Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 659
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
мдамммм, саратед, аз се чудех защо ти завиждам благородно.... Как да не я знам тази витрина.... ееех, любима е тя! Даже през лятото слагат един чадър отпред, за да не се топят от слънцето тези сладодени красоти! И аз направо си пъхам главата под чадъра и някога ще ти покажа как се закривявам... представи си ме само  Joy hahaha, за да видя какво точно да си взема,че да си облажа душицата. А аз пластмасови кофички не обичам, че няма как да ги изям!       

# 61
Деси що да съм изчезнала ,тук съм  ....не винаги просто имам какво да пиша,но това не означава , че не ви чета. Hug

Ето например винаги когато видя Катя 2 ..съответно се сещам за Иво ...и съответно се сещам ,колко лоши надежди съм си създала ...Кате що ме мотаеш така,сигурно ме мразиш за нещо Simple Smile ако  не можеш ,не можеш .Няма страшно ,по един или друг начин ще го намеря някой ден....

Лиле ма..... едно ''здрасти'' не казваш Whistling

Бяхме на зоо днес ,беше величествено . Като намеря време ще пусна по някоя снимка. Peace

# 62
Хари, не съм казала, че не мога. Опитвам, дадоха ми телефонен номер, засега връзка с него няма, "работи в автосервиз" е отговор, ама тази информация е от бая време, ако разбера кой е този сервиз, това ще е пак нещо. Питала съм и официално - писмено: при все, че той е пълнолетен вече и си е взел живота. Не ти създавам напразни надежди, не те и мразя. Не съм дала и срок КОГА мога да дам контретна информация, не искам да боравя с клюки и слухове. Ще се намери! Ако е рекъл Господ! И аз като те видя се сещам за Иво. Като нямам нищо конкретно, не ти и пиша.   bouquet   Не искам да те натъжавам - аз тук по проекти, по които директно работя с потребители на писар ставам заради разпоредбите за боравене с лични данни. Съжалявам, че не съм откликнала на очакванията ти така бързо... 
Питах и в център 16+ - към Свободна и Демократична България, където има младежи без родители - местата, на които се срещат /мотат някои дори/ не са така различни. Чакам някой да "стопли" и да каже нещо по-различно от "абе имаше един такъв" - дежурния отговор... И за ламя да питам, пак така ще ми кажат. Ако трябва, като последна стъпка ина среща на бивши потребители ще ида, за да съм опитала и това. Не ми се сърди, ако може.   

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 23:52 от akhyal_katya

# 63
хари голям студ при вас,братов4еда/той е в Лийдс/ е пратил смс 4е е студено,духа и вали и пе4ка са пускали-та я не се стискай и прати малко студено и към нас  Praynig

# 64
Здравейте момичета!
 HugПоздрави на Биби и от нас!Дано по- бързо да си оправят компа!
  Nadia Jasem i Warer Lilly- благодаря за инфото и линка от Демир Баба-интересно ми беше- много!
  Надиа- пиши на лични , ще помогна с каквато информация мога!
  Megli- не се тревожи- ние с моя любим си говорим помежду на английски и български... Embarassed
  Water lilly- на местен диалект "как си?" е " шлоонек или шлонеч" Laughing И в началото ми беше адски смешно , защото започне ли се разговор било то по телефон или на живо първите поне 15 мин се повтаря въпроса на всяко изречение...И аз му викам  на моя- ама защо го питаш човека 150 пъти "как е?" , нали го пита вече и той ти отговори- " Зейн, хабиби ...зейн  ... " И той седи и ме гледа и вика "ами незнам, таке сме свикнали"
  Аз правя следните маринати- за пилешко- с кисело мляко , чесън , сол и черен пипер
                                                 - за агнешко- сол , малко бренди или уиски , мед и малко табаско или друг лют сос
                                                 - за свински ребърца- лук(нарязан на ситно),сол , черен пипер, половин бира и соев сос
Понякога импровизирам , добавям или заменям нещо... но кюфтетата ми са на голяма почит - свинска и телешка кайма-50/50- лук , сол, черен пипер,кимион, яйце, филийка мокър и изцеден хляб , магданоз...  chef
  Хайде-вие сте наред!

# 65
ОК,  Кате- като разбереш автосервиза или нещо ,пиши ...повече няма да те притеснявам затова.  Peace  хубаво изкарване във варна,ако дойдеш пак това лято там ще пием по кафе някъде. 

Деси днес не беше зле...хората си бяха в пиковите часове по потници и къс ръкав, чат пат бива времето. Днеска горилките и тигрите се препичаха на слънце Wink Вярно имаше и по студени дни по рано.

# 66
Хариетке-помислих,че си се изнесла при бритиш мамите и си обърна гръб на пълното ти  с мистерии с арабска нишка минало Crossing Arms

Преди 2-3 дена се запознах с една британка-мюсюманка и тя каза,че се е случвало на 2 пъти в Лондон да я плюят в лицето,заради това,че носи забрадка Rolling Eyes
Мислех,че няма чак такива расистки простотии точно пък там....

Абе това момче и ако го намериш какво?Той вече е мъж,едва ли би приел финансова помощ...би се срамувал от теб може би....все пак много благородно от твоя страна,машаАлла.

чакаме снимки от зоото,аз също съм качила,но нашето зоо е нощно и снимките не са хубави.

Обаче в Дубай Криик Парк има делфинариум и скоро ще го посетим.Във Варна си работи,нали?
За моите 26 велики години нито веднъж не съм гледала водно шоу Embarassed

МммDina767-интересни сосове-америкън сатайл Wink

На мен този диалект ми харесва-напевен е,като местния-на емирците.
Най-мекичкия е ливанския:Ки фааак?как си
Гледам и сирийците така-ки фак?

пилешки шишчета:кисело мляко,джинджър,къри,сол,пипер,турмерик

телешко-сок от червен лук,сол,чер пипер,микс масала,чесън

# 67
Здравейте мили момичета    wavey wavey wavey wavey  Hug Hug Hug Hug

ЖАСМИН миличка, много се радвам за теб  Hug  честито радост   bouquet видях сина ти, разкошен е  Heart Eyes да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

Търсих темата, и се сетих че Магдето вчера по телефона ми каза че започва с Цър-пър  Simple Smile  
Радвам се че отново съм сред вас момичета  Heart Eyes и благодаря на всички които са питали за нас   bouquet  Не съм ви забравила но там няма нет  Sad и няма от къде да ви пиша , четох ви един път от една приятелка, но тя замина преди седмица за Украйна, учи там , и ще се върне чак след 1 месец  Whistling От одеве се опитвам да прочета малко да съм в час , но доста теми сте изписали .
Да напиша малко за нас- малките там са много щастливи, харесва им много , родителите ми много ги глезят , още първият ден като пристигнахме Йоанка попита баща ми къде са конете, и веднага се качи на един кон , изобщо не се страхуваше , и така цяла седмица се будеше сутрин в 6 и 30 и ми казваше- мамо наспах се , хайде на конете  Crazy  А Теди се любува на природата , радва се на всяко цвете, тревичка, листенце....... събира всякакви буболечки- бръмбари, скакалци, охлюви, калинки, червеи  Simple Smile  та даже и ми ги мъкне в къщи и иска да спи с някои от тях  Crazy Whistling   одеве като се обадих да питам дали са заспали и беше хванал светулка и беше много щастлив  Simple Smile  В началото на седмицата ги подстригах и двамата- Теди почти гола глава, а Йоанка много късо, че големи жеги и много се потят, и двамата са като от сериала Бягство от затвора  Mr. Green ама поне им е лекичко, утре ще пусна снимки в албумчето.
Благодаря на Магдето и Мароканското Кате  Heart Eyes Hug че ми дават информация за вас .
До утре сладурки, спокойна вечер  Hug Hug Hug

# 68
Хари, не ме притесняваш! Питай - за тебе това е много емоционално наситено. Вие сте му били близки и в един период - значими хора. И ако управлението на случай тук беше поне малко като в Англия, някой от вашето семейство щеше да е информиран за това къде е този човек, докато навърши пълнолетие /освен ако семейството ти писмено не откаже да бъде включвано по какъвто и да е било начин/. И след това -връзката е по-лесна... дори и при така важната емоционална подкрепа и съвет и чужство на принадлежност.... А не да ги чакат да навършат години и после - да ги няма, че има други нуждаещи се. Един Иво ли няма да намерим? Пък е той така видим и значим!!  Hug Hug     

# 69
Ох ,тъй Кате.. тъй, странно е наистина ,че нямат никаква връзка с тях после. И на мен така ми казаха като звънях преди по телефони в София..иначе разбира се жената веднага се сети за кого става въпрос... А да не ти казвам как ми го даваха да го вземам от дома едно време, единственото условие от директорката- донеси паспорта на майка си...( ами  ако случайно съм го взела без тя да знае...)и така нося паспорта на мама и айде Иво го обличат лелите в хубави дрехи и за ръчичка тръгваме...Сега ще им се изправи косата на социалните  сигурно ако чуят ...ама това ''небрежие'' ме дари с много скъпи спомени ,надявам се не само  мен...

Еи мами от София - ако видите момък  мулат ...викайте ''Иво''...ако се обърне...вържете го с нещо докато дойда ! Laughing

Лиле ,какво като е голям сега ...той ме помни от последната среща ,а и не става въпрос за финансова помощ или нещо... Идеята е просто да го намеря като начало...а едва ли и той има много хора в живота си ,които да ги е грижа за него...така че по скоро би се зарадвал според мен.
...а за забрадките ,да и аз съм чувала подобни неща,дори и са им дърпали кърпите съм чувала .Но това са рядкости. (а при английските мами ,ходя рядко,че малко снобарски ми звучат...мое мнение,може и да греша разбира се ),. 

лиле на 26 ли си бе....ехеее младо. делфинариума си е супер ,работи си,сладкарничката вътре също  Simple Smile.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 00:55 от harriet TJB

# 70
Да, Хари, така е - къде- къде по-небрежни бяха нещата: с моите родители пък така ходихме редовно в детска градина във Варна, в която имаше само деца без родители.... пускаха ги ей така майка и татко: идват тука, а какво правим там, пеем ли, учим ли, бием ли ги - без значение ... ама с хубавите дрехи бяха. То аз нали ти казвах за едни мулат в Пловдив, ама той беше от Видин. Не е майтап, но и по улиците се заглеждам.... Даже си казвам.... само да го видя, едва ли не и аз да викам "Иво". То така и като нямаме ЕГН, нищо, но Господ си знае работата. И според мене не и важно финансова помощ, а и едва ли си имала това предвид, а най-вече, че някой се интересува от него и при това - след толкова години.         

# 71
Здравейте, мили момичета!!! smile3525

Като не съм писала тук от четвъртък, сега ми се наложи бележки да си водя.  smile3523 Толкова много сте изписали.

welcome Добре дошли на Мариам, Мегли и Криска  Hug

Криска, какво искаш да работиш в Ливан? Моят съпруг е от Ливан, християнин. Живеем в Бурдж хамут.  Другата седмица си заминаваме. Но не стоим постоянно там. Макар, че при нас никога не се знае.

По този повод направо ме притеснихте с новините за Ливан. Даже се обаждахме до Бейрут. Само като прочетох какво сте писали и ми призля. И без това плановете ми нещо съвсем се объркаха. Дано не се разрасне конфликта и стои далеч от ДУА.
И доста задачки ми се събраха преди заминаването.  За капак и Джой не е добре. Той дето никога не ми боледува. В четвъртък не го пуснах на детска - за да сме си заедно. В петък гледам сутринта зачервено око и като възпалено. Реших, че е конюнктивит. Купувам капки и докато му слагам, той ми казва "На еди кое си детенце госпожата му слага онзи ден, ама по две". Е, казвам ви, полудях. Пак някой майка си е пуснала детето с зараза в детската. Снощи и температура ми вдигна. И така - таткото или аз утре ще минем да му вземем багажа от детската.  Иска ми се да се оправи бързо, преди да заминем.

Иска, браво за резултатите.   newsm74С по-високи резултати, човек винаги има по-голям избор.

Елисиния, честит рожден ден на патерица. Много здраве и късмет.
Много Близнаци се събрахме тук, Nadia Jasem, да - и аз съм Близнаци.

Ясмин, бебока е страхотен. Бонбон.  newsm32

Water Lily, работя през нощта, защото имаме няколко бизнеса в няколко държави, а по принцип гледам максимално да се занимавам с децата през деня. Не обичам да ги давам на никого, нито да ги пращам никъде. Мъкнем ги навсякъде с нас. И се налага съпругът ми да ми носи и от офиса неща в къщи да преглеждам. Понякога ходя и в офиса, и въобще 24-часово денонощие не ме оправя въобще. Отделно превеждам с няколко езика и макар, че имам над 100 преводача има клиенти, които държат аз да направя превода. И така се получава. Малко работохолик си падам. И като имам Интернет мога да си работя от всяка точка на света. newsm53 Всъщност мога и да не работя, ама така си обичам просто.

Който не спи по нощите от нашата тема, знае, че съм на линия най-вече нощем.  newsm68

Нафасима, ще ти драсна на ЛС.  Hug

Принсес, големи обиколки правиш из страната. Страхотно е това.

Близнаците, честити прически на малчовците. Ще чакам снимки.

СТРАХОТНИ СТЕ, както винаги ви казвам и не се отказвам. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 72
  • USA
Кой каза сладолед?Не мога да се въздържа и да не ви покажа това чудо  chef
Деси,не ме бий,терористка съм,ама аз и себе си тероризирам,щото почнах диета.
Докато бяхме във Вегас,дъщеря ми ме пита-"мамо,защо все снимаш тортите и сладоледа?"А аз-"за да ме топлят,когато съм на диета"Wink Тя-"мамо,не ставай смешна,как ще те топлят,като те са замръзнали?!?" hahahaТака,де,железни аргументи Laughing
Ето обещаните снимки,на който му се гледа.Предупреждавам,че са много Mr. Green въпреки,че и половината не съм качила.
Мелани,видях ти албумчето,много са красиви Джой и Мари и ужасно си приличат.Дано по-бързо се оправи малкия,те госпожите са виновни,че допускат болни деца в градината.Значи знаят,щом са слагали капки,безотговорност!Чудя ти се на теб как се справяш с толкоз задачи,аз съм голям мързел,явно Embarassed
Мариам,Криска и Мегли,добре дошли при нас  bouquet
Ясмин,Карам е много сладък!
Магда,и твоите племеннички са хубавици!
Надиа,децата са във Варна при майка ми.Много си хубава на аватара,да се чуди човек твои ли са тези големи момичета и момчета  bouquet
Дина,тези твоите кюфтета за скара ли са,че не съм чувала досега да им се слагат яйце и хляб на такива?Хубави ли стават?
Лили,и твоите маринати интересно звучат,ще ги пробвам  chefА нашите паркове с барбекютата и всичко изцяло приличат на вашите,като гледам. Laughing
Саратед,не съм чувала за сладолед с парченца смокини,сигурно е голяма вкусотия,ммм!Тези Пианеди много изобретателни,значи,браво!
Хари,дай малко студ насам,ако има,че при нас направо е някакъв ад,45 градуса.От студения кран на чешмите у нас по обяд вече тече само гореща вода.В басеините  на по-старите хотели хвърлят огромни блокове лед за да се изстудяват,а по-новите имат специална охладителна система,че иначе водата е като чай.
Е как човек да не си мечтае за едно сладоледче,а?

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 05:51 от SkyBlue

# 73
Добро утро  Heart Eyes
Мелани- та... как е малкия сега? Дано се оправи бързо  Praynig И в училище често се изправяме пред подобна дилема- амбициозни родители пускат децата си както са болни от грип например, за да не "изпуснат материал". И точно след седмица от въпросния клас вече липсват повече от половината хлапета  Confused
Сабина- привет отново   55 Весело си изкарвате вие... къде точно бяхте?  Embarassed  Малките определено ще се окажат върли природолюбители.
Дина- много се смях като прочетох как половинката ти половин час пита "как сте?" При нас ситуацията е същата. Имаме три израза с това значение: "чутур асти?", "джор асти?" и "хуб асти?" /Кате 1- предполагам че и при вас е нещо подобно  newsm78/. Когато се срещнат с някой или говорят по телефона се задават и трите въпроса един след друг. Първо се пита мама как е татко, братята, децата, снахата и пр. После телефона се дава на татко и се пита как е мама, братята, децата, снахата. После телефона се прехвърля на снахата и се пита как са мама, татко, братята, децата и т.н. И така до безкрай...    Laughing
Скай- изпревари ме тази сутрин  Wink Имай милост бе, жена- какви са тези вкусотии... Недей, че имам слабо сърце  Laughing
Весел ден на всички  Heart Eyes

# 74
Harri ти кого издирваш мила? Аз навремето издирвах брат си и го намерих, оказа се пълно копие на един от родителите ми (който и да е той, да не споменавам конкретни неща тук). Оказа се, че е доста голяма клечка в нашия град и ние простосмъртните не заслужаваме благоволението му Simple Smile въпреки, че той има само мене като сестра. Много пъти съм се питала дали пак щях да го търся ако знаех, колко болка може да донесе с поведението си и отношението си....
Дина ще ти пиша на лични, когато имам повечко време. И тук е доста горещичко, а аз сложих баничките на Фамилия да се пекат за закуска. Луда работа Simple Smile
Сабина къде си? Аз май съм изпуснала тръгването ти? Целувки на малките красавци Simple Smile
Мелани ами то близнаците сме си такива комуникативни, та няма начин да не се сберем тука. И сме отворени за най-различни светове и култури Simple Smile Вие не търсите ли преводачи с английски Simple Smile
Скай мерси за комплимента. А децата само за ваканцията ли са във Варна? Аи как пътуват със самолета, самички ли? Бай дъ уей една гледачка ми каза, че догодина ще имам бебе сега издирвам бащата Simple Smile  newsm78  #Crazy
Успешна седмица на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт