Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 687
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Renka на тези сладки не може без подарък Simple Smile

# 121
наде благодаря за подаръка. Grinning Grinning Hug Hug

# 122
  • София
Здравейте момичета,
Отварям форума и какво да видя -  в горния ъгъл, при преглеждащите темата стои и Латеа.Тъкмо да й се скарам, че не може току така да изчезне Naughty и тя хоп- публикува поста с обяснение на дългото си отсъствие!Майтап! WinkРадвам се, че повредате вече е отстранена и ти отново си тук, Латеа! Hug  bouquet
Рени,Честит Рожден ден!Желая ти много щастие, здраве, любов и усмивки!

Снежнатамар,разгледах снимките от сватбата на сестра ти.И тя такава финичка като теб, приличате си.Желая им щастлив брачен живот и скоро да те дарят с племенник/чка!  GrinningДъщеричката ти и е като принцеса с тази рокля и с тези букли, малкият и той е голям сладур!

# 123
Мерси за забелязаната ми липса sarated  Hug

Аз сега чета и наваксвам... И какво да видя, май сме съседки Simple Smile Това за Любен Каравелов и Фр. Нансен не става дума за офиса ти, нали? Аз съм малко по-надолу към канала.

# 124

Весел празник ти желая   Hug

# 125
  • София
Явно светът наистина е малък...Да, Латеа, цитираната витрина на сладоледите Пианеди е точно на 20м от дома ми.Сега, ако се окаже, че те познавам визуално от квартала, майтапът ще е голям! Wink

# 126
Рени, честит рожден ден и от мен!  newsm59

Дина, дано се разрешат проблемите с татко ти  Praynig  то верно, че човек трудно се променя, особено и ако сам той няма желание за промяна.  Ама гледай да не се ядосваш, прати му малкия красавец, той нежно ще го манипулира  Hug  

Надя, не вярвай на врачки и пророчества. В един сайт за фатуа, читател споделяше, че ходил на врачка и много съжалявал, защото знае , че е грях. Обаче какво било учудването му, когато пророчествата започнали едно по едно да се сбъдват. Така че ако нещо се сбъдне или е случайност / а и те имат навика да дават уклончиви отговори/, или е игра с дявола.
И аз веднъж ходих с приятелки и много съжалявам, беше детинска постъпка.

Дезърт,
как никой не се сети за това с ръцете и цифрите 81 и 18  Simple Smile  наистина е чудо това !

Латеа
, тез цветни меденки изглеждат чудесно!  и аз правя сърца, ама не са с цветна глазура, а с шоколад и пръчици, или кокос, или орехи , или семки Wink

Деси, предишното ти лого май беше- лудо умора нема
 Joy  ехххх, не спирате вие, никакъв сън, а само шматкане  Hug

# 127
  • сред маслини и портокалов цвят
Рени, честит ти рожден ден!
Бъди здрава! Много радост и щастие ти пожелавам! Весел празник!

# 128
РЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 129

Здравейте от мен с едно сладоледче в този горещ ден... по радиото казаха, че денят е особено подходящ за плаж, но не и за работа  Laughing Ще повдигна въпроса пред ръководството...  Crazy

За чудесата - не знам чудо или не - аз съм разказвала и преди за силата, която е накарала родителите ми да се събудят една нощ, когато печката е пушила вътре в стаята и са щели да се издушат... някакво странно тропане по прозореца... без навън да има някой.
Друго, което мога да кажа е за това как един път пътувахме за Габрово с мама и тате, с колата, и изведнъж, точно до едно дере все едно някой беше хванал колата отгоре и я въртеше ту на ляво ту на дясно... баща ми извива волана...колата се върти... ужас. Зад и пред нас имаше други коли, става в планинска местност, но те се движеха съвсем нормално. Нито пътя беше мокър, нито нищо. Така се въртяхме 5 минути, майка ми много се изплаши, а аз като че ли знаех, че нищо няма да се случи - сърцето ми не трепна. После си ляхме куршуми всички, и жената право каза-аз не съм се изплашила въобще. Според мен чудо беше самата случка... както се въртеше колата изведнъж все едно нищо не се е случило. Странна работа.

И аз четох за древните египтяни - нямат нищо общо с арабите. Както и древно Мароко - било е земя на берберите, и не са били дори мюсюлмани... по-късно идват арабите и завземат територията. Но тук по- добре Катето мароки да се изкаже...
Искa, има един филм - "7-те чудеса на древен Египет". Гледай го, много е хубав  Peace И там обясняват много неща...

Рени, честит празник и от мен Simple Smile От коктейлчетата избирам онова, което прилича на Маргарита... на 3 (или 4) ред се пада... а от бонбонките си взимам това обвитото в златната опаковка  Party
Жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!!  Hug   bouquet

# 130
Рени, Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet Да си жива и здрава, нежна и силна!

Момичета, ще се изкажа за берберите, но сега съм в плен на моите 2 леви ръце и забърках чуден коктейл: обикновен телефон Нокиа с нескафе....  #Cussing out #2gunfire hahaha   

# 131
 Хубава тема сте подхванали за чудесата .Поне два пъти съм оживявала по чудо , докторите не вярваха , че е възможно  Rolling Eyes Твърде лично ми е и не ми се разказва , но и при двата случая отказах мед .помощ .Сега като си помисля е било глупава от моя страна , но ...
За последната ми катастрофа пак си мислех , че умирам  , ама такава гад ката мен не мре лесно  Mr. Green Забихме се в един тир със 120 км . в час не можех да си поема въздух имах чувството , че цяла вечност мина докато успях да поема въздух .Минаваха  ми мисли като "умирам " , но в момента в който казах на ум  "нasbi Allah Wa Ne'ma alwakeel" и изскочих от колата като чели нещо ме грабна. За миг погледнах мъжът ми , но знаех ,че трябва да спра колата която летеше зад нас .Започнах да махам с ръце да спре , бяхме на магистрала в най - лявото платно .Часът беше към 4 и нещо , нито светло нито тъмно , тогава небето и земята се сливат в един сив цвят и видимостта е ужасна .Успях да спра летящата кола, изскочи едно младо момче и започна да ми благодари , цялото трепереше .По късно разбрах , че то е заспало на волана и в последния момент ме е видяло , помислило , че съм ангел  Mr. Green , чак чуло , че съм му крещяла  " Горане , спиш ! СЪБУДИ СЕ !".

# 132
  • по пътеката
4естит рожден ден на рени! една ръка да те води по пътя на твоята съдба, здраве и живот, любов и късмет, щастие да откриеш и да го запазиш!

интересна тема сте отворили за 4удесата, които стават! аз имам много такива, това ме прави по-силно вярваща и по-добра във всяко отношение! Peace
и винаги съм се молила преди това да ми помогне бог, от4аяна до предел, да няма какво друго да се направи!за някои други хора, аз съм била ангелът!
може ли да ми кажете какво трябва да видя на тези ръце, не съм спала и аз от жегата, пощуряхме да търсим на4ин как да се наспим и съм с глава, който иска да увели4и размера си!та дори рали днес се 4уди дали не съм забравила да 4ета бг! дайте малко пояснение!къде са 8 къде е1!
днес свеки е крива, да ми го върне за в4ера ли? не  мога да съм майка тереза! затова е светица! Crossing Arms
много вкуснотийки гледам на страницата, наистина сладоледите на скай, ме разме4таха за вкусове и бавно наслаждение на  разкоша! bowuu Hug

# 133
  • София
Марси,
Разгледай двете си длани.Линиите по лявата са с формата на българската буква "Л" и латинската "I"На дясната пък линиите са в обратен ред - първо I, после Л.Като вземеш предвид факта, че с тези два символа се изписват в арабския числата 8 и 1, то на лявата ти ръка стои числото 81, а на дясната 18.Сборът от двете прави 99- т.е броя на  имената Господни .

# 134
http://www.hristianstvo.net/?p=268     Crazy
Ще си спестя коментара .

Общи условия

Активация на акаунт