Честита ни нова темичка
Пепи 
Разгледах куп весели снимки и всички са така красиви ....
Дани ип ние с теб сме в 6м., а ти хич не се разписваш при октомврийките,хайде чакаме те в темата

Видях че днес има една рожденичка само на didi_p - Боримира Пожелавам и здраве и щастливо детство!!!!!
Да си призная не я помня ,явно отдавна не се е разписвала......
При мен бремеността върви до сега идеално,нищо не ме боли и чакам с търпение да дойде октомври,защото искам да се насладя и на лятото.Все още не се е видял пола на бебчето.В началото на юли заминаваме на почивка на планина,че морето не е сега за мен.
Йоанка е добре,ходи на ясла и мога да се похваля,че последните два дни хич не плака,когато я оставях.Там си хапва добре и си казва за чиш,та е без пампа в яслата
Тази седмица се е изпуснала само веднъж в понеделник в яслите,лелята ми вика тъкмо и носих гърнето и се напика......Всяка сутрин ги извеждат в двора на яслата и като си я вземам на обяд все ми се хвали и сочи че там е играла 
Наспа се моята гугутка и аз ще отлитам от темата
лек ден на всички

изобщо бях изпаднала в някаква дупка ....едва вчера след обяд се почувствах малко по- добре !

.
. И аз само се туткам и все късно влизам, но това е положението. Ние ще се радваме на баба още и тази седмица и после пак поемам аз щафетата изцяло
. Ауууу ама колко е готино да има кои да ти изкара детенце за по няколко часа навън сутрин и следобяд (не че аз не си я изкарвам, но така пък ми изостава другата работа из вкъщи и така). Но няма как, ще се справям някак си, че взе много да ми харесва и маи поотвиквам така лекинко. Все едно съм била един месец отпуска
, обаче тя милата не ми казва когато има пиш и аки, т.е. казва ми след дъжд качулка. Но много рядко се случват поражения тъи като и аз и баба и я слагаме много често на гърненцето и даже (ако щете ми се смеите, но купих едно гърненце за навън
. Абе образи ви казвам. Иначе все още и слагам за през ноща и не за друго, ами просто ако не я сложа още с отварянето на очите и сутринта на гърнето, тя си пишка в памперса. Значи нощес не пшка.
??? Аз спирам до тук че вече едвам гледам
. Желая ви лека и спокоина нощ, и на всички болнички дечица бързо оздравяване, че лятото е в разгара си
.