калкулатора???

• 7 658
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
При мен съвпадаше с този на гинеколога ми, но детето се роди 9 дни по-късно.

# 46
  • Стара Загора
Точен е според мен

# 47
  • Варна
Еми той няма как де не е верен, това е програма. Просто изчислява по зададени стойности ..... Какво може да му е неточното ...   Thinking . Все едно калкулатор да сгреши колко е 2+2+2 и т.н. Безсмислена тема ........  :whistling: . Само да си чешем клавиатурите .....   ooooh!  А и можеш сама да си го изчислиш, просто прибави към датата на последната ти менструация 9 месеца и 7 дни и ........ това ти е термина   bouquet

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 14:03 от Empres

# 48
  • София
Еми той няма как де не е верен, това е програма. Просто изчислява по зададени стойности ..... Какво може да му е неточното ...  Thinking . Все едно калкулатор да сгреши колко е 2+2+2 и т.н. Безсмислена тема ........  Whistling. Само да си чешем клавиатурите .....  ooooh!
мда ама ето, че ако според този калкулатор 2+2=4, то според този в мама и бебе 2+2=3......

# 49
  • Пловдив
И калкулатора, и лекарите изчисляват почти еднакво датата на термина, когато работят при равни други условия за всяка жена. А фактът на зачеването и раждането са съвсем различно нещо - не може всеки да ражда по часовник. Щеше да е много лесно  Joy
Те зависят от овулацията, а тя, от своя страна, и от дължината на цикъла, и от много други неща...
Така, че датата на термин е ориентировъчна, а не абсолютна величина  Wink

# 50
точен е при мен

# 51
  • Попово
показва ми с 2 дни повече от колкото казва гинеколога

# 52
# 53
За мен беше точен.

# 54
Калкулаторът ми изчисли термина за 23 декември, а докторът - за 25 декември. Rolling Eyes

# 55
# 56
Моят отговор го няма в анкетата.Родих в 42г.с./т.е. преносих доста/За мен калкулатора не е верен.

# 57
На мен ми се разминава с един ден с този на доктора също като на mel76. Докторката ми каза 29ти, а тук калкулатора го сметна 28ми. И си мисля, че калкулатора е по-точния, защото за разлика от АГто отчита, че годината 2008ма е високосна smile3503 . Така че, да смятам го за верен! А факта, че едва 5% от мамите раждат точно на термина си е друга работа Grinning !

# 58
  • Варна
С един ден се разминава

# 59
За тези, които ще раждаме след 29,02,2008 е нормално да има разминаване с един ден, тъй като калкулатора отчита, че февруари е от 29 дни, а докторите не го вземат присърце това  Grinning
Иначе на мен ми определя вярно, както е според докторите и по дебелите книги, но само аз си знам кога са станали бебетата, а Господ кога точно ще се родят  Wink

Общи условия

Активация на акаунт