. Малката направо ми разказва играта
, днес беше върха на сладоледа и така побеснях, че и крещях няколко минути без да спирам и бълвах само змии и гущери
. Така ме разтреперва по някога, че незнам как още се стърпявам и само по задника я пляскам. Голяаааааамо мрънкане мрънка моита щерка тези дни, направо в мозъка ми бърка разбирате ли
. Случаино обаче забелязах, че са и тръгнали наведнъж последните 4 кътника, та реших, че тези номера дето ми върти са от това. Няма да ви разправям с подробности, положението е същото като при вас, само дето днес два пъти ми се напишка наи-съзнателно и ми вика мамоооо има аки, полудях ви казвам
. Незнам защо го прави, като вече от около два месеца си пишкаме и акаме в гърнето или на тоалтната чиния и си казва. Kакво и стaва тези дни, не е същото дете, на всичкото отгоре и не иска да спи наобяд, което за мене ееееееее... дълги дни без 5 мин. почивка и тишина
. След бурен рев и тръшкане обаче веднага тича при мен и се гушка и почва "мамо извиняваи". Хем гледам да се държа сурово, че е виновна, хем не мога да и устоя на извиненията и ласките. Милото ми детенце, толкова много си я обичам, а толкова много ме ядосва, как се възпитават така деца кажете ми Аиде и аз се оплаках, но ще гледам вече да се поздържам, че взаимно се изнервяме. А пък и сега не е многo полезно за мен да се нервирам
. Какво да се прави, деца са ни, те ще ни ядосват и те ще ни радват. да са ни живи издрави. Хаиде лека ви нощ от мен милички.
Това ми епочивката, после се започва с безсънните нощи.

.И пак едни такива ги е наговорила,че четох с огромно удоволствие.

покрай тях....