Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 203
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Привети и от мен !  kaffeetrmker_2
Преди да започна с поздравите мисля да сервирам нещо свежо , че жегата вече става доста силна , а до края на деня не ми се мисли !  Shocked
Това ми изглежда добре !
Честит празник на Мартин , Дарина и Тея ! Бъдете много щастливи , радостни , изпълнени с енергия и заредени с усмивки ! Мили дечица , пожелавам ви прекрасно детство , весел и незабравим празник !
За мамите  - Таня , Саси и Роси  един букет
a witch когато можеш пускай снимки , ще се радвам да ви видя !
Кате , радвам се че си преборила изпитите ....ама ти си ми юнак , знам си аз че ще се справиш!  Hug
Аз имам приятната задача да направя една специална изненада за едни хора - после ще ви разкажа  Laughing и отивам да се ровя в Нет-а че ми трябва време да открия едно нещо .
И преди шефа да ме изгони от работа за  това че се помотавам тези дни  Embarassed ви зарязвам и продължавам тайно да сърфирам в нета ....още съвсем малко време  Blush
Хубав и не толкова горещ ден от мен !

# 16
Честит рожден ден Мартин , Дарина и Тея !Да са живи и здрави и много щастливи!Мамите им да са много горди с тях!

Да е жива и здрава втората дъщеричка на Меган 79-Ема,много да я радва и да я слуша, а кака Елис-да помага!

И понеже съм видна клюкарка,преди малко научих,че  има още едно бебе на път,ама мама му да се похвали Wink/ако иска де/....нямате си идея колко се радвам на такива новини Grinning

# 17
  • Канада
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на всички днешни рожденници!Да са здрави,весели,послушни и много да радват мама и тати!
Честито и на всички останали,които пропуснах-да растът здрави и щастливи дечица,късметът да е постоянно с тях!
Аз отдавна не съм влизала тук,но докато организирам целия купон направо полудях.Правихме голяяяяяяяяяямо градинско парти,имаше страшно много хора,но всичко си заслужаваше,защото Ванко беше страшно щастлив!Цял ден такава игра падна,че вечерта в 9.15 беше вече просто скапан от умора и заспа за секунди,нещо което на него не му се случва!:)Да се похваля,че тортата си я направих самичка,естествено огромна заслуга за това има Пепи!Пепи  bouquet Hug Hug HugЕ,не стана толкова красива колкото исках,но като за първи опит ми е простено Wink Embarassed
Ето и  малко снимки от нашия ден ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146441&photo=22
Любе    bouquet Hug Hug Hug

# 18
  • Канада
Забравих-много благодаря на всички ви за пожеланията  за рождения ден на Ванко!Много мило ми стана  love001  love001  love001  love001  love001

# 19
Добро утро момичета!Днес кафето е от мен.
Отдавна  не съм се разписвала в темичката и затова бързам да честитя рождените дни на всички дечица,които съм пропуснала-Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Ивайло, Александър, Ива, Карина,Йоана, Деница, Даная, Ема, Йоанна, Румяна, Валерия и
  Божана ,Мартин , Дарина и Тея !Честит рожден ден, мили деца!
Растете здрави, безгрижни и щастливи!

Искам да ви съобщя и една много хубава новина.Преслава е приета в яслата!Пожелавам на всички лек и не много топъл ден Simple Smile

# 20
Добро утро и от мен ! kaffeetrmker_2
Искам и аз да честитя Ема на Меган и да им пожелая много , много щастие ! Нека малкото момиченце много да спинка ,  и хапва , а Елисе да слушка  много мама !
Люба , не знам защо но си мисля че се сещам коя мама ще се похвали ! Ако съм права  ще си кажа после  Grinning всъщност която и да е новината е чудесна !  Hug
В София е кошмарно горещо ...някак си непоносимо - цялата нощ едвам дишахме , беше като пещ .... Tired сега пък едва дойдох до работа - сигурно се повреждам от жегите  Shocked

Нана вече е изцяло без памперс - махнах го много лесно - почти без да искам  Simple Smile , просто защото беше горещо и си казах - айде стига каквото било , било до тук и да се напикае ми е все едно .Взех и резервни гащи и хукнахме по парка .За една седмица и то с разстройство , защото беше зле не се наака нито веднъж , а за пишкането мисля че се изпусна два или три пъти , някъде толкова и сега е само по гащички и голо дупе в жегите . Wink
Естествено аз знам че ще продължи да се напикава от време на време , но какво от това - вероятно съвсем скоро ще спре да го прави.   Laughing
На всички ,на който все още им престой махането на памперси пожелавам да е така лесно и безпроблемно като Наниното !  fingerscrossed
Пожелавам ви лек ден и много усмивки !  Simple Smile 55

# 21
Добро утро и от мен.

Честита дъщеричка на Меган! да е жива и здрава.

Вили кажи на гърне иска ли да седне Нана, това при анс е мисия невъзможна. Реве и пищи че не иска да сяда на гърнето. Опитах в тоалетната да го изпишквам, държа го казвам му "пииишш" а той ми вика "не иска" и после се напикава в гащите. В банята пробвах прав да го изпишквам - резултат никакъв Confused
отчаях се вече.
а той видимо си показва и казва че не желае памперса.
какво да правя.... не знам

# 22
Не миличка не сяда на гърне , изпишквам я !  Wink
Но и това ще стане постепенно Rolling Eyes
Сори за спама !  Tired

# 23
Moon-flower ,не се коси и ние сме от загубените за каузата на тоя етап.....след като три дни /и аз реших да се възползвам от топлото и това,че през деня сме си вкъщи/го оставих по гащи,мога да кажа,че Иво определено не е готов-първо,защото изобщо не казва нищо по въпроса/и не само по него/ и второ,защото дори не се спира за да свърши естествените си потребности-всичко се прави в движение и в никакъв случай на определените за целта места-а в обучението включихме всички налични средства,дори и баткото се включи с нагледна агитация......,но не би....детето гледа умно,смига....и чака да сложим гащите,че да свърши работата вътре,след което си продължава по-задачите/явно хич не му пречи ни че е мокър,ни че е  миризливни/,не ще дори и под душа преди баня ooooh! .....което освен купища за пране/че мисля съм споменавала че сме и много редовни в акането и чишкането,та дори и в жегите успяхме да натрупаме бая камара дрехи /,и малко повече нерви,не донесе друг напредък.........така,че ще чакаме да "узрее"
Вили,почти съм сигурна,че предполагаш за друга мама.....тази и аз не я подозирах...,но ,както казах-тя сама ще се похвали,като реши,че така съвсем клюкарка ще изляза/само давам жокер,че не е от Пловдивските/

# 24
  • Варна
Честити отминали рожденни дни на всички малки сладурчета, които съм пропуснала тези дни. Да са здрави, палави и щастливи! А за красавиците Тея и Дари специални целувки от Криско Heart Eyes /Е, за Тея с няколко повече Wink/
Чака ме много работа и затова само така набързо  Embarassed

# 25

Вили,почти съм сигурна,че предполагаш за друга мама.....тази и аз не я подозирах...,но ,както казах-тя сама ще се похвали,като реши,че така съвсем клюкарка ще изляза/само давам жокер,че не е от Пловдивските/
права си след тоя жокер ме разби .... не , не съм познала определено  Thinking

# 26
eeee сега интригата се завърза.
казвайте коя е щастливата мамаааа EFP

# 27
Здравейте мили момичета!
Едно огромно благодаря на всички ,които ни поздравиха за РД,наистина ме трогнахте и ви обиииичам Hug Heart Eyes
Специални целувки за Люба и Ананасче Heart Eyes Heart Eyes :love
Нашия купон мина подобаващо добре,ако не беше жегата щеше да е направо супер,но аз имах чуството че по едно време се превръщам в течност и се изпарявам Shocked,въпреки че бяхме на едно заведение много близо до морето,разхлади се чак към 9ч,когато вече си тръгвахме Sad,но важното е че децата се наиграха,Тея беше много щастлива ,а вечерта когато я приспивах ми пееше ;HAPPY BIRTH DAY на английйски #Crazy
:
Ето и една снимка от вчера

А тук са и другите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258377

Специални поздрави за наборката Дари и гаджето Крис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вили, и ние през деня сме без памперс ,но когато спи и го слагам,но определено лятото ще го махнем Peace
А коя мама казвате е бременна newsm78
Честито на днешните празнуващи дечица  bouquet  bouquet  bouquet newsm59  ura
Аз отивам малко да почина че още ме държи умората от вчера Wink

# 28
# 29
 newsm12 продължаваме с чуденка докато бъдещата мама не се похвали.
която и да е дано да е наред всичко и да ни се похвали с хубавата новина.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 15:26 от Moon-flower

Общи условия

Активация на акаунт