Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 221
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Ох, здравеите и от мен. Започвам с "Ох", защото и аз съм в този филм момичета Tired. Малката направо ми разказва играта ooooh!, днес беше върха на сладоледа и така побеснях, че и крещях няколко минути без да спирам и бълвах само змии и гущери smile3511. Така ме разтреперва по някога, че незнам как още се стърпявам и само по задника я пляскам. Голяаааааамо мрънкане мрънка моита щерка тези дни, направо в мозъка ми бърка разбирате ли smile3537. Случаино обаче забелязах, че са и тръгнали наведнъж последните 4 кътника, та реших, че тези номера дето ми върти са от това. Няма да ви разправям с подробности, положението е същото като при вас, само дето днес два пъти ми се напишка наи-съзнателно и ми вика мамоооо има аки, полудях ви казвам smile3515. Незнам защо го прави, като вече от около два месеца си пишкаме и акаме в гърнето или на тоалтната чиния и си казва. Kакво и стaва тези дни, не е същото дете, на всичкото отгоре и не иска да спи наобяд, което за мене ееееееее... дълги дни без 5 мин. почивка и тишина Crossing Arms. След бурен рев и тръшкане обаче веднага тича при мен и се гушка и почва "мамо извиняваи". Хем гледам да се държа сурово, че е виновна, хем не мога да и устоя на извиненията и ласките. Милото ми детенце, толкова много си я обичам, а толкова много ме ядосва, как се възпитават така деца кажете ми Rolling Eyes??? Като с памук ми вади душата.
 Аиде и аз се оплаках, но ще гледам вече да се поздържам, че взаимно се изнервяме. А пък и сега не е многo полезно за мен да се нервирам Naughty. Какво да се прави, деца са ни, те ще ни ядосват и те ще ни радват. да са ни живи издрави.
Хаиде лека ви нощ от мен милички.

# 121
  • Варна
Оооох, Лида...до преди 10 мин бях като теб. В предишния пост писах, че на нас ни е рано, но май съм си направила сметката без кръчмаря. Рев, тръшкане, хвърля по земята каквото хване. Накрая се навиках, един шамар по дупето, 3 мин рев в кошарата и заспа. Мисля си, че май в този период се опиват да се пробват- до къде могат да стигнат в глезотиите превейки се на бебета. А много добре разбират какво трябва и какво не.
Нашите съседи сигурно няма да ме поздравяват известно време  Embarassed Снощи пак имаше късен концерт на тема "няма да спя в кошарата". Нали беше болен няколко дни и спеше с мен или с баща си на спалнята. Вчера обаче реших да си върнем нормалното положение и не мина много добре. Мисля обаче за в бъдеще по никакъв повод да не го вземам при нас.

Какво ли прави Чушката с двамата юнаци? Сега се сетих за нея.

# 122
Добро утро, другарчета!

Първо искам да ви поздравя с хубавия празник

Честита Голяма Богородица!
Много здраве на вас и вашите семейства!

Е, много отпускарски го раздаваме, съвсем загуби темпо темичката ни. Дано само лятото да е така и да се посъживим на есен.
Гледам детски пубертет при 2-годишните обсъждате. Сигурно го има, на мен нещо ми бяга, може би защото не съм по цял ден със Стефан. Нашият ученик е добре, чукам на дърво,
терти месец е плътно на ясла. Невероятна промяна има при него, всичко започна малако преди двете годинки. Напредъка се държи в говора. Говори чудесно, е със силен акцент, но това не се брои. Дневният памперс го махна, но се опуска от време на време, човешко е.

В пет го взимам от ясла до 19 сме у дома заради жегите, само за 2 часа къщата е нагоре с краката, не ми се мисли какво щеше да е ако по цял ден сме заедно. Кипи от енергия, в този ред си мисля, че е нормално едно дете да е толкова енергично, любопитно... Просто ние не сме в състояние по цял ден да се занимаваме, да сме интерсни, да отговаряме на нуждите му от контакти и разнообразие. За това за n-ти път подкрепям ясла от 2 години ( е когато има взм., де).

Лида не знам дали от хормоните или вече от едрата ми физика, но трудно се справям сама със Стефан. Обикновенно вечер паля колата и отиваме в морската, където мегдана за действие е мн. голям. Пускам го и се скъсва от тичане. На моменти така бяга, че само си ме предтсавете как тичам, дъжейки корема... След всяка такава разходка, задължително взимам но-шпа.

Може би по-осезаемо е при момичетата ( нали момчетата са вечните мушмороци  Mr. Green ) да подражават на големите и да използват такива реплики в речника си, че направо ни парират, понякога ядосват, както е при Нана и Йоана на Мимик. Ще мине надявям се.

Казват,ч е на 2 години разбират, но не проумяват, така е поне до три.
Понякога си мисля, че са толкова невинни и наистина трябва да им се наслаждаваме, защото само 2-3 години, няма да са същите и всичко ще е невъзвратимо.

За това Мимик, не се ядосвай, недей използва думата отвратителна, чини ми се, че много силна и несправедлива за двегодишно дете. Предполагам, че Йоанка ходи на ясла, само август е почивка.

a witch , така ти завиждам на надомрската височина, на която живееш. Така ми лиспва планината. тази година не успях да избягам от Бургас. посещавам често подфорум на път..., там има много майки, които обикалят с малчовците, има какво да се научи, но на мен ми е рано затова.

Аз иначе съм добре, в очакване... По това време бях родила вече Стефан. Истината е че не ми се ржда в жеги. Поне до сряда да ми се размине. Сутрин се разходам, към обяд прибирам, похапвам и се налаждавам на хубав, следобеден сън. Simple Smile Това ми епочивката, после се започва с безсънните нощи.

ето и снимки на мама Мецана Simple Smile и Мечето Simple Smile

http://media.snimka.bg/0208/006672218.jpg

http://media.snimka.bg/0208/006672368.jpg

http://media.snimka.bg/0209/006672787.jpg

http://media.snimka.bg/0243/006741134.jpg

http://media.snimka.bg/0243/006741197.jpg

http://media.snimka.bg/0243/006741192.jpg

Хубав ден от мен!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:50 от Анe

# 123
  • Варна
Честит празник! Ако има именнички днес да им е честит именния ден!

Ане, то не останало... стискам ти палци всичко да мине леко и по най-добрия начин за теб и бебчо. А ние ще сме тук, в очакване на новината. До тогава ти пожелавам да успяваш да си почиваш повечко и дано Стефи е все така здравичък и послушен Hug

Днес е празника на Варна, така че честито и на всички варненки от мен! По случая ще има някакви тържества в морската, но ние с Крис ще отскочим първо до работата ми, а после ще видим какви празненства ни е подготвил кмета. Ако сте гледалои вчера новините- от понеделник в нашият град зареждането на магазини и заведения ще става само след 8ч. вечерта. Това е много добре за трафика на града, дано се подобри... лошото е, че нашата фирма се занимава точно с това и сега трябва за няколко дни да се организираме с нощни смени на хората. Но няма как, в Германия съм чувала, че магазините също се зареждат вечер. Явно копираме челен опит Wink

Е, аз ще ставам да се приготвяме, весел ден на всички!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:49 от Анелиз

# 124
Анитке, благодаря!

Да чух сутринта, че е празник на варненци.

Варненки, честит празник и весело настроение през деня!

Да Анитке, така е, зареждането става нощем.
Ех тази Варна, много красив град е. Бях там на 05.07. като ходих на 4Д при Давидков. Подредена, чиста, окосена Simple Smile ми се видя. Тука понякога тревите в кварталите стигат до над кръста.

Всички неразположения при Криско да отминават, мъж е той ще се справи Simple Smile

# 125
  • Варна
Благодаря за пожеланията, ще се оправи, къде ще ходи  Sunglasses
Варна не е чак толкова чиста и подредена, има много квартали с боклуци и треви... Е, за централните части се стараят повече, няма спор.

# 126
 Здравейте!
Ане, споко, има време за всичко; като се освестите ви чакаме на наш терен. Пък и Стефан ще може да се придвижва на самоход, а вие ще носите доста по - леко човече. И не само вас де, поканата важи за всички. Ако имате път към Габрово, обаждайте се, ще се радвам да се видим!
 А ние се поразходихме малко по Кърджалийско и после на юруш се прибрахме през Пловдив, та затова не съм тъсила пловдчанки, ама много ми се искаше, да знаете.

# 127
Привет, привет!
Ех,че хубавичко си приказвате...Аз тъкмо си мислех за Ане, и влязох една такава в очакване тука...А тя още чака Grinning.И пак едни такива ги е наговорила,че четох с огромно удоволствие.
Момичета и при нас е същото, малчовците се мислят хем за големи,хем се правят на бебета понякога, и ние бърборим ,едни думи едно чудо...Понякога ми иде да незнам какво да го направя, но като ми каже:Мамо бичам , и просто всичко изчезва...

Ане- каква си бременна  Grinning Hug Hug Hug, много си те харесвам!!! Стефи е усмихнат както винаги, божке ще стане бате и той .Сега гледай да почиваш ,когато можеш естествено и да имаш сили.А пък ние ще си мислим за тебе и ще стискаме палци.
При нас всичко е нормално, два дни ходим на моренцето да се плицкаме, само аз и той - оправяме се някак там...От миналата седмица една жена идва да го гледа за 1-2 часа,за да свиква, а иначе ще сме на ясла от септември,то не остана де. Свито ми е сърцето, но дано Ники се справи.Аз ще се опитам да съм спокойна.

Благодарим за поканата на а witch -и аз обичам планината, обаче кога пак ще имам удоволствие да и се насладя незнам...Имам чудесни спомени от Габрово,ех живот...

Хайде целувки на абсолютно всички!

# 128
Привет и от мен!
Ние също бяхме на море ,но се прибрахме вчера/малко предсрочно/,`щото цирка беше пълен-единия не ще във водата,другия не можеш го извади.......всеки реве,тръшка се......на това отгоре баткото ми вдигаше всяка вечер Т/ама както си трябва-39-40градуса/,та научихме и поликлиниките къде са,татито ни през цялото време беше с телефона,че от службата му едвам преживяха без него...и в крайна сметка сме си пак в жегите на Пловдив.Имах огромното желание да се чуем и видим с Бургаските мами и дечица,но поради горните причини-не остана ни време,ни начин.....
Гледам масово се оплаквате от периода на инатене-ако ще ви успокоя и ние сме там.......тръшкане,писъци,рев ако не стане на неговото.....с единствената разлика,че Иво все още не говори и няма обратна комуникация при нас.И с ходенето до 00 сме до под кривата круша......така,че ни бройте и нас в групата на борещите се с възпитанието...

а witch,другия път като се наканите пак-звънкай.....а Кърджалийския край и аз го уважавам много.......ама и вашия си го бива Laughing/и определено ти завиждам за климата-едва ли го докарвата не топло колкото при нас/
Ане,имаш няколко стиснати палеца и от нас........дано всичко да мине леко...и не се плаши-ще се справиш Peace
Анелиз,как е Криско?
Понеже,не съм чела назад-ще прегледам и тогава ще пиша повече...а засега Ви желая лека и прохладна вечер!
Ако имате време за губене-ето линк към морските снимки-много са,предупреждавам...и още имам за качване,но ако все пак имате нерви и търпение-пейзажите са от разходка с кораче по Ропотамо,а накрая има и снимки от Старозагорския зоопарк-на връщане го разгледахме и него: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274377

# 129
Ха здрвейте пак. Биахе за два дни на морето и за разлика от миналото лято-беше суууупер. Йоана спа отСофия до бургас непробудно и на връщане също. Там се запознаваше сама с децата-проблеми не сме имали. Верно-взимахме всичко което поиска но на тримата ни беше страхотно. Да висе похваля-язди пони детето и се справи много добре. Ще кача снимки. А май даже не сме си донесли и морското повръщане както миналата година:о)))))
Само мен сега ме тормози олка в ухото която ми стиска мозъка като в менгеме.
Лека от нас

# 130
Здравейтеееее и от нас с Диди!
Ние вече сме си вкъщи!Малко по диагонал ви прочетох!Привети на всички,ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ на тези които сме пропуснали!
Целувки на всички после ще драсна още,че сега имаме гости! Heart Eyes

# 131
  • Варна
Хей, Сонка, къде се бяхте изгубили с Диди? Усещаше се липсата...

Мимик, чакаме снимките  Grinning

Аз съм на работа, имам много ангажименти и задачи, но минавам да видя има ли нещо ново и най-вече имаме ли си бургаско бебе Grinning

# 132
Анитке, няма, мила, стиска, стискам и не пускам Simple Smile

стефан го бях родила по това време и бях забравила, но сега Малчо си седи на топло, лениво, лениво и не дава никакви признаци да излиза Simple Smile

аз обаче не се чувствам зле, ще ми се даже да минат жегите и тогва да раждам. в бургаското родилно климатиците бълват най-вече прах за съжаление.

Любе, ти май пак вършееш по нашето Черноморие. Различавам Равденския път на снимките, но пак не зацепвам къде е комлекса. Ивчо е много активен ми се чини, много енергия има в това момиче. Да са ти живи и здрави мъжете! Simple Smile

# 133
Ане,не само Ивчо....и тримата ми мъже са прекалено енергични и вече съм #Crazy покрай тях....
А,комплекса е точно по средата м/у Равда и Несебър/на гърба на Несебърския Аквапарк и от другата страна на пътя с/у останките от кораб на плажа/....ние и миналата година ходихме там и пак останахме доволни,но едва ли ще потретим-не заради условията-вътре в комплекса всичко е ОК-чисто,поддържано,обезопасено..........но заради застрояването наоколо и все повечето хора ходещи натам.................,че догодина без GPRS едва ли ще си намираме апартамента и ще можем да си подаваме с комшиите  през прозореца разни неща/наистина е страшно наблъскано и още се строи/.......дано догодина /ако сме пак из тоя район и си спестим екшъна с болестите/ обещавам вече да се обадим.
Сонка,айде,бе...затъжихме се...чакаме снимки....
И от Мимик...и от всички останали...
И бебетата ги чакаме........
Аз отивам да полягам,че нещо сдавам багажа в жегите/явно съм прекалила с охлаждането,че така съм се схванала-едва се движа/.....

# 134
  • Варна
Люба, готини снимки  Grinning Децата много са пораснали. Жалко за почивката ви, май наистина не останаха спокойни местенца по черноморието...

Качих няколко нови снимки от неделната ни разходка в Морската градина. клик
Всъщност са само 4, две от които с лошо качество. Не ме бива за фотограф и това е!

Общи условия

Активация на акаунт