Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 220
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ехо, много сте мили както винаги!
Хайде който може да идва на морето, тук е наистина прекрасно!
А Любе плажа беше страхотно чист , пясъка също дори и на мен ми беше кеф да се въргалям и цапам. Хубаво да си изкарате !
Лида ,вашите снимки са толкова хубави също. Идеално изглеждаш, много сте усмихнати , а каква чистота ,супер !
От вчера е адска лудница у нас, занимарила съм всичко, ставам да пооправя!

# 106
26 браво на вас !!!!Добре дошла в отбора на бременните  Hug
Ще видиш не е трудно,бремеността си върви ,детето си пораства. Моето започна да слуша повече и е готова за кака  Grinning
Тъкмо сме още на същата вълна и без да усетим ще сме отгледали 2 деца  Wink

Лида мерси за поздрава  Simple Smile Каката е доста пораснала вече ,щом вече е и без пампа .....ще си починеш малко от пампи.

Любе значи се готвите за моренце  Party еха и аз чакам вече другото лято да идем с децата.

Ани от Бургас и вашите морски снимки са супер  Party

Ние днес заминаваме за село на гости на баба  Grinning   там ще почиваме 10 дни.

Вили и аз се бях заканила да пиша чак като се върна ама не издържах при такава хубава новина от мама 26   bouquet

Целувки на всички  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 10:50 от Zorri

# 107
Зори,приятна почивка-дано да е по-прохладно на селето,че тук пак стана страшно/днес за пореден път щях да колабирам на улицата/..
Лида,много сте хубави...пу-пу.....само дето бях отворила няколко албума вчера да разглеждам и по едно време като видях на снимка нашата снаха и сватята и реших,че съм объркала албумите-но после загрях,че сте дружки ....та,мерси ,че ни показа и тях.
Ние си имаме гости/сестра ми/ и тия дни хич не остава време за подробни разписвания,но виж по нощите чета-та се надявам да има какво да чета довечера.......

# 108
Честито ембрионче , 26! Много се радвам за теб !  Grinning
Дано бремеността ти е лека и спокойна и да ни зарадваш накрая с пухкаво и здраво бебче!
 Hug за всички момичета .
Извинявайте , но напоследък само гледам как да си почина и се чувствам леко бръмннала .За това не се разписвам .
В петък заминавам на гости на мама без инернет и даже и телевизия не искам да гледам - ще ходя на плаж , ще чета книжки и ще си играя с Нана  Grinning
Като си дойда ще се обадя надявам се по свежа и отпочинала .
Ще ми липсвате !  Heart Eyes

# 109
ПРивет на всички  bouquet и много благодаря за милите думи!!!
Честито и на другите бремелинки, за които дори и не подозирах Joy
За памперса - слагаме го само нощем, за да спи по спокойно, но и него скоро планувам да махна.
НАправо ви завиждам за морето, ние ходим тук по езера, но се надявам догодина вече да сме си на черно море Simple Smile
Страхотни снимки....хм, ще трябва да се организирам и аз да пусна скоро
ЛЕк ден ви желая Heart Eyes

# 110
lida,къде живееш точно в Лондон..може и на лични...

# 111
 Привет!
 Трупясах се за малко, докато извадя едните пердета от пералнята и сложа другите, да поровя за малко инфо за ходенето с малки деца по туризъм. Та значи, ходи ми се на хижа Рай от Калофер, ама понеже мъжът мрънка за крака, вени и не знам си какво още, реших да сверя с Форумът. Не вярвам да е невъзможно, но на човекът не му се носи и моят багаж, или самарът с бебето; на мен пък не ми се ходи по баирите с мрънкащ мъж, та се чудя, аджаба, другите хора как се справят с дете и багаж на ~5ч преход сами. Не може да няма такива, все някой (екстремист) ще да е пробвал.
 Пералнята спря, времето ми свърши.
 За протокола: Деница е добре, вчера ходихме към Видимското пръскало, очарована е от разходката.

# 112
Привет и от мен! И аз съм същата като теб a witch.Използвам намалението,че малкия спи, пооправих тук таме и се тупнах да поровя малко. Аман от тези мрънкащи мъже, то остави  децата ами и с тях ако се занимава човек...Днес съм му сърдита на моя и не му говоря...не че ще се стресне де...
И аз да кажа, Ники също е добре, голяма игра пада, вече спи не в кошарка,а в легло, много му хареса, качва се слиза сам, голям батко .... А какви ми ги говори, божке...голяма веселба сме.

# 113
  • Варна
Здравейте!
Най-накрая се реших да се разпиша и аз преди да сте ме забравили  Embarassed
Около нас няма кой знае какво ново, Криско ходи на ясла, аз на работа...От понеделник е без памперс на ясла, за сега са ми върнали само 2 чифта мокри дрешки. Той все още не казва всеки път, но аз го слагам през 20-30 минути на гърнето и съм инструктирала лелките да го правят и те. Другото е, че от няколко дни насам започна да говори малко повече - казва се Тито, айш -това е аз, крещи по телефона ауооооооо... днес докато аз си мисля, че говори с баба си по телефона той затворил и набрал една приятелка и изпратил 2 смс-а.

26, честито и от мен   bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

Това беше за сега от мен, че обедната почивка свърши и гоня срокове.

# 114
Ха здравейте и от нас. Лелей и аз не съм писала от сумати време. Като 4ета колко бебета ще има...не е истина.
И на мен пак ми се иска ама като че ли не съвсем. Йоана е станала повече от отвратителна...само на въпреки ми върви. П свой начин сладка е, но наистина понякога ами се иска да да и извия вратлето-по два - три пъти на ден поне. Непрекъснато иска нещо, на всичко казва няма или не искам (като я карам нещо). Рядко е спокойна и ведра. И аз притеснена се юрнах да чета книги за детската психика. Та напипах едно място дето много ме успокои...пишеше нещо от рода ..."Ако смятате че мисията на Вашето двегодишно дете е да Ви трови живота и е най - големият злодей, който познавате...то се развива нормално , всичко е наред и т.н. Не знам докога така, гледам да се сдържам ама вече не мога...опитва се да ме лъже и манипулира че я боляло не знам си какво...държи се като бабичка-изморена съм, боли я нещо през около две - три минути и само се оплаква. Вече не се разсейва лесно, ако нещо я впечатли ляга и става с мисълта за него, дразни се като не може нещо, абе ужас направо. Иначе не и млъква устата, говори много правилно и много разумно наистина.  Стамала е и много отворена, което хем ме кара да се смея, хем ме дразни. Преди няколко дни я питам ти как взе флумастрите и тя ми се хили и ми вика ... "с мерак"... Също е адски нахална, направо нагла, а такива деца така ги мразя че не е истина. Имали сме приятели с такива деца на по 2 години и заради наглите деца сме ги избягвали а еточе сега и нащо е такова...Извинявайте за дългия пост, при вас така ли е?
Морето май ще ни се размине, че мъйа ми не е имал почивен ден от юни. аз пък не ходя вече на работа че не ме кефи и ... те така.

# 115
Здравейте!
Най-накрая се реших да се разпиша и аз преди да сте ме забравили  Embarassed
Около нас няма кой знае какво ново, Криско ходи на ясла, аз на работа...От понеделник е без памперс на ясла, за сега са ми върнали само 2 чифта мокри дрешки. Той все още не казва всеки път, но аз го слагам през 20-30 минути на гърнето и съм инструктирала лелките да го правят и те. Другото е, че от няколко дни насам започна да говори малко повече - казва се Тито, айш -това е аз, крещи по телефона ауооооооо... днес докато аз си мисля, че говори с баба си по телефона той затворил и набрал една приятелка и изпратил 2 смс-а.

26, честито и от мен   bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

Това беше за сега от мен, че обедната почивка свърши и гоня срокове.

интересно... Grinning и ние на сина ми казваме Криси....а той си казва Тити...

# 116
Здравейте върнахме се от село 
Беше отпочиващо и прохладно  Grinning
Мимик и аз като съм чела тук-там пише че децата към 2г. са в детски пубертет.Моята като си е в къщи слуша и навън като е с мен.Обаче като ни дойдат деца на гости си пази играчките и трудно дава нещо  Confused и пада едно дърпане ......като сме на гости и там има деца пак съм на нокти.Та гледаме да избягваме домашните мероприятия.

a witch ние сме правили с детето лек преход от около 2 часа,но тя спираше често, разсейва се и само я подканяхме да върви.На наклоните таткото я носеше.Още са малки децата за дълги маршрути според мен.Ние другата седмица сме планирали излет в планината от сутринта до вечерта,но с обяд сред природата и барче после и разходка из планинското градче и трябва и да поспи някъде......и сигурно ще е в колата  newsm78   още мисля  как да си изкараме най добре......
Хайде лек ден от мен,че излизаме сега по магазините  Grinning

# 117
Привети  от мен !
Завърнах се от почивката , не много отпочинала ама карай !  Wink
Все пак съм доволна .Мимик бързам да ти отговоря че и Нана е така .Не просто ми къса нервите , а такива глупости говори и прави че не е истина .... на всички вика :Махни ми се от главата , не ме гледай , успокой се , не ме пипай .... държи се враждебно и инатлийски .Не ми слиза от ръцете , реве и се тръшка винаги да е нейното .Не проявява признаци на каквато и да е самостоятелност , не ще упорито да сяда на гърне - сам на тоалетната чиния - тези хора в яслите как ще я учат , направо не знам .Все пак съм спокойна че е имало  и други диванета като нея , та ще видим .Онзи ден си мислех как ще се социализира и ми стана едно притеснено ... Sad не можах да заспя .Виках си че с този инат и характер децата няма да си играят с нея , ще я отбягват , че  с тия глупости дето ги дърдори  няма а си има приятелчета и като ме блъсна някаква паника забравих и сън и всичко .Просто тази седмица , която изкарах плътно с нея ми даде да разбера до каква степен е и очарователна и невъзможна .
Уф и аз си излях мъката и притесненията и ще трябва също да прочета повече за детската психология . Sunglasses
Иначе по повод дъгите преходи с деца ....ентусиазмът ти е заразен    a witch  , но честна дума аз лично не бих се навила , защото Нана ще ме обеси от висене по врата ми , а баща и ще ми ореве света . CrazyЩе почакам да порасне повечко , а тези дни обмислям разходка до Витоша .
Анелиз , пиши повече като имаш време !
От мен целувки и прекрасен ден !   Heart Eyes

# 118
  • Варна
Другото е, че от няколко дни насам започна да говори малко повече - казва се Тито,

интересно... Grinning и ние на сина ми казваме Криси....а той си казва Тити...

Явно така се превежда на бебешкия им език Wink На приятелката ми дъщеричката също му казваше Титко до скоро.

Вили, Мимик, съчувствам ви за оправните щерки. На приятелката ми дъщерята /тази дето казва Титко/ по същия начин- говяори много, може да те купи и продаде без да й мигне окото...а номерата нямат край. При нас още няма такива неща, но нали с всичко изоставаме от момите  Mr. Green
Сега съм в къщи и ще се гледаме с дребосъка. В събота вдигна температура и повърна, давах хомеопатия, но като стигна 40 градуса се доверих на добрия стар Панадол. В неделя същото. Днес личната лекарка му пусна кръв и урина, да не би да е някакво възпаление. За сега няма температура, но след малко като легне предполагам, че пак ще я покачи. Лошото е, че свикна на ръце и гушкане и както винаги след разболяване ще има "ревящ" период, докато разбере, че не може все на неговото да става. Аман от тези болести вече #Cussing out

Отивам да го приспивам, после ще поработвам на компютъра и ще надзъртам тук  Wink

# 119
Привет   bouquet
Аз съм чела за първия пуберитет на децата, тук го наричат terrible2, т.е. ужасните 2, защото това е времето когато децата откриват много неща, претърпяват много бързи промени и на всичкото отгоре точно тогава трябва да се започва и с възпитанието им. Ние определно сме си в пуберитета и за съжаление тежко го изживяваме, ама какво да се прави...ще търпим докато отмине #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт