Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 215
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Признавам, не съм ви чела подробно и се извинявам за пропуска...

Честит рожден ден, на всички дечица, които пропуснах! Желая им здраве и вълшебно детство!   Party

Последните две седмици ми беше ужасно напрегнато, но поне успях да взема 4 изпита, остават още толкова за септември. Но сега няма да мисля за тях.
Утре, живот и здраве, заминаваме на море и съм под пара с приготвянето на багажа. Три сака не знам дали ще ни стигнат...

Ето малко  снимки от рождения ден на Ени,  има още, но само толкоз успях да кача.

Бъдете здрави, усмихнати и слънчево заредени за свежи летни емоции    Hug

# 61
Здравейте и от мен Simple Smile

Таталинка, страхотни снимки Simple Smile. Весело изкарване на почивката и чакаме снимки Simple Smile
Много ми е мъчно и тъжно, че милата ми баба вече я няма, но живота продължава и благодарение на Иванна от време на време забравям за случилото се  Cry http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310929.new#new
В събота я водихме на зоопарка и участвахме в една томболка, та Иванна взе, че спечели Simple Smile Беше много щастлива и много се забавлява  Hug Ето и малко снимки от един рожден ден на едно красиво и невероятно момченце и от зоопарка Simple Smile

ОЩЕ ЗА ГЛЕДАНЕ

Лек и слънчев ден   bouquet

# 62
Мила Таби, моите съболезнования за баба ти! Flowers Rose Flowers Rose

Голяма чаровница е Иванна, но вече не ми прилича на Ели! Спомняш ли си преди време като намирах общи черти между Елена и Иванна.

Таталинке, ако имаш възможност и ти се разписвай  по-честичко, че ми липсват постовете ти! Страхотно е било купончето на Ени за рождения и ден!

Сега ме дърпат да обръщам внимание и набързо да ви споделя нещо странно, което забелязах в лентичката - днес с мъжа ми правим 8 години 8 месеца и 8 дни от сватбата, а днес е 08,07,08 - 5 осмици. Някой разбира ли от нумерулогия? Да знам, дали е на хубаво. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 12:51 от Pineapple

# 63
Таби съжалявам за баба ти Sad

Какво стана с нашата бременна морска мама Ане?
не влиза да драсне два реда как са, как е на морето.

Ени и Иванна са страхотни  Heart Eyes там в снимките на Таталинка видях и Нана - много нежна както винаги Heart Eyes

# 64
Поли, тука съм, тука съм, но все време не остава за писане, но чета редовно.

Таби, съболезнования. Аз също имам силна връзка с баба ми и дядо ми. Да са ми живи и здрави.

Чудесни снимки на всички принцеси Тея, Иванна, Ени...

Аз...няма да се радвам на принцеса, няма да връзвам опашки, но пак ще се радвам на юнак  Grinning
Ще си имаме момченце. Това разбрах едва в събота, когато бях във варна на фетална морфология. Не бях изненадана, имах предчувствие. Всички около мен сънуваха момиче, даже и аз така се нагласях, все женски имена гласяхме, но... съм си "отглеждала" малък мъж. Мъжка майка ще съм  Grinning В целия ми род сме само моми, аз имам сестра. Почти няма комбинация на 2 момчета, но аз разбих традицията. Междудругото връзката ми с бебето е толкова силна, че сънувах винаги момченце. Юнакът върви добре, по-едричък и в 33 седмица е 2 кг, при норма 1.700, макар че едва ли може да се говори за норми. Може да очаквам включване след 10.08. и дано да е така, че жегите ме морят. Нали и Стефан родих 22 дни преди термин.

Иначе работя на пълни обороти, чак себе сама учудвам. Като съм в движение съм мобилизирана, подредена, времето минава бързо. На ден минавам по около 80 км. Слава богу физиката ми го позволява. С първата бременност също бе така. Вече трети месец работя. На 18.07. съм последно на работа и после - чакане... Чукам 100 пъти на дърво, от месец Стефан е здрав, но продължава да плаче пътьом, там е ОК.

Относно памперса, у дома Стефан е изсцяло без. В ялата му слагат за съня. Нощем е също с памперс. Много се стиска обаче, не може да преодолее още бариерата и стиска до последно, ако не успее в гърнето, върши работата в гащите и сменяме. Предпочитам така, отколкото противния, запарващ памерс. На разходка е пак с резервни гащи.

Дидка, звучи супер. Обожавам такива изненади. Веселите се на ниво, точно в твой си стил.

Лека нощ!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 22:28 от Анe

# 65
Добро утро и от мен !
Поли , мерси за думичките за нежната Нана  Heart Eyes трябва да ги съберем с Вики , за да си играят някой ден в парка ! Само да сколасаме от работа , че все  не му се види края !  Tired
Аз нещо напоследък не се чувствам  много във форма , но предполагам че е заради жегите и заради някой тъжни неща , който чувам покрай себе си .
Иначе сме добре .Нана е станала хипер хитра  вчера казвала на баба си може би 4-5 пъти
-Имам пиш  -и баба и я издържала над легенче , но тя нищо не вършила и обяснимо защо баба и се изнервила и я питала:
- Е защо не направи нищо бе , Илиянка ....и дребната усмихнато изръсва:
- Майтапя се бе , бабо !  Laughing
Оня ден пък се беше сетила за циците пак и ми бърка в пазвата , а ние сме на гости при леля ми и аз смутена и казвам : Стига бе , мамо нали знаеш че циците вече нямат мляко .... а тя хитро ми се усмихва :Дай да идеме до  магазина и да им купиме .... Wink
Върви и обяснявай после че не става . Whistling
Ане ,бъди една щастлива  мъжка мама   bouquet ако можеш покажи ни снимки на коремчето , че винаги се умилявам от гледката на бременни  Simple Smile
Pineapple слънце грам не разбирам аз от нумерология  ,  но пък ти пожелавам дълъг , щастлив и безоблачен семеен живот .Обичайте се много . Heart Eyes
TABBY нашата приятелка Иванна е сладка както винаги !
На новия ни морски Таталинка смятам днес или утре да звънна и ще ви пиша как са , макар че съм сигурна че са добре и си изкарват много весело ! Grinning
Целувам ви всички и ви пожелавам свеж прохладен ден и много усмивки !

# 66
Охо сутрешно кафенце
Hug благодаря ти Вили Hug, имам нужда от едно голямо кафе
дам трябва да се видиме някой ден в парка, когато си свободна звънкай да се разберем.

Ане радвам се че се разписа. Браво на тебе че ти се работи още Hug
Честит младеж  baby_neutral чакаме значи включване след 18.07 с още едно бебенцеее. Стискам палци да мине много бързо и безболезненео /доколкото може да не боли де/.

Днес в София е прохладно поне за сега.
В началото на август излизам малко отпуска и ако всичко се нареди както трябва се надявам и аз на едно моренце. Та по тоя повод ако заходим към Бургас и околностите Ане дай тел ако искаш на лични да ти звънна. Ако е удобно само де.

Поздрави на всички

# 67
Вили, тя Нана си хитрува отдавна  Wink Да й е здраве да го прави, често в житейски ситуаций помага.

Ананасче, бъдете щастливи  Hug И аз от числа не разбирам. Ами ако родя на 08.08.08?! Simple Smile

Поли, давам веднага телефона си. Не се притеснявам да го постна, че не мога на всички да го пратя. Живея точно в началото на БУргас, всички минавате под балкона ми. Ще ми е ужасно драго да ви видя, всички които отивате на море. Звънете ми 0888 35 40 52. Само че след 19 вкл. съм вече в Бургас, иначе за сега поздрави от Сл. бряг, който е бая празен. От 2005 работя тук, но такъв слаб сезон не съм виждала. сами си го направихме - презастрояване, хаос, лоша инфраструктура... След вчерашния и днешния дъжд туристите джапат във вода и кал, язък им за премените, ако знаеха в каква клоака попадат. С умиление гледах филма С деца на море, където има диви гледки от Сл. бряг. Но това е само спомен, хубав спомен. Много ми е мъчно. Извинете ме.

Ааа, писах и на Таталина, но тя е на юг, та май няма да можем да се видим, въпреки че често пътувам до Царево, но за сега май не се очератава.

Продължавам да работя.

Поздрави!  Heart Eyes

# 68
  • Пловдив
Ани, с удоволствие бихме ти се обадили, но ще идваме когато вече може би ще си родила.  Ще сме на море от 6-ти септенври нататък  Simple Smile И тъй като си морска я кажи къде е най-удачно да се отиде с 3 хлапета на възраст 1,2,3 години. Мислехме бунгала за да има и къде да щъкат и да си играят, че имат повече зеленинка и детски площадки. 

# 69
  • Бургас
Здравейте момичета! Аз набързичко да мина да се обадя след любезната подкана от две съфорумки ...  Wink и да ви представя новият член на нашето семейство (е, той вече на 5 м. ще стане нооо  Embarassed ... чак сега сколасах, защото с моята умна глава освен 2-те бебета, които имам да си отглеждам реших и магистратура за запиша за разкош ...нооо сега сесията свърши и мога да си поема малко въздух Simple Smile . Та ето ни и нас ....
И да честитя с голямо закъснение рождените дни на сладките ни юнчета!

# 70
Здравейте!
И ние отскочихме за няколко дни до морето, пътувахме през нощта и още не сме се наспали. Още не съм качила снимки от РД, но като влезя в ритъм ще се отчета подобаващо. Откакто се върнахме, госпожицата доста по-тежко приема нещата, които и отказваме, но пък бележи напредък с гърнето; с издържането на ръце свикна по-трудно.
Не знам как я кара отбора с разшрените вени, но при мен е кошмар...
Таби, Hug не ми достигна кураж да прочета темата ти, бъди силна мила!
Ане, ако искаш диво място, търси на север - на Дуранкулак има къмпинг и никой нищо не строи(засега), понеже е защитена зона. Има и детска площадка.
Поздрави на всички!

# 71
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен  Heart Eyes.
Таби искам силно да те гушна миличка  Hug. Прочетох какво се е случило на баба ти. Икренно съжалявам за случилото се и те подкрепям виртуално, бъди силна  Hug.

Иванна и Ени са големи сладушки, Да ги нацелувате от мен   bouquet
Ирра и твоите човечета не падат по-долу целувки и на тях    bouquet
Какво да ви кажа за нас. Дребното беше в един много тежък период от седмица две , в които непрекъснато се сърдеше и тръшкаше  за щяло и нещяло,  имах чувството, че не е моето дете това  ooooh!. Слава Богу всичко отмина и си е пак същия усмихнат Сами, дето от време на време го прихващат лудите  Mr. Green.
Струва ми се, че тая година ще се разминем с морето и това хич не ми се нрави, но се надявам все пак да успеем да го сефтосаме поне за 2-3 дни. ........Нещо не ми върви приказката, че главата ми е пълна с един куп неща, за които мисля сега и затова ще спра да пиша, че да не пълня темичката с празни приказки. Целувам всички дребосъчета   bouquet. Лека вечер сладурки!  Hug

# 72
Здравейте, дружина!

Редиците ни оредяха. Нямам много време за писане, пък и нищо ново при нас, освен че съм много голяма. качих малко снимки, което отдавнане съм правила.

Без много планове, направих чудесна среща с Таталина в Лозенец, та макар и за кратко. Когато не се планира се получава. Побъбрихме си приятно. Таталина, удовлоствие за мен беше, че се запознахме  Hug Ени е супер, никакъв страх от водата  Grinning

Ето и снимки на Стефан с любимата Мая от РД в яслата. Не се смейте на стековете ссъс сок и т.н., нали имаше забрана за торти след 01.06. та това ни бе почерпката. Сякаш е склададжия, който тамън си приема стоката  Mr. Green Сутринта бяхме на плаж за 2 път, но като понечих да снимам, установих, че сме без батерий. Нищо ново за нашето фемЪли. Ето ни и нас. Вили, за теб специално бременния ми корем, макар че сега съм много по-голяма, но ще направя още снимки

http://media.snimka.bg/0094/006442582.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442585.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442587.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442589.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442599.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442617.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442621.jpg

http://media.snimka.bg/0094/006442690.jpg

А, да! Махнахме и дневния памперс, изключително съм доволна от факта. С голям кеф пишка и само разнася гърнето. И ако някой забрави аплодисментите и браво, следва крещене и приканване от страна на Стефан, докато не си получи браво-то и аплодисментите  Mr. Green

Ире, чудно смейство сте. Разгледа и снимки от пътешествията ви. Тази седмица приключвам и можем след това да се уговорим за среща. Ще ми бъде драго.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 15:27 от Анe

# 73
Привети , привети ! kaffeetrmker_2
Направо се размазах от жегата и не мога да си събера и аз мислите в главата , та за това ще пиша на кратко да не се уморите да ме четете  Wink
Ане спешъл мерси за снимките .Много сте сладки !  Hug
Ирра , радвам се че писа ! Добре и ни дошла отново  remybussi И твоето семейство е чудесно на снимките .Да си нацелуваш сладките деца .
Аз и тези почивни дни не бях в София , та успях малко да си почина , другата седмица май пак така се очертава , ама ще видим .
Замислила съм едно ходене до Пловдив - Пепи имам те предвид да знаеш ! Hug
Корни като си събереш мислите пиши !  Grinning
Да , Таталинка каза че супер си изкарват на морето , Ени е спряла да се страхува от водата  и праща солени морски поздрави на всички ви !  Heart Eyes
това е от мен за днес ! Продължавам да си върша работата .Хубав ден !  newsm35

# 74
Здравейте и от мен.

Ние сме добре. Иванна и аз заминаваме при мама и тате и чакам с нетърпение да дойде събота. Времето започва да се разваля и хич не ми се иска да излизаме. Вчера имаше едно сополиво и кашлящо дете в градинката и се лепна точно до Иванна да готвят. Вече ми писна да се занимавам с такива неща.
За памперса: Иванна отдавна е без памперс през деня, а сега вече и следобедния за сън го махнахме. И да се похваля, но от 4 дни вече си заспива сама вечер в стаята и леглото. Е вратата е отворена и подвиква от време на време "мамо, мамо, мамоооо", а като не се обади никои вика "ехооо има ли някои тука" Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Спукваме се от смях с нейните изречения, не спира да говори и постоянно нещо обяснява.
Много ви благодаря за подкрепата и куража относно тъгата по милата ми баба. Благодаря ви и за милите думи по адрес на Иванна.   bouquet 

Ира, да ви е честит новия член на семейството   bouquet Много здраве и щастие.
Ане, страхотни снимки, а ти просто сияеш  Hug
Вили, трябва да се видим тези дни, че иначе после не се знае кога ще стане.

Пожелавам ви лек и усмихнат ден  Stop

Общи условия

Активация на акаунт