Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 680
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, и аз най-после да се включа...  Heart Eyes

Другарче, хубаво е, както казва кака, да откажеш цигарите, но и за това, че не бива отведнъж (ако си била страстна пушачка) също е права. Понякога това се явява много силен стрес за организма. В Плевен имаше дори един (поне аз за един знам, може и повече да са) смъртен случай в следствие на рязък отказ от тютюнопушене... Една жена пък ползвала табекс за отказване, но пушила едновременно, сърцето и не издържало и също починала. Сериозна работа си е тва отказването от цигарите... УСПЕХ!!  Peace  Aз, слава Богу, не съм пушила никога и не съм имала тоз проблем...
А пък не знаех, че е изпаднало едното щръкле... хубаво правят работниците та следят гнездото... ама и те пък 3 се излюпили... машаАллах  Heart Eyes

Лили, голям смях пада с твоите постинги, все ме разсмиваш нещо... кафето било втора употреба  Joy Ми... да ти кажа пък, аз като харесам нещо си го приготвям многократно... Да приемем че това е просто втора доза  Wink  Joy
 Hug
Инак знаеш ли какво... имам покана за една египетска сватба... и като ще ми писне и ще взема да направя поредното безотговорно и несериозно нещо и ще се вдигна аз на партито.... да видят масрита що е то българска веселба  Joy Party

Абра, благодаря ти още веднъж за поканата, ама не си надявай сама белята... мачето е такъв ужас тия дни... вчера като се разбесува (заигра се с един бонбон) и се оплете в кабелите на компютъра, при което събори колконките и клавиатурата, в резултат пък на което буквата Р от нея изхвръкна някъде... и не мога да я намеря... и сега домашната клавиатура е без бгуква р и ако пиша от нас ще трябва да слагам звездички... да не се чудите защо...  Rolling Eyes

Саратед, мда, хубаво е на сладкарница с една мелбичка в тия жеги след катеренето на Витошата... то... първо изгаряме калориите, после ги възстановяваме... И по тоя повод да ви се оплача... снощи се "навечерях" в 12ч. с една голяма паница спагети с водорасли (някаква китайска щуротия)... после подобаващо легнах да спя.... а тая сутрин една жена ми предлага място в маршрутката...  Embarassed Embarassed Embarassed Сраааммм  ooooh! трябва да се взема в ръце...сериозно стана положението....  Confused Confused Embarassed

По темата за цър - пъра - преди време с мама и тате ходехме в една горичка край село... има и язовир на близо, но аз не си падах много по тая част, та баща ми правеше барбекюто, след което хапвахме хубаво за обяд, той ходеше да хване някоя друга рибка (в повечето случаи колкото да почерпим мацораните в къщата на село), а ние с мама се припичахме на шарена сянка... Понякога идваха и приятели с нас - ние с децата се гоним из дърветата и берем букетчета на майките ни, а възрастните - на лаф мохабет... М, какви хубави времена бяха... После, обаче, настана инвазия на кърлежи, а аз с моята алергия от страх преустанових тези изживявания... Сега се моля бъдещия ми съпруг да е любител на излетите и да живеем в ... знам ли - район без животни и кърлежи...  много ми липсват тези времена Sad

lovekiss

# 91
Здравейте!  Hug

Сабинка Радвам се да те видя отново тук!  Hug Много прегръдки и целувки на малките и на теб.  Heart Eyes

Другарче Поздравявам те за решението ти да откажеш цигарите.   bouquet И аз от кога се моля мама да ги откаже.. тя мн пуши още от тинейджърска възраст ги е почнала прекъснала е само, когато е била бременна с мен и сестра ми.  Confused Говорим й постоянно да ги намали малко и постепенно да ги откаже, но файда няма.  Rolling Eyes А така се притеснявам за нея  Cry на скоро и откриха остеопороза, а то цигарите на всичко вреди.  Cry

Лили И аз съм "пушила" много кратко време, когато бях 10клас. През междучасията всички слизаха пред училище и пушиха цигара и аз да не оставам по назад от тях и аз  започнах да паля я е междучасията, я в някое барче или като се съберем на приказка с приятелки. Какъв акъл съм имала тогава.  ooooh! Добре, че един ден се осъзнах, когато докато бях в междучасие пак и валеше дъжд и беше бурно, а тогава баща ми пътуваше по корабите и докато беше цигарата в ръката ми замислих се за момент представих си, че баща ми по време на такива бури и дъждове е по средата на морето в г... на географията само и само за да ни осигури пари за нашето образование и бъдеще, а аз злоупотребявам със спечелените с труд от него пари като си купувам цигари. Почуствах се мн зле и от тогава не съм запалила нито една цигара, а и вече нямам такова намерение.  Rolling Eyes
Лили Какво означава иззай?  Thinking Имах една любима песен на Ум Калсум - "еззай , еззай , еззай я хабиби я иззай...  Whistling "

Кате Знам ги аз тия ненормалници  #2gunfire колко съм ги виждала из морската градина и по подлезите. Нямат срам тези хора..тц...тц..тц  Rolling Eyes

Вени Възможно е наистина да става въпрос за един и същ човек. А за къзълбашите "турци" съм чувала, че имат мн лоши традици, по-скоро отвратени, но не знам дали е истина. Но няма да ги коментирам тук.

Кате Акхиял За сладолед тук не съм си набелязала определено място, но скоро смятам да опитам от сладкарница "ДОМО" в мол Варна. Той е бил турски по стари турски рецепти от преди 300години. Уж бил мн хубав.  Flutter

Мелани Бързо оздравявайте!  Hug

# 92
Mаriam незнаех дали египтяните пътуват насам, но се запознах с едно момиче чийто чичо има розова ферма край Казанлък и бях изумлена. Явно България е добро място за бизнес, за тези които имат усет за това...
Аз също съм бивша пушачка и като се натрових с тази шиша на Златните през май още не мога да се оправя. Гласа ми има сега съвсем друго звучене Sad
Ажда в Кубрат откъдето съм аз има казълбаши и знам, че имаше нещо в сексуален план, но няма да приказвам по някакъв далечен спомен. Май беше ако жена остане вдовица, брата или бащата я взимаха за жена, но пак казвам може и да греша, защото това беше преди около 30г.

# 93
Вени Да, точно в сексуален план имах в предвид и аз. И други странни обичаи техни от него край съм чувала и много извратени...чак не ми е удобно да го кажа, но това са само слухове, които съм чувала от не малко хора, които са били добре запознати с тях. Все пак не искам да обидя хората от такъв произход.  Peace

# 94
  • Монреал
Здравейте, момичета!  Hug

Ние целия уикенд го прекарахме навън - брахме ягоди и си сварихме сладко, пазарихме за новия апартамент - беше суууперр! Сега пак се почва цяла седмица разминаване с кашоните, но най-после ще се местим другия понеделник  Praynig

Другарче, браво за смелостта. Аз никога не съм пушила, но мъжа ми пафка  Sad, обаче никога в къщи, винаги ходи навън да пуши. Казал е, един ден ще се откаже, трябвало да дойде правилния момент  Laughing Обачееее, майка ми е проклетия-пушачка, просто ужас - тая жена е заклет пушач и враг на чистия въздух, не знам как ще се разбираме с нея и с мъника, да не пуши около него.  Cry

Сабина - надявам се, че си изкарвате супер - наслаждавайте се на прекрасната ваканция!  Hug

Ох, много сте изписали, и пак не си спомням какво друго щях да пиша  Crossing Arms вие сте виновни  Laughing!

# 95
Дезърт-кажи моля ти се повече за тези хора...Да видя още какви преиначавания на религията има.... Rolling Eyes
Иначе е позволено в Исляма вдовица да се омъжи за брата на починалия и съпруг,но не и за баща му.

Шилан-чудесен ден си имала ConfusedЕдин от признаците за Края на Света е,че хората ще се свкуп.на улицата и ние,вярващите само ще ги молим да се отместят,за да минем Rolling Eyes
Вече и това се сбъдва Sad
Тук мин седмица арестуваха рускиня и арабин,че се целували в колата...още не са ги осъдили,но ако се докаже-за нея-депортация а за него-камшици + депортация.

Ра-ми сбирай багажа кака,яллла(хайде)!
Те сватбите са скука,ама ако не са мн.религиозни може и да има танци-манци,сега е модерно някви сватбени певци със смешни костюми на цветчета Crazy
Аз те искам в Маср като булка,не като гост NaughtyАааа,то момите и ергените по сватбите се запознават Wink Wink Wink

# 96
Лили, не съм виждала по двойки, а по единично  #2gunfire  Още от ранни зори  ooooh!  то май е болестно състояние, изпитва удоволствие някой да го види и да се отврати  #2gunfire

Дезърт, миналата пролет във Варна, отидох да се разходя сама по плажа. И един такъв малоумник ми изкара акъла. Вървя си, успоредно на  мен върви, други хора съшо минават, не ми е било подозрително. Аз вървя, той върви, мисля , че си разхожда кучето. Малко по малко почнах да се усещам. Стигнах до едни бетонни такива, не знам как се казват, странни, май са да спират вълните и гледам го тоя си бръкна в гащите  #2gunfire  Мен дим да ме няма, бягах като дявол от тамян  #Cussing out

Дезърт, дано и майка ти ги откаже тез проклети цигари  Praynig

ААААААА, момичета, не така за казълбашите, нали все се повтаря, че не бива да се обобщава по етнически и религиозни признаци, вие сте лоши, ние сме добри  Naughty  Joy

За сексуалната им култура не съм осведомена. Знам само, че виното е разрешено при тях, както е и разрешено събирането в една стая на мъже и жени, та сигурно затова не ги обичат другите мюсюлмани.

# 97
Момичета искам да отворя една интересна тема, за чудесата, които са ни са случвали в живота ни (за тези, които са преживявали нещо такова). Говоря в истинския смисъл на думата чудо, нещо което на другите едва ли им се е случвало.... Обикновено тези неща стават в много труден за човек момент, когато има големи финансови или здравословни проблеми, когато се намира в задънена улица за нещо или е преживял загубата на близък човек. Споделете ако нещо такова ви се е случило...

# 98
.............че виното е разрешено при тях, както е и разрешено събирането в една стая на мъже и жени, та сигурно затова не ги обичат другите мюсюлмани.
От повече нямам нужда-това не са мюсюлмани,но Аллаху Алъм!Аллах знае най-добре
Как не ги обичат останалите,кой знае още какви чупки от Исляма правят Simple SmileИ къде живеят?

Надя-на мен не ми се е случвало такова чудо,но на мъжа ми се случи на 2 пъти:повишиха го точно когато разбирахме,че съм бременна,което ни помогна с жилището,издръжката и др.материални неща и беше истинско чудо за нас,защото не го очаквахме Grinning

# 99
магде 4естит рожден ден на племенницата ти   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
мариям хлапетата са в див възторг  от тортата,и те молят да ми дадеш рецептата  Praynig Praynig Praynig
лили ами от 3 все едно трябваше да излезе араб4е  Laughing
тони е стига де,ние докато свикнем с единия ник,ти пак си върнала стария  Mr. Green,4естито сладко и нов апартамент,целувки на Тарик  Heart Eyes
надя да запо4на с идеята ти-веднъж катастрофирахме с колата-беше още преди да се оженя,и татко караше колата,обърнахме се на прав път в една канафка,нашите бяха добре,само аз съм изхвър4ала от колата,която се обърнала няколко пъти-когато се свестих цялата бях в кръв-главата ми беше пукната,имах спукана кости4ка на ръката и много синини,та малко след като дойдох в съзнание пристигна полицейска кола-запо4наха да крещят на татко защо бил обърнал колата #2gunfire-и при цялата ми кръвозагуба не извикаха линейка  #Cussing out,а нашите са се отипвали да спрът кола но никой не е спрял,спрял е само един шофьор на камион-и то4но когато се свестих 4ух неговия глас да казва да не ме местя ,4е може да имам нещо с4упено-за мой късмет оба4е малко след това мина линейка,с която са карали родилка до Ст Загора,та ме закараха до Казанлък,4е беше по близо,там оба4е ме шиха без упойка защото съм алерги4на и нямаше време за упойка
та елхамду лиля за 20 дена се взъстанових-без сериозни поражения

http://www.girlgamesbg.com/index.php?games=terribletriplets

ето една игра от мен за малки и големи-то трябваше да спец.поздрав за Дуа,ама я няма

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 21:52 от dtti

# 100
Lili, Деси благодаря ви за малките чудеса, които споделихте. Причината да отворя тази тема е, че тука май неколко мами сме малко депресирани и имаме нужда от такива истории, за малките чудеса, които правят живота по-лек за едно очакващо бебе семейство или такива, които са помогнали да спасят един човешки живот. Имаше един сериал Чудеса за един професор, който разследваше такива паранормални истории и който го е гледал сигурно си спомня историята за двете момчета студенти, които са родени на 1 ден и пишат по еднакво темите си. И тъй като едното момче се оказа осиновено тръгнаха да издирват да не би да са разнояйчни близнаци, но не бяха. После едното започна да сънува странни сънища, в които е на война и спасява живота на брат си, защото така е обещал на майка им, когато са тръгнали на война. И след това в съвремието, де едното момче получи бъбречна криза и другото се оказа единствения подходящ донор. Та така стана, че в следващия си живот едното момче върна живота на другото...

# 101
Надя-кои мами са отчаяни,притесни ме Rolling Eyes
Всички имаме трудни моменти....

Паранормални работи има,специално в прераждане не вярвам,но понякога от такива ,,случайности,,ми настръхва косата,но пък съм много любопитна за подобни истории Blush

чудо е как някои хора просто се излекуват от неизлечима болест..
или бебета обречени на смърт според докторите се раждат здрави..

Всичко е в ръцете на Господ и доброто и лошото и изпитанията и чудесата.

Дезърт-,,Имах една любима песен на Ум Калсум - "еззай , еззай , еззай я хабиби я иззай...  ''-как,как,как моя любов,как....как така се случва в любвта.
Свеки като си приготви една купа с кешу,сяда и гледа концерт на Ум Кулсум.
Снимки сложи ли от екскурзията?

дтти-кажи не ти ли прилича бившата на Мохамед(на Нур мъжа) на нашата Дезъртка?Е,нашата е по-хубава де Flutter

Мариям-сайта с тортата ми е блокнат,но ме заинтригува,давай докато не съм започнала диета Party

# 102
Привет!  bouquet
Надя, на мен не ми са се случвали подобни неща, но точно днес разглеждах темата за Седемте чудеса на античния свят и Новите седем чудеса на света. Даже си запаметих информацията в компютъра. Египетските пирамиди са единственото оцеляло чудо до наши дни. Разбрах, че са били претенденти и за Новите седем чудеса на света, но явно, че организаторите не са искали да има повторение. Жалко е, че Акрополът и Айфеловата кула не са сред Новите чудеса. Sad  Кремъл също. Доволна съм обаче, че Тадж Махал, Колизеумът и Великата китайска стена са избрани. Simple Smile
Лили, прости ми за невежеството, но веднъж прочетох, че египетските пирамиди не са част от културата на арабите. Четох, че арабите са завладели Египет по-късно, но също така съм чела, че самите древни египтяни са всъщност араби. В крайна сметка не знам какво да мисля. Ще ми обясниш ли?  Simple Smile

# 103
иска правилно си про4ела,пирамидите са построени много преди арабите да завладеят Египет,и да древните егоптяни нямат нищо общо с арабите -докато съвременните Египтяни са смес от местните племена и арабите-има голяма 4аст които са запазили и типи4ните за фараонските народи 4ерти
ЛИЛИ ако съм в грешка поправи ме,арабите произхождат от Арабския полуостров,след това са завладели целия Близък изток и Мъгреб и са стигнали и до Испания,като във всяка страна която са завземали са се смесвали с местното население-затова в Сирия ,Ливан  и Йордания-има доста светли хора,а  тези от страните от Залива,са по тъмни-при тях не са се смесвали светли гени
лили по скоро ми прили4а на сестрата на главната героиня от другия сериал

# 104
  • София
Eeeeх, Лили- заслужи си почерпката, макар и само виртуална! Wink

Къде ти съм малка бе, пиле?Ни на възраст съм малка, ни на габарити!Някъде из постингите ти, ако не се лъжа , прочетох, че си само на скромните 26 години...Ти си младичка, ама аз мила след един месец ще закова 34, та е напълно резонно да имам щерка на 11.Родих я на 23, ама иначе хабибито ме "излъга" на ненапълнени 21, още бях едва втори курс в УНСС.Ама  нищо де, на 34 пак се чувствам млада! Wink LaughingКолкото до цигарите и аз досущ като теб пушех от гъзария, в моите ученически години пушенето се явяваше своево рода виза за влизане в тайфата на "важните"...Чудя се на тогавашния си патешки акъл.. ooooh!Продължих да пуша  до момента в който разбрах, че съм бременна с голямата и оттогава не съм и помирисвала цигара..Явно толкова ми е била голяма и пристрастеността..
Колкото до басейна, ИншаАлла един ден да си имаме и наш...този на снимките е на моя приятелка, живееща съвсем близо до София.А иначе ние сме се закотвили баш в центъра на София, до НДК, та както знаеш там собствен басейн и къща ще видим през крив макарон... CryАма поне витрината на сладоледите Пианеди е до нас, нали Кате?Май съм въз гадничка и за да ти се реванширам, мило Кате Мароки, виртуално те черпя с едно сладоледче.
А пък като те видя отново, ще те черпя истински и то във фунийка! Wink Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт