Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 206
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте дружки  Heart Eyes
Честита ни нова темичка  Grinning  Пепи   bouquet
Разгледах куп весели снимки и всички са така красиви ....

Дани ип ние с теб сме в 6м., а ти хич не се разписваш при октомврийките,хайде чакаме те в темата  Hug
Видях че днес има една рожденичка само  на didi_p  - Боримира Пожелавам и здраве и щастливо детство!!!!!
Да си призная не я помня ,явно отдавна не се е разписвала...... EmbarassedДано  се разпише и да покаже снимки..........

При мен бремеността върви до сега идеално,нищо не ме боли и чакам с търпение да дойде октомври,защото искам да се насладя и на лятото.Все още не се е видял пола на бебчето.В началото на юли заминаваме на почивка на планина,че морето не е сега за мен.

Йоанка е добре,ходи на ясла и мога да се похваля,че последните два дни хич не плака,когато я оставях.Там си хапва добре и си казва за чиш,та е без пампа в яслата  Grinning Тази седмица  се е изпуснала само веднъж в понеделник в яслите,лелята ми вика тъкмо и носих гърнето и се напика......Всяка сутрин ги извеждат в двора на яслата и като си я вземам на обяд все ми се хвали и сочи че там е играла LaughingЗа следобеден сън ще я оставям чак към средата на август,когато се приберем окончателно в Пловдив,че и мъжо има голяма отпуска и ще ходим по почивки това лято  Grinning
Наспа се моята гугутка и аз ще отлитам от темата 

лек ден на всички   bouquet

# 31
Добро утро на всички в събота сутрин !
Честит  рожден ден на Боримира ! Нека е здрава , палава , весела и щастлива !
За  мама ето това
Тъй като преди 31 години и мен ме е донесъл щъркела  Laughing ви черпя с една чудесна плодова закуска !
На всички пожелавам хубав ден !   bouquet

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВИЛИ!  bouquet ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА БЪДЕШ ЗДРАВА,УСМИХНАТА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА Hug НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ И ВЕСЕЛ КУПОН ОТ НАС Hug Heart Eyes  bouquet

тУК Е ГОЛЯМА ЖЕГА И КАТО СЕ НАСПИ ТЕЯ ОТИВАМЕ НА ПЛАЖ Grinning
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ Laughing

# 33
  • Варна
Честит Рожден Ден Вили!
Желая ти да си много щастлива, все така свежа и усмихната!

Разгледах снимките, Тея е страхотна млада дама  Heart Eyes Роси, честита ти прическа, стои ти много добре  Hug Аз те познах едва на втората снимка  Embarassed

# 34
Честит Рожден Ден Вили!!!!!!
Желая ти винаги да си щастлива и обичана !!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И аз другия месец ставам на 31г.  Simple Smile

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИЛИ!

Пожелавам ти много любов и успехи!

# 36
Благодаря ви момичета от все сърце ! и здравето и любовта и усмивките да ви се връщат стократно !  Hug
Аз празнувах и двата почивни дни , получих много поздравчета  , телефонни обаждания , смс- и вместо да се почувствам щастлива си поревах  Cry изобщо бях изпаднала в някаква дупка ....едва вчера след обяд се почувствах малко по- добре !
Сега ще се черпим с колегите , ще пием кафета , ще хапваме бонбони (който може де , аз няма  Embarassed) а довечера ще пием по чаша вино - какво да правя като толкова си ги обичам !  Hug
Такова чистене ме чака у дома че с удоволствие ще закъснея !  Laughing
Коте , голяма красавица е Тея !   bouquet
Как ви завиждам за плажа  ! ....
Ето ритуалното от мен кафе  придружено от пожеланията за щастлив и слънчев ден !

# 37
Вили,

желая ти цялато щастие и обич на този свят  Heart Eyes
ето една детелинка от мен Hug

моля да ме извиниш че е със закъснение  Sad

# 38
Поли , стига бе ! Какво като е със закъснение !  Hug Hug Hug
Благодаря ти !  Heart Eyes

# 39
Честит рожден ден, Вили!
Бъди здрава и с много късмет,
бъди все така позитивна, ведра и с усмивка, която усещам виртуално ...
  bouquet

А относно сълзите на празника, не се притесняай, затова си има поставена "празнична диагноза". Аз също страдам от тази диагноза Simple Smile

Извинявам се за закъснението, но тия дни съм много "динамична".

# 40
Целувам ви всички малки сладки Юнски рожденничета,които съм пропуснала да поздравя!
Честит рожден ден и на Вили! Макар и със закъснение ,но с най-искрени пожелания за успех във всяко начинание и много здраве   bouquet!
Честито ново бебе, мъничко бъди много щастливо!
Ей, голяма муха е пуснала Люба - всички сме в шах  Grinning Grinning Grinning.Новината я чакаме .....

Ние сме добре, след големия купон, бяхме на село, там естествено не се отделихме от многото животни и нашия любим дядо .... На моренцето още не сме топнали крачетата, голям страх, иначе обожава пясъка и мацането,но водата неееееееее....смятам скоро да го цопнем в басейн,сигурно страха ще е същия. Иначе всяка вечер почти сме на разходка край морето, ние на биричка ,а той играе на пясъка  Grinning, там единствено мога да поседна и аз като бял човек  ooooh!.
Много се е променил Ники , сега е на вълна хапане, щипане ...голяма любов изразява няма що.Постоянно съм на щрек ,когато е с други децата,незнам  кога и кой ще пострада. От 10 дни сме без памперс , и този нов етап преодоляхме с огромни недоволства и с огромно напрежение у дома. Знаете,колко тежко преживя раздялата с бибата, сега е почти същото. Но периодите отминават,само мама да има нервички .
Но пък така и времето минава бързо, нямам грам време за себе си и едвам успявам да се погледна, нищо той да е здрав !

# 41
Ане , Ани  Hug Hug Hug
Ani , а как точно преживя дечко раздялата с памперса , защо тежко , какво прави ... стана ми интересно да разбера , а иначе съжалявам че е с драми  Tired

# 42
Здравейте и от мен!Аз най-после се добрах до вкъщи и до хваналия ми паяжина комп  Laughing
Честит втори рожден ден на всички дечица!Дано сте живи и здрави,щастливи,късмет през целия ви живот и имате най-хубавото и усмихнато детство!
Вили,ЧРД и на теб!Всичко най-хубаво ти желая!  bouquet Heart Eyes
Аз най-после прочетох всичко до тук,видях страхотните снимки от щурите партита.Страхотни купони и купонджии!
Благодаря ви и за пожеланията за нашия рд.Който тази година мина съвсем не по план  CryТочно тогава бяхме болни,викам си като се върна от почивката ще го направим.Да ама не,във вторник влязохме в болница в инфекционно отделение  SadДнес ни изписаха,вече сме по-добре.Радвам се,че не излезе това за което ни приеха/вирус на Ебщайн/,а нещо просто вирусно,май мононуклеоза.Абе с две думи нямам думи.Дано догодина да имаме късмет за парти.Важното е че Диди е добре,дано за по-дълго.Искрено се радвах на вашите снимки,видях доста променени и децата и мамите  Simple Smileнякой с коремчета сладки,други пък дооооста шик мацки.Ние в къщи още сме доникъде с ремонта и затова незнам кога пак ще пиша,ще пусна и снимки от скромния рд,на да знаете че всички ми липсвате ужасно многоДано като почна и аз работа/мисля в края на юли/да намирам време да пиша пак.
Целувки на всички!

# 43
Еи момичета кокичата добра ви вечер wavey. И аз само се туткам и все късно влизам, но това е положението. Ние ще се радваме на баба още и тази седмица и после пак поемам аз щафетата изцяло Crazy. Ауууу ама колко е готино да има кои да ти изкара детенце за по няколко часа навън сутрин и следобяд (не че аз не си я изкарвам, но така пък ми изостава другата работа из вкъщи и така). Но няма как, ще се справям някак си, че взе много да ми харесва и маи поотвиквам така лекинко. Все едно съм била един месец отпуска Mr. Green.
Я да кажа и аз за нас. И Буби вече от една седмица е без памперс  bowuu, обаче тя милата не ми казва когато има пиш и аки, т.е. казва ми след дъжд качулка. Но много рядко се случват поражения тъи като и аз и баба и я слагаме много често на гърненцето и даже (ако щете ми се смеите, но купих едно гърненце за навън Embarassed - носим си го навсякаде из паркове и градинки и малката си пишка в него, това го видях тука от една мама англичанка и взе че и при нас проработи). Иначе малката не иска да я издържам, маи не и е удобна тази поза и не иска да пишка така в ръцете ми. Но искам да ви кажа, че аз се принудих първо да я науча да ползва гърненцето поне за пишкане и то сутрин и след обяд след сън, и тогава пристъпих към тази процедура с махането на памперса. Но в началото бяхме много трагични когато не го искаше това гърне ooooh!. Сега я наблюдавам и виждам че имаме огромен напредък и тя много се радва на всяко пиш и аки което вижда в гърненцето и всички дружно пляскаме с ръце smile3501. Абе образи ви казвам. Иначе все още и слагам за през ноща и не за друго, ами просто ако не я сложа още с отварянето на очите и сутринта на гърнето, тя си пишка в памперса. Значи нощес не пшка.
 Другото ново при нас е, че малката започна да си пие от чаша без накраиници и маи вече ще отказваме адаптираното мляко. Започнах да и давам всякакви зърнени храни с обикновено прясно мляко и тя ги обожава направо. Даже днес и направих мляко с какао - беше унищожено Laughing.
Лелееее какво е това писане бе хора  Whistling??? Аз спирам до тук че вече едвам гледам smile3507. Желая ви лека и спокоина нощ, и на всички болнички дечица бързо оздравяване, че лятото е в разгара си  love001.

# 44
Добро утро , добро утро !
И аз докато се натуткам да вляза в темата , то вече станало обяд  Rolling Eyes
Тъй като пия второто си кафе за деня  ще да дам и на вас да опитате  Wink
И днес денят се очертава много горещ , нощите и те са такива .. с неприкрито удоволствие чакам малко дъжд да завали ,ама дали ще  стане скоро не знам ...
lida радвам се за постиженията на твоето момиченце .Порастват тези деца и това е .... Laughing а как върви бременността .
Сонка мила мерси за пожеланията и съжалявам за Диди и за това че е бил зле .... направо не знам какво да кажа ...иска ми се болестите вече да го подминават и да бъде много , много здрав .
Добре че все пак не се е оказала вярна първата диагноза !
 Hug от мен !
Пожелавам ви хубав ден , повече усмивки и положителни емоции ...
Някой беше обещал снимки от плажа .Искам да ги виждам пък !  smile3509
Целувки !

Общи условия

Активация на акаунт