Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 219
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и прощавайте , че се вписвам с риск да ви обезпокоя !
Но днес моята приятелка Зори има рожден ден .

Зори , ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН мила !
Желая ти много здраве и сбъдване на всичките ти мечти !

# 91
Здравейте момичета  Grinning
Искам да ви почерпя днес послучай рождения ми ден

Благодаря на моята мила приятелка Даниела за поздравите   bouquet

# 92
 bdbaloni
Честит рижден ден, Зори!
Бъди здрава и късметлийка!
Успешна бременност ти желая.
Бъди щастлива и горда майка на две принцеси.
Весел празник!
bouquet

# 93
 И аз се включвам,за да поздравя Зори! Миличка, бъди много здрава,много щастлива!
  bouquet

След края на един дълъг и същевремено монотонен ден вече нямам сили. Вчера беше истинско изпитание за мен и Ники, трябваше да свърша работа в съда, и познайте чакахме на опашка цели 3ч30 мин/не наистина не си измислям и преувеличавам/и никой ама никой не ми отстъпи , всички бяха забучили погледи в земята и все едно го нямаше щъкащото и мрънкащо дете.То ако има на кой да го оставя,нямаше изобщо да го подложа на подобно нещо. Но уви нямам помощ от никъде  Sad. И накрая една служителка ме видя и ме извика да вляза,което много ме зарадва .Е от подобни ситуации много се нервирам, и това не е за първи път, когато бях бременна все не ме виждаха и все обръщаха глава така небрежничко, много са лоши хората вече...Сори за мрънкането,но още ме държи...

Ники бе с температура ,легна уж я свалихме и заспа, ще видим каква нощ ни очаква.

Дано вашата нощ е поне спокойна.

# 94
Зори,да ти честитя и тук-много здраве,късмет,любов,слънчеви усмивки и звучен детски смях да те съпровождат!Дано рожденният ти ден да е бил незабравим!  bouquet
И,ако можеш да дадеш рецептата за момичета Wink

# 95
  • Пловдив
Зори, честит рожден ден и от мен, макар и на патерица.
Пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти.

И да почерпя скромно, че мъжо има РД днес:

# 96
Добро утро и от мен !  kaffeetrmker_2
С малко закъснение , честит рожден ден на Зори ! Желая ти успешна бременност , здраво и сладко бебе и една послушна кака , която да ти помага .Нека цялото ви семейство да е истински щастливо Дано празника ви е бил весел

Пепи , да е жив и здрав  твоят мъж , да сте щастливи заедно и много да се обичате !

Хубав празник !

# 97
Благодаря ви много за пожеланията момичета   bouquet
Вчера беше доста дъждовен ден в Пловдив,та не празнувах както исках....плана беше да идем тримата до Асеновград и манастира,крепостта и после да хапнем и вечертта да се приберем.Тази екскурзия остана за някой по-топъл ден .........Вместо това правих вечеря за вкъщи,следобеда излезнахме на близо,че всеки момент се чакаше да завали и поседнахме в барче ,а Ани само мрънкаше,че люлките и пързалката били мокри  ooooh! Снимки сега ще кача и ще пусна линк............

Честит рожден ден на мъжа на Пепи   bouquet ( пращам му само цветята ,без целувката  Wink )

Люба момичетата много лесно стават  Laughing ето ние вече две ще имаме.....,ама  с момче сме назад......уж момче правехме,а излезна момиче  Laughing

Ани от Бургас  много лоши хора  #Cussing out   аз онзи ден като бях на лекар бяха заети местата за сядане и въпреки че им казах че съм добре и няма да сядам веднага ми станаха и казаха не може трябва да седнеш,как права ще чакаш........Те като не са ти отстъпили място ти е можело да почакаш малко пък да кажеш че тук ти е реда и да отидете с малкия до някъде и пак после да се върнете и той реда ти напредва аз така съм видяла че правят майките........

Темата ни вече едва крета,къде се покри тоз народ........

# 98
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253801&pid=6611091&lp=-1910
това са снимки от почивката ни......има от вилата,от София,от зоологическата......

# 99
Добро утро   bouquet
Тук качих снимки от моя рожден ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181255&pid=6617535&lp=-4657

Таз 5 страница няма ли да свършва,че вече 5 пъти се разписвах на нея  Embarassed Laughing

Желая Ви весело лято  Hug  включване от мен вече в края на август.

# 100
Приети , привети !
Дано софиянци са си взели чадърите , а не като мен да си забравят главата у дома, че какъв дъжд ще да плисне .... брррррррррррррррррррр

Зори , разгледах обстойно снимките ти и много ги харесах .Има толкова усмивки и настроение в тях  Grinning Ани е станала много красиво синеоко момиченце , а на теб хич не ти личи че си толкова бременна ....какъв малък и спретнат корем си имаш  Simple Smile
Никой не пише тука - дъжд не дъжд хич не ви задържа у дома или пред компютъра .Вярно че само аз и Зори го изкарваме на чат вече , ама .... newsm78
аз съм се засрамила и ще си трая тия дни , повече няма да пиша . Crossing Arms Wink
Хубав ден момичета !    bouquet Липсвате ми .

# 101
ПРивет на всички  bouquet!
БЕз бой ще си призная, че не съм влизала тук от ..... не помня....
В момента в живота ми се лсучват ужасно много промени и всичките много важни за мен и семейството ми. НЕ се оправдавам с това...само се опитавам да смекча вината си Embarassed
Исках да ви се похваля, че аз съм бремелинката, за която Люба пусна мухата Grinning. Едва тази седмица чухме сърчицето, а да не гожорим че още не съм го и виждала, но за здравеопазването тук по-добре да не гожворя, че само си вдигам кръвното.
КАкто и да е, ще опитамда влизам по често   bouquet
Лек Ден!

# 102
Ехо, тук съм и аз....
Ето, мама 26 си призна вече, и аз съм тази,която първа ще й честитя ! Миличка бъди уверена, бъди здрава и дано имаш една чудесна бременост! А промените ,които преживявате да се отразят добре на бебчо!Чакаме новини и мъничко снимки де! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Преди малко разопаковах багажа и аз, бяхме до Равда, на нашето място, беше великолепно, Ники се радваше двойно,ако не и тройно от нас...А това цоп,цоп просто не свърши, все към басейна го влечеше . Аз естествено от много гости не можах дасе нарадвам на моренцето ,но пък важното е че покрай мен имаше много усмихнати хора. Ето част от емоциите:

Целувки !

# 103
Е,26,разписа се най-накрая,че аз откак почти издадох тайната се пазя да не пиша,че току виж всичко съм си казала/без бой/ Mr. Green
А,сега ,ако има и други -да се похвалят/аз тоя път нищо за никой не знам-просто подканям,да не си правите погрешни изводи  Naughty/
Ани,да те питам как са Равденските плажове тая година,че ние пак ще сме в"Аполон",а по телевизията даваха едни репортажи Sick......та малко съм се попритеснила/особенно като знам Иво как яде пясък и пие вода като невидял/.....,макар че ни остава варианта с басейна..или друг плаж......
Зори ,много сладки снимки-ти наистина караш много красива бременност.........и Ани е все по-чаровна с тия сини очи..пу-пу....
То има много още за писане.........ама и купчината в мивката е солидна..та да отивам да се разправям с нея...,че няма кой..
Лека и спокойна......... Peace

# 104
Ха здравеите по никое време и от мен. Тука голямо затишие маи Rolling Eyes. Да взема да се стягам вече и редовно да влизам. Ама с тези гости месец и половина не мога да седна спокоино. Но вече терена е чист и както се казва живота си тръгна по старо му.
26, здрасти миличка, не си писала от памти века тука. Толкова много ти се зарадвах Hug. И аз все надничах тука да разбера коя ли ще да е тази мама, но за тебе честно казано едва ли щях да се сетя newsm78-ша прощаваш де. Та в този ред на мисли бързам да ти кажа (тихичко все още) честито и дано изкараш една лека бременност с едно сладко и здраво бебенце накрая newsm30. Маи доста мами вече се престрашихме за втори деца, хаиде да са повече деееееее....
 При нас иначе всичко е ок за сега, бебчо ритка, а каката все повече ме подлудява ooooh!. Вече офицялно сме без памперса, даже скоро се научи и да кляка да пишка, и така поливаме тревичката и цветенцата Joy. Много съм горда, но държа да подчертая, че за този успех заслуга си има само и единствено детето bowuu. Тя сама си реши че е дошъл момента, а преди това аз само зор и давах и то все не се получаваше.
Аниииии, така ви завидях за моренцетооооо, толкова сте готини и свежи Laughing.
Zorri, абе как така съм те подминала нещо, изкуфяла съм да знаеш newsm78, ама Честит Рожден Ден на голяма патерица, желая ти здраве и много радости в семеиството smile3525. Сега ще се върна и снимките да разгледам.
Вили, нещо ми се губиш Thinking. Да не те хвана срам че се отчиташ толкова редовно? Моля ти се не така, такива като мене трябва да ги е срам че никакви ги няма тука. Пиши деееее.
Хаиде да ходя и да се меткам в леглото, че утре ме чака рано ставане.
Лека и спокоина нощ.

п.с. Забравих да кажа че наи-после качих снимки в албумчето. Като цъкнете в коментари там са ми коментарите към снимките че неразбрах как се слагат точно под снимката.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84991&pid=6675391&lp=-1410

Общи условия

Активация на акаунт