Вика "Бубо, чиша само куку" Специално го водя да види другите момченца как чишкат прави, но не ще и не ще. Даже не ми дава да му сваля гащичките
Вика "Бубо, чиша само куку" Специално го водя да види другите момченца как чишкат прави, но не ще и не ще. Даже не ми дава да му сваля гащичките
, но дори не се налага да го карам да сяда на гърнето. Като му дойде мерака да пишка или ака сяда си самичък върши каквото върши и така хем аз съм спокойна хем той. Слагах му гащи, но той се притеснява и ме кара на 10 минути да му ги махам, за да сяда на гърнето явно се притеснява да не се изпусне и затова така, та реших да го оставя малко без гащи дано само не свикне да се размятва така
. Надявам се скоро да се промени и това положение. Оф ставам вече, че то станало време за вечеря пък моя милост нищо не е готвила
Направих грешката да взема и двете деца наведнъж. Излязохме от нас 12,30 и се прибрахме 20,30ч. Дотук звучи като кратка информационна емисия. Но днес толкова преживявания наведнъж и най-вече Елена не спа през цялото време, че се зарекох повече няма да я водя само с един възрастен на плаж. Видях малката за секунди под водата като удавник и направо ми се обърна сърцето. Още треперя като се сетя. Изобщо няма страх от водата и като отидохме на плажа без да разпъваме багажа директно се бухна във водата. Още първите две минути влезе надълбоко и една вълна я потопи и ми се изплъзна от ръцете заради плажното мляко. Видях я увиснала под водата. 

!
.
от рев ,тръшкане и хапане това от сутринта.Стана в 4 започна се с рев,да ни бута и не ще да заспи, после задряма,но в 6 и нещо на крак, и вика:Мамо, Тате .... Не ни е оставил на мира, дърпа се , не слуша а заспиването е истински кошмар, уж се поуспокои малко, но сега е пак същото, нервничи, опъва се, реве с пълно гърло , а пък му се спи ,ей такива сме. Не искам да се оплаквам,но какво да направя.Понякога главата ми ще гръмне.
уж и двамцата са на домче и пак не остава време
Като си бяха в къщи и като, че ли имах повече време за форума 
за сметка на това пък ВикО не излизаше от водата - даже и сам се учи да плува....под вода
Мишата през цялото време си играе с кофичките или пък ходи по чуждите хавлии 

Има годишнина и утре без да очаква, му подготвяме един празник в едно заведение, където ще дойде да пие кафе.... с маски, с торта, от която трябва да излезе една кюЧеклийКА
със стари приятели, първото му гадже...абе голям кУпон ще е
...само се чудя децата с какво да ги облека 

Препоръчани теми