Последни часове - възможност за близнаци, след туй започват раци! (тема юли 68)

• 14 269
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
На мен ми изписаха антибиотик за след секциото. Много странно  Thinking - ceftriaxon. Сега се чудя защо.

Инка, ти нали ще правиш секцио във ВИП на АГ, ако правилно съм разбрала. Как така ти изписаха антибиотик и то предварително? При кой лекар ще бъде секциото? Аз като говорих, с д-р Александров, той ми каза, че не изписват антибиотици след секцио, което ме устройва, още повече защото имам желание да кърмя.

[size=18pt]Едно голямо честито и от мен на новите майчета Ангелче, Ивона и Нип. Да растат здрави  и усмихнати бебоците за радост и гордсот на мама и татко.[/color] newsm44 newsm44 newsm44
[/size]
Аз рядко пиша, но всеки ден проверявам дали нямаме нови бебчета. Hug

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 20:00 от djini_selena

# 121
sisoni явно тези двамата си имат техни си лични взаимотношения, но защо трябва ти  да го отнасяш?!? Асистента иска да се прави на по-велик от шефа си! На мен ми мина, примирих се вече, но рецензията беше готова в средата на май и с малко повече настояване щях да се класирам за края на май или началото на юни. Сега вече наистина е късно и не бих рискувала да пътувам. На есен с песен! Иначе ръководителката ми е готина, много ми помогна с процедурите, понеже се познава със секретаря и членовете на комисията, но накрая ме издъни. Както и да е, може за добро да е било. Като не искат бременна, най-много с бебето да им цъфна  Laughing

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 20:30 от Kisa05

# 122
Малееее много бебчета #Crazy

Честито на всички, да са живи и здрави и бебетата, и мамите и целите им семейства!!!

Рearly, май не се сбъдна прогнозата ми, че ти ще си следващата. Какво още се бавиш? Laughing

# 123
sisoni явно тези двамата си имат техни си лични взаимотношения, но защо трябва ти  да го отнасяш?!? Асистента явно иска да се прави на по-велик от шефа си! Като не искат бременна, най-много с бебето да им цъфна  Laughing

Точно за това се нервя. Като иска да му издига по този начин в очите си е негов проблем защо трябва и мен да намесват там.

Като не искат бременна, най-много с бебето да им цъфна  Laughing

И докато защитаваш им го дай да го подондуркат, след 5 мин им кажи "Извинете но трябва да кърмя детето" и ще те гледат така  #Shocked newsm09

# 124
И докато защитаваш им го дай да го подондуркат, след 5 мин им кажи "Извинете но трябва да кърмя детето" и ще те гледат така  #Shocked newsm09
Ще го оставя да им ревне в залата или пък направо с количката ще се изтипосам на подиума за защита  smile3508 Не не най-добре със слинг и бебе в него  smile3521
Е, това със сигурност вече ще е прецедент!!!

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 20:31 от Kisa05

# 125
Нип ми писа от болницата. Mr. Green Родила е нормално, въпреки предписанието за секцио. Явно докторите са преценили в последния момент, че може и така. Вероятно във вторник ще ги изпишат с малкия Емил newsm68 Изпраща поздрави на всички ви и ви желае същото щастие   bouquet Ще се опита да влезе и във форума.

Сисони, дано да се справиш без проблеми Praynig. Лошото е само че ти предизвикват точно сега такива отрицателни емоции Confused Няма страшно, всичко ще мине Peace

Киса, каква е тая простотия - да те отложат заради бременността  #2gunfire Аз си защитих бременна и освен задъхването, заради корема други проблеми нямах. Щяло да е прецедент  #Cussing out - ами НЕКА. В тая държава трябва и деца да се раждат, не само да се работи.

# 126
  • София
Браво на мама Нип и на мама Ивонка, да са им  живи  и здрави  бебешорите.
Бързо възстановяване им желая. И да са си по-скоро по домовете с новите попълнения.

# 127
  • София
Честита дъщеричка на Ивонка! Малката е толкова беличка, а как наистина си приличат с Йоанка!
Честит син на Нипчето! Поздравления за смелостта и за успешния финал!
Да са им живи и здрави бебчетата и само да ги радват!

Сисони, Киса, ама това са големи дивотии със защитите! На нищо не прилича подобно отношение! Ама дървени даскалчета!  Close Сисони, защитавай се учтиво и внимателно, но твърдо и докрай! Дано ръководителят ти даде добри съвети!

ra2, много готино, че седна и написа за всички какво казаха днес. А с Пумичката и апамчето седяхме пък зад вас на третата маса  Hug smile3534

Ух, днес станах в 6 сутринта, после лекцията и после цял ден навън! То пердета поръчвахме със съпруга, то хапвахме после в заведение, после по магазините - купихме му някакви летни маратонки и панталон... чак преди 1 час се прибрахме, имах много контракции и ми се спи сега...

Пърли, ама ти пишеш, че наистина сте напъвали на тренировката, не е било само приказки и въображение. А няма ли опасност да си докараш така разкритие или контракции, или то така насила не става  newsm78

# 128
ЧЕСТИТО НА LITTLE ANGEL, НИП И ИВОНА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

Ние днес се захванахме да сглобим кошарата и скрина. Е по-точно бъдещия татко се захвана, а аз само се появявах от време на време и подавах разни неща Blush Ама то много сложно се оказа това нещо, към 5 часа заминаха. Обаче пък като го сглобихме беше голям кеф, натиках всички бебешки неща и вече останалите ни шкафове не се пръскат по шевовете. Следващата седмица смятам да изпера и подредя всичко.
А като ви слушам за тези дипломни работи направо лошо ми става. Догодина ще трябва да избутам някак на индивидуален план, а лятото държавни изпити. Не ми се мисли просто.
Иначе преди няколко години бях ходила с един приятел на неговата защита и имаше едно бременно момиче. Не си спомням как се развиха с нея нещата, но нямаше проблеми.

# 129
ra2, благодарности за подробния отчет!  Hug

# 130
Ра2, благодарим за подробните описания  bouquet
Не мога да повярвам, че асистентът дава отрицателна рецензия. Май ще бъде прецедент, ако научният ръководител не може да се оправи с него. Стискам палци, вярвам, че няма да причинят стрес на бременна.
А напъването си е сериозна работа. Аз се бях сдобила със стотици много ситни спукани капилярчета по ръцете и гърдите от напъване. Но това е най-безболезненото от раждането. Затова съветват преди самото изгонване майката да не се изморява, защото й трябват сили за напъване.

# 131
ra2,благодаря ти,че сподели с нас!!!  bouquet

# 132
Аз пък предната бременност се мазах с Гермастан, като родих не го ползвах вече. И не са ми се разранявали зърната, а са ми доста чувствителни. Сега пак се мажа, като родя - пак ще спра Peace

# 133
все се чудя като си се настроил за секцио, не си подготвен добре за напъване, дишане - не ти ли идва кофти и натоварващо психически изведнъж да те оставят да раждаш нормално....нещо ме притеснява мен, въпреки че не би трябвало да раждам нормално....ама знае ли човек....

# 134
  • София
Абе тити, какво значи да си подготвен за напъване и дишане, то това да не е...не знам и аз какво Laughing Аз не съм се подготвяла специално, пък ей на - справих се Grinning Раждането все пак е естествен процес. Никой не те е учил как да ходиш в тоалетната, нали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт