Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 218
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
момичета къде сте?
нашата тема най-отдолу Confused
хайде по едно сутрешно

Вили съвсем ни изостави и сервира кафе само на работните мами Crossing Arms
аз тия дни съм мързелана и не се числя към работните. искам отпуска, искам на море  Sad
Ане страхотни снимки Heart Eyes
айде оплаках се
ваш ред е....

# 76
Добро утро !
Поли , приемам упрека ти , ама тук просто никой не пише , няма все моето си име да гледам я  Wink а кафе в работната темичка хич и не съм сервирала .... Crazy
Моята отпуска започва от 1-ви август и тази година  няма да има море , но не съжалявам , защото зарадвахме с подаръци други близки хора  Laughing а какво по -хубаво от това да направиш някого щастлив  Hug
Табби , ако искаш да се видим все пак може да вдигнеш телефона си - звънях ти поне 5 пъти ... newsm78 ако не весело изкарване при родителите  ти   и целувки на Иванна.
Аз ви изоставям и започвам да работя !   bouquet
Хубав ден !

# 77
Вили да не те обидих, това с кафето беше образно казано. Имах предвид че само там списваш последно време, и ни изостави аааа не може така. Тука май само ние ще си пишем всички са на почивки май.
Вили и моята отпуска почва тогава, аз все още тайно се надявам да видя морето тази година, но май няма. Много скъпо нещо ми се вижда, гледах по разни сайтове как са цените за преспиване -  Money ужас по малко от 500 лева за 4 ношувки в приличен хотел май няма. А вече с детето за тези квартири дето са по 15 лева на вечер не става, няма никакви удобства, общи тоалетна и баня - не върви.

Та мисълта ми беше какво ще правите вие? Тука ли сте? Среща да организираме нещо?

# 78
  • Пловдив
Хайде да не кажете че само вие сте тук. Аз само ви чета, че няма нищо ново покрай нас. Аз правя торти, Любчо беснее и все по-палав става.
За морето, тази година ще ходим, но за първи път на бунгала. Резервирали сме 3 броя, че сме 3 семейства с 4 деца общо. Сметнахме, че с деца ще ни е най-удобно там.
Ето тук ще сме: http://arapiacamp.hit.bg/about.htm
От 6-ти до 11-ти септември, че едно от дечицата почва градина и трябва да се приберем по-навреме  Simple Smile

# 79
Не се сърдя бе , глупости !  HugПриемам че не си ме пускате  Laughing
Пепи , чакаме снимки от морето .дано да си изкарате много хубаво ! Grinning
Да , наистина така се случи че в родната ни държава морето го направиха като за чужденци , за това може и ние да поизлезем в чужбина  Wink и догодина живот и здраве така и ще направим .
 Hug Hug Hug на всички и пишете повече !
Таталинка , чакаме солени морски снимки ! ( и подробен разказ ) Wink

# 80
Ехоо   здравейте   bouquet
Разгледах снимките на дечицата  Grinning
Пепи курорта изглежда добре,после ще кажеш дали е било хубаво,че и ние догодина да го посетим.Стая с 4 легла тъкмо добре ще ни дойде, а и морето пише че е на близо........

Ние също бяхме на почивка 10 дни на планина ( но не в станция,а имаме вила в Стара планина и само за почивка я ползваме) Снимки скоро ще пусна,че още са в апарата.
В началото на август пак заминаваме за 10 дни,но на село при баба.

За сега брамеността ми протича ок.Бебо вече рита много активно.Качила съм само 8кг. и в момента съм 56 кг.В понеделник съм на ехограф и ако резбера пола ще се похваля  Grinning

Гледам,че скоро друга юнска мама не се е похвалила с бременно коремче.То и двете години за гледане на дете изтекоха и повечето вече са на работа........то и аз ако не бях забременяла в началото на година после вероятно нямаше вече да се реша и работата щеше да ме грабне и щяхме да отложим до .......незнам кога  newsm78

В момента сме на тема ремонт у нас. Боядисва мъжо стени,слага паркет, теракот......след това ще оправим детската само за Ани и есента ако не се бунтува много ще се премести да спи сама.

Скоро пак ще се включа още в понеделник ако разбера пола на бебчето си  Heart Eyes

целувки   bouquet

# 81
Добро утро мили момичета!
Честит Илинден на всички празнуващи днес! Hug
Честито Чуш
Честито и на моето момиченце!
Честито и на тати!
Мили именници , носете името си с достойнство и чест.Бъдете щастливи и горди че си го имате.Нека да ви е живо и здраво !
Ако има пропуснати от мен- нека зло да ги забрави !
Весел празник Hug Hug

# 82
Ей, калпазанката,която не пише тези седмици се появява! Все си мисля за вас, и бях сигурна,че всичките сте на моренце, на планина или някъде си почивате...Дано прекарвате чудесно момичета, дечицата да са здравички и се радват на хубавите мигове заедно!

Ане -много си сладка с коремчето, сигурно и Таталина се е зарадвала на хубавата ненадейна среща! Стефи е толкова променен, а и с гаджето един сериозен!
Честит имен ден на твоята малка Вили! Едно голямо  Hug за нея! Благодаря за хубавите кафенца, току що съм си направила едно като видях твоето тук!

И аз съм ви подготвила няколко кадри, за да ни видите и нас, къде сме ту на село ,ту на моренцето,което едва скоро посетихме и естествено след третия път лепнахме някакъв вирус и сега се оправяме:
, , ,
тези едни сме големи мрънкала, какъв е този рев и недоволство незнам.
Днес ще имаме гледачка,нашата баба ще дойде , а ние с тати ще направим един купон на брега на морето, момичета да си призная не съм излизала от миналия ноември след 9 вечерта. Голяма съм ш...ка , но с ники няма как да е друго яче.

Много си ви обичам! Хубави летни дни!

# 83
  • Пловдив
Вили., честит да е именния ден на Нана. Да си носи името със здраве.  Hug

Честито и на всички останали именници

# 84
Здравейте  Hug Heart Eyes

И тук да честитя именния ден на Илиянка. Нана, нека много късмет ти носи хубавото име!

Утре съм последно на работа и ще се разписвам често. Този форум е голяма краста наистина, като сега се връщам отново в темеите назад за бебешори.

Със Стефан сме добре. Онзи ден си доставих удоволствието и напазарувах за беб дрешки.

Определено няма да почивам и сега. Идната седмица ще се занимавам с документи около предстоящи ни кредит. Да ни е честито. Утре влизам в 35 седмица, а като си предствя, че родих 37 г.с., ами то време не остана.  Тази бременност протича много по-приятн, но не във физически смисъл. Физически всичко тече  като 1 бременност, но усещенато е по-различно, много приятно, осъзнвайки какво ме очква. самото раждане чакам с терпет и първата среща, а как се радвам на предстоящото кърмене... Heart Eyes Много по-голям корем имам от първия път, казват че по принцип вторите бебета са по-големички.

Ани  Hug, трябва да се видим.

Поздрави и от другиден се включвам по-често.

# 85
Честит Имен Ден на малката Илиянка!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Щастливо детство и весели игри!!!!

Ане ти си вече почти на финала,стискам ти палци всичко да мине добре! Моят ред ще дойде като минат жегите за съжаление.....има още да чакам.......а вече не ми се чака.....
Покупки не съм правила.Взех преди месец само една синя кърпа с картинка , ей така за късмет  Grinning

Ани от Бургас добре сте си вие с моренце близо до вас  Sunglasses морските ви снимки са супер,аз само си мечтая за моренце и дано другата година отидем пълен комплект  Simple Smile

Ани утре е на ясла и от 21.30 сладко спи.Лелята все вика че била много послушна там,всеки ден я хвали че всичко си ядяла и че не плаче.Август яслата ни почива и чак септември ще започна да я оставям по цял ден.
  Стискайте ми палци утре да чуя от доктора това което искам  Wink

# 86
Добро  утро !
едно кафе с детелинка  за успешна седмица и за късмет .
Zorri усилено ти палцестискам и те чакам да се разпишеш в темата .
Анe като те четях и аз така се развълнувах ... сигурна съм че ако имам втора бременност ще се чувствам по подобен начин.... вече минала по пътя и очакваща всичко , което ще се случи по своя си неповторим начин ....прекрасно е .недейте така че ще се размечтая за второ , ей .... Embarassed
Ani много хубави са ви снимките ! Да си нацелуваш сладкото дете от мен ! Hug
Много благодаря на всички ви за поздравите за Нана , много , ама много мило ми стана  да знаете  ! Hug Hug Hug Hug за всички ви !
Вчера ходихме с нея и татко и на пица на вън и тя започна а се храни точно когато се появи една много дебела ленива жълта котка , с която падна голяма игра , та покрай това успя и тя да хапне  Laughing
У дома вечеряхме огромен пъпеш , хапнахме сладолед , гледахме детски филмчета и така финишира празника  Simple Smile
Много беше хубаво .
Е , забавих доста поста си , пиша го може би час , но половината офис е в отпуска и няма как , замествам наред  ooooh! Grinning
Хубав ден , момичета !  kiss

# 87
Здравейте
Днес Mucunka има рожден ден  Grinning
Люба Честит Рожден Ден!!!!!

Желая ти здраве,щастие и най- запомнящи се мигове с любимите ти хора!!!!

Всичко с бебето ми е добре.Вече и пола се знае  Grinning  момиченце.
Целувки от мен,скоро пак ще съм тук с обещаните снимки  Grinning

# 88
Добро утро мили момичета !
Честит рожден ден  на Люба и от мен ! (макар и с малко закъснение )
Бъди жива и здрава , много щастлива и обичана !

Тази сутрин София е потънала в дъжд и придвижването ми до работа с кола се оказа прекалено за нервите ми . newsm61
За това отивам да си лафя с колегите , за да се отърва от гадното си настроение ...надявам се дъждът да ви събере пред компютъра и да се разпишат повече мами , че само няколко си пишем тука ....срам , срам  Embarassed
На всички пожелавам  лек и безавариен ден !  Hug

# 89
Добро утро Hug

да сутринта София беше дъждовна, но сега гледам през прозореца и ми се струва прекрасно време за разходка,
ама няма Confused трябва да стоя в офиса и да работя.
В последно време съм една такава носталгична. Липсва ми работата в стария ми офис, старите колеги. В този офис обстановката хич не е приятна и не идвам с желание на работа Confused
вариант да се върна на старото място съществува ама чак за другата година, то не че е далеч ама все пак....
друг вариант е да сменя работата, за да имам нови предизвикателства, да има живец, да има тръпка, нови неща, нови хора..... в другиден съм на интервю... интервюто съвсем не знаи нова работа де, ама ще опитам, ще отида да видя за какво става въпрос. Не знам какво ще ме питат, не съм ходила на истинско интервю скоро, преди месец ходих на едно импровизирано, за 5 минути мина, общо взето май нищо не се получи..

ох извинете ме за фермана, няма нищо общо с темата ни, излях си тъгата, или по-скоро лошото настроение.

искам да ви пожелая свеж и емоционален ден

Общи условия

Активация на акаунт