Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 249
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
предполагам рогчетата имаш предвид! Много се радвам, че са ви харесали и съм била полезна!  Grinning
Иначе правилно съм разбрала, коя е режисьорката. Тя играе и главната роля. Филма е хубав, определено добре се е справила с работата си.  Peace

# 211
Манел, точно така , проф. Спасов беше, но почина и ни взе проф. Станков.

Пина, щом им бг субторти, ще го гледам. Като те видя и се сещам за Рогчетата на Пина  Joy   chef  

Не знам дали 7 е магическо число, но 666 нали е числото на дявола. Та мойта лична карта завършва точно на 666  Twisted Evil   Joy    Пък и Ахмед твърди, че има нещо дяволско в мене  Mr. Green   астагфиралла

Дезърт, познато ми е това, ти си гледай ученето, не мисли за момчета, като му дойде времето ако ме слушаш, ще се ожениш за добро момче, ако не-вече не си ми дъщеря  Rolling Eyes  Heart Eyes
Моя татко ме е прибирал от .....терасата, защото комшията седял на улицата и си говорим  Joy  Ама тогава не ми беше смешно, как плаках и се сърдих и му казах, че е талибан, а татко вика , да талибан съм и нямам дъщеря да става за смях.  Е, толкова ли е лошо да говориш с някой от терасата си  Rolling Eyes  
Пък на сватбата на наш роднина /татко обикновено не ходеше по сватби, за да не бил правил евалла  Sunglasses  /  някакъв дойде да ме кани на танц, и татко както си седеше, погледна го и най-спокойно му каза,  махай се оттука. А тоя уж някаква мутра се пишеше тогава, вече като ме види и не смее да ме погледне   bowuu

Да си призная, и аз като Марси, не заех за цър-пър, модерна работа ейййй. По нашенско му викаме чушка-пръжка   hahaha

6нови отговора!!!!!!!!!     bowuu 

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 14:34 от Шилан & Шиар

# 212
  • по пътеката
пина, 1 4ас разлика ние сме така 13.23 в момента, вие сте 14.23 ! за нагледност! Laughing
аз ти се каня на тези рог4ета ,но у бг  ве4е! тука са ме ядосали с техните претенции! я да видя моите юнаци в бг как ме 4акат да им правя вкуснотии! тука им дай макарони и за друго не питат!битер италианците с тези пасти! #Cussing out
интересен ще да е филма, има ли го в замундата, 4е арена не ме иска! Mr. Green

# 213
мерси, Марси, за часа! Значи сте 1 час назад?  Thinking Аз назад, напред не мога да ги оправя, много съм зле с пространственото ориентиране...  ooooh!
Като кацна, ще си върна часовника с един час.  Thinking
Филма предполагам, че го има в Замундата, те май едни и същи неща качват и по едно и също време. Мен Замундата не ме иска, та не мога да проверя там. Ти си точно за тоя филм, че насред арабския има 2-3 диалога на чист френски, които не са преведени. Не се губи смисъла на филма, ама друго си е да разбереш какво се казва.

# 214
ГАЛИ Рожденият ден на едно дете е най-щастливият ден и за майката,която му е дала живот!Нека твоят син много да те радва и да порасне красив и талантлив като теб!Честит рожден ден, Марти! Пожелавам ти 1 весело и безгрижно детство, изпълнено с веселие и много игри. Нека усмивката ти никога не слиза от лицето ти, да растеш здрав и щастлив за радост на мама и тати.   

# 215
Пина, за този филм за първи път разбрах, когато гледах "Inside the Middle East" по CNN. Много интересно предаване, там съобщават много за живота в арабските страни. Не знам точния му час на излъчване, но преди винаги го хващах в събота следобед. Напоследък не съм го гледала, за което искрено съжалявам. В IMDB пише, че филмът е копродукция между Франция и Ливан. Надин Лабаки наистина е много красива:
http://cache.daylife.com/imageserve/07xh0apfkNcOA/610x.jpg
Благодарение на това предаване се убедих, че арабките са много красиви. Там съм гледала 100 пъти по-красиви от Надин арабки и то не известни личности, а съвсем обикновени момичета.
Арабските страни участват ли в конкурси за красота? Например "Мис Свят " или "Мис Вселена ", или религията забранява участия в подобни конкурси? Thinking

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:07 от Iska

# 216
Деси Заслужено е за успеха един гсм номер.  Flutter

Пина Да не си се запътила към Тунис?  Heart Eyes

Кате те нашите бащи ще кажеш, че сякаш са от една рода.  Laughing Чак пък толкова мн да си приличат по манталитет.  ooooh! И моя е абсолютно същия. Даже на улицата ако ме заприказва някой познат и баща ми веднага започва да гледа недоволно.  Laughing Ама свиква вече...няма де да иде..трябва да се примири,че дъщерите му растат.  Mr. Green

# 217
Момичета да се похваля, че тъкмо ни пуснаха цифрова телевизия и сега имаме и Ал Джазира и един марокански канал Simple Smile  Party

# 218
Момичета да се похваля, че тъкмо ни пуснаха цифрова телевизия и сега имаме и Ал Джазира и един марокански канал Simple Smile  Party

това в БГ ли? Коя цифрова? Ние сме на обикновен кабел, но ако пускаме цифрова, да го имам предвид.

Пина Да не си се запътила към Тунис?  Heart Eyes

О, йе!  Party

# 219
Ние сме към Кабел ТВ, но сигурно има и други в различните градове. Като гледам колко български телевизии има, мале мале идея съм си нямала досега. Дори има един канал с изучаване на английски  Peace

# 220
Е браво Пина добър избор.  Heart Eyes Завиждам ти благородно.  Flutter После чакаме мноого снимки от тунизийска земя.  Wink Да удариш и един мезуед за нас.  Party

Вени Ще гледаш Ал Джазира.  Flutter Много помага ТВ-та за да се научи език. Ние вкъщи имаме един иракски канал на тюркмените. И те там мн често превеждат новините от арабски на турски или обратното и мн неща съм научила ей така само от сеир.  Laughing

# 221
Надя, завиждам ти за телевизиите! Може ли да те попитам колко струва абонамента? Simple Smile
Принцесо, туркменският език близък ли е до турския? Аз съм слушала азербайджански и туркменски песни и не знам защо, но имам чувството, че азербайджанският език е по-близък до турския, отколкото туркменският. Thinking

http://youtube.com/watch?v=SWoPcKURDsc

http://youtube.com/watch?v=oGWlngTTKz8

# 222
Какво е мезуед??  newsm78
Снимки ще има много! Няма да е скоро обаче, има още време до тогаз... за съжаление. Може и един тунизийски шал да си купя, та да последва съдбата на египетксия ми.... в шкафа  Tired

# 223
.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:52 от pina

# 224

Общи условия

Активация на акаунт