майката.
Бащата, може да идва по всяко време. Едната нощ и той и Маги спаха при мен.
За менюто нямам думи: 1-во, 2-ро, 3-то. Написано на един лист с какво ще те хранят. Носят го по стаите.
Относно персоналът нямам никакви забележки: имаше звънец в стаята и ги виках за какво ли не. За кърменето много обясняват и насърчават. Един път не са ме наругали или казали нещо на криво.
Изписват на 3-я ден при секциото.

Това се сещам. Сигурно има и още.

# 59
  • Монреал
Бррр, навява спомени от моето раждане. Абсолютно същото, каквото си писала, само че не можаха да ми уцелят нещо гръбнака за спиналната  #Cussing out и ме сложиха под пълна упойка, а при такава бащата не може да присъства в залата, а си беше облечен със scrubs и готов миличкия. Иначе всичко друго си е същото.

Общи условия

Активация на акаунт