Но днес моята приятелка Зори има рожден ден .
Зори , ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН мила !
Желая ти много здраве и сбъдване на всичките ти мечти !

. И накрая една служителка ме видя и ме извика да вляза,което много ме зарадва .Е от подобни ситуации много се нервирам, и това не е за първи път, когато бях бременна все не ме виждаха и все обръщаха глава така небрежничко, много са лоши хората вече...Сори за мрънкането,но още ме държи...

Снимки сега ще кача и ще пусна линк............
( пращам му само цветята ,без целувката
)
аз онзи ден като бях на лекар бяха заети местата за сядане и въпреки че им казах че съм добре и няма да сядам веднага ми станаха и казаха не може трябва да седнеш,как права ще чакаш........Те като не са ти отстъпили място ти е можело да почакаш малко пък да кажеш че тук ти е реда и да отидете с малкия до някъде и пак после да се върнете и той реда ти напредва аз така съм видяла че правят майките........
включване от мен вече в края на август.
Ани е станала много красиво синеоко момиченце , а на теб хич не ти личи че си толкова бременна ....какъв малък и спретнат корем си имаш 

Липсвате ми .
!
. Едва тази седмица чухме сърчицето, а да не гожорим че още не съм го и виждала, но за здравеопазването тук по-добре да не гожворя, че само си вдигам кръвното.

/
......та малко съм се попритеснила/особенно като знам Иво как яде пясък и пие вода като невидял/.....,макар че ни остава варианта с басейна..или друг плаж......
. И аз все надничах тука да разбера коя ли ще да е тази мама, но за тебе честно казано едва ли щях да се сетя
-ша прощаваш де. Та в този ред на мисли бързам да ти кажа (тихичко все още) честито и дано изкараш една лека бременност с едно сладко и здраво бебенце накрая
. Маи доста мами вече се престрашихме за втори деца, хаиде да са повече деееееее....
. Вече офицялно сме без памперса, даже скоро се научи и да кляка да пишка, и така поливаме тревичката и цветенцата
. Много съм горда, но държа да подчертая, че за този успех заслуга си има само и единствено детето
. Тя сама си реши че е дошъл момента, а преди това аз само зор и давах и то все не се получаваше.
, ама Честит Рожден Ден на голяма патерица, желая ти здраве и много радости в семеиството
. Сега ще се върна и снимките да разгледам.
. Да не те хвана срам че се отчиташ толкова редовно? Моля ти се не така, такива като мене трябва да ги е срам че никакви ги няма тука. Пиши деееее.Препоръчани теми